diablo77
|
|
« Hozzászólás #540 Dátum: 2008. Június 20. - 16:32:07 » |
|
Csak hogy jót is írjunk,nekem is hibátlanul működik. Egy pár napja Nekem sem rosszalkodik... Nekem eltűnt a képem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #541 Dátum: 2008. Június 20. - 18:55:53 » |
|
Csak hogy jót is írjunk,nekem is hibátlanul működik. Egy pár napja Nekem sem rosszalkodik... Nekem eltűnt a képem Én látom. Már ha az avatarodra gondolsz . Ma egész nap az Upgrade kódján dolgoztam. Ezt persze még nem láthatjátok, de talán idővel lesz vmi haszna. Azt mondjuk elég nehezen tudom megérteni, hogy hogyan adhatnak ki egy hivatalos cuccot, ami nem működik rendesen (jó, OK, ez is ingyen van, de akkor is). Az Extrán egy régebbi MySQL motor dolgozik, mint amire az upgrade írodott. Ezen meg rengeteg hibával működik (illetve folyton leáll a hibák miatt). Hogy lehet így kódot írni?? Már zsibbad a szemem. Na mindegy. Megyek melózni. Üdv mindenkinek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #542 Dátum: 2008. Június 20. - 20:29:52 » |
|
Csak hogy jót is írjunk,nekem is hibátlanul működik. Egy pár napja Nekem sem rosszalkodik... Nekem eltűnt a képem Én látom. Már ha az avatarodra gondolsz . Igen arra, de még most sem látom. Sebaj
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #543 Dátum: 2008. Június 20. - 21:47:15 » |
|
Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 135430 bytes) in /nfs/extra/l/la/lacetti-klub/wwwroot/components/com_smf/smf.class.php on line 339
Jeles események, évfordulókba belépéskor
Ebben a percben 2 vendég, 4 tag
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #544 Dátum: 2008. Június 21. - 13:13:12 » |
|
Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 135430 bytes) in /nfs/extra/l/la/lacetti-klub/wwwroot/components/com_smf/smf.class.php on line 339
Jeles események, évfordulókba belépéskor
Ebben a percben 2 vendég, 4 tag
Cápa, Te egy különleges figura vagy. Ki szoktad kapcsolni a gépedet? E szerint a hibaüzenet szerint nálad még mindíg működik a híd - amit már nem emlékszem hány napja kikapcsoltam. Így persze, hogy jönnek a hibák. Tedd meg, hogy kijelentkezel, és utána vissza. Kíváncsian várom, hogy mi lesz az eredménye. Ha rólad írna az Irigy Hónalj zenét, akkor egy közismert számot felhasználva, valami ilyesmi lenne a szövegben: "Én a Teszt Men ..... "
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Június 28. - 11:23:09 írta Stocz »
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #545 Dátum: 2008. Június 21. - 21:26:21 » |
|
Jelentkezek ki meg be.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #546 Dátum: 2008. Június 21. - 21:37:18 » |
|
Jelentkezek ki meg be. Felesleges volt... Connection Problems Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #547 Dátum: 2008. Június 23. - 09:04:32 » |
|
Jelentkezek ki meg be. Felesleges volt... Connection Problems Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.Azért csak sikerült .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #548 Dátum: 2008. Június 27. - 18:07:16 » |
|
Nos az avatarképem mára megjelent, nem tudom mit bütyköltél vele. Viszont még mindig nem jegyzi meg a jelszavamat, mindig be kell jelentkeznem amióta múltkor "kiléptettél". Módisítom:már a bejelentkezést is viszi automat. Köszi!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Június 27. - 18:10:00 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #549 Dátum: 2008. Június 29. - 17:59:19 » |
|
Haho! Az új tűzrókánál mindig be kell ütnöm a dolgokat, hogy beléphessek, a réginél megjegyezte. Az újnál nem tudok a weblapra menni. Miért? Még valami: a réginél nem kapcsolt ki, most az újnál lejár már az időm. Miért? (persze, ha írok, el is vesztem, kezdhetem elölről, ha nincs valamelyik gyermekem a közelben.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Június 29. - 18:42:59 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #550 Dátum: 2008. Június 30. - 12:17:26 » |
|
Próbáltam változtatni a profilomon erre:
"Egy hiba történt! A felhasználó akinek a profilját meg próbálod tekinteni, nem létezik."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #551 Dátum: 2008. Június 30. - 16:13:54 » |
|
Próbáltam változtatni a profilomon erre:
"Egy hiba történt! A felhasználó akinek a profilját meg próbálod tekinteni, nem létezik."
Nem Te vagy az egyetlen szellem itt, már másokkal is előfordult, például, ha jól emlékszem Cápával. Nem baj, szellemes a fórumunk!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #552 Dátum: 2008. Június 30. - 17:10:23 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #553 Dátum: 2008. Június 30. - 21:15:10 » |
|
Ezek a dolgok mindaddíg így is maradnak, amíg nem sikerül a saját hidat rendszerbeállítani. A jelenleg "félállásban" működő, "gyári" híd miatt van így. A hidat nem tudom teljesen kikapcsolni, mert akkor az újonnan regisztráltak nem tudnak bejönni a fórumra. Vagy ez a jelenlegi állapot, vagy a sorozatos memóriahibák. Vagy egy kis türelem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #554 Dátum: 2008. Június 30. - 21:44:40 » |
|
Ezek a dolgok mindaddíg így is maradnak, amíg nem sikerül a saját hidat rendszerbeállítani. A jelenleg "félállásban" működő, "gyári" híd miatt van így. A hidat nem tudom teljesen kikapcsolni, mert akkor az újonnan regisztráltak nem tudnak bejönni a fórumra. Vagy ez a jelenlegi állapot, vagy a sorozatos memóriahibák. Vagy egy kis türelem.
Rendben. A türelem rózsát terem, amit a veszprémi talin a hölgyeknek adunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|