Stocz
|
|
« Hozzászólás #525 Dátum: 2008. Június 15. - 14:13:51 » |
|
Ha a fórumra szeretnék bejelentkezni, nem fogadja el a felhasználónevem és nem léptet be. Ha a Klub oldalon lépek be a nevemmel, egyből beléptet a fórumra, viszont a Klub lapra sehogy sem tudok bejelentkezni. Akárhányszor próbálom, mindíg a Fórumra irányít. De legalább itt már bent vagyok Ha végigolvasod itt az előző két oldalt (kb.) az végig erről a gondról szól. Igyekszem megoldani.Csak (szabad)idő kérdése. Egy kis időre viszaállítom a híd eredeti állapotát, hogy lássam, visszajön-e a memória hiba. Addíg Janiék legalább megrendelhetik a szűrőiket (azt a jelenlegi üzemmódban nem tudják). Ha jönnek a hibák, jelezzétek. Meg ha nem (esetleg, bár nem hinném) azt is. Kb. ma estig hagyom így a rendszert.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #526 Dátum: 2008. Június 15. - 16:02:05 » |
|
Ha a fórumra szeretnék bejelentkezni, nem fogadja el a felhasználónevem és nem léptet be. Ha a Klub oldalon lépek be a nevemmel, egyből beléptet a fórumra, viszont a Klub lapra sehogy sem tudok bejelentkezni. Akárhányszor próbálom, mindíg a Fórumra irányít. De legalább itt már bent vagyok Ha végigolvasod itt az előző két oldalt (kb.) az végig erről a gondról szól. Igyekszem megoldani.Csak (szabad)idő kérdése. Egy kis időre viszaállítom a híd eredeti állapotát, hogy lássam, visszajön-e a memória hiba. Addíg Janiék legalább megrendelhetik a szűrőiket (azt a jelenlegi üzemmódban nem tudják). Ha jönnek a hibák, jelezzétek. Meg ha nem (esetleg, bár nem hinném) azt is. Kb. ma estig hagyom így a rendszert. Oké És bocsi a figyelmetlenségemért...
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #527 Dátum: 2008. Június 15. - 18:03:44 » |
|
Engem a fórumról is beenged a fórumba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #528 Dátum: 2008. Június 16. - 05:35:27 » |
|
Most igen, mert próbaképpen viszaállítottam a hidat (lásd 2-vel feljebb). Kíváncsi vagyok, hogy újra jönnek-e a memória hibák.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #529 Dátum: 2008. Június 16. - 14:27:10 » |
|
Most igen, mert próbaképpen viszaállítottam a hidat (lásd 2-vel feljebb). Kíváncsi vagyok, hogy újra jönnek-e a memória hibák. Nekem most volt 3 perce, találkozók/vadaspark2008- ba akartam belépni...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #530 Dátum: 2008. Június 16. - 14:27:50 » |
|
Nekem is. Veszprémi topicnál ezt jelezte: Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 135793 bytes) in /nfs/extra/l/la/lacetti-klub/wwwroot/components/com_smf/smf.class.php on line 339
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #531 Dátum: 2008. Június 16. - 14:31:41 » |
|
Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 133611 bytes) in /nfs/extra/l/la/lacetti-klub/wwwroot/components/com_smf/smf.class.php on line 339
Veszprém
Ebben a percben
7 tag
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #532 Dátum: 2008. Június 16. - 15:09:21 » |
|
ok. Csak erről akartam megbizonyosodni. Akkor most újra 'felesbe' rakom a hidat, a (remélhetőleg) végleges megoldásig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #533 Dátum: 2008. Június 17. - 07:13:49 » |
|
Szerintem ne kapkodj a javítással. Szánd rá bőven az időt. A karbantartás alatt esetleg tereljük át a tagságot a régi indexes fórumra!? Így a türelmetlenség is csökkenne, meg az infokat is lehetne cserélni. Ha pedig kész, akkor vissza.
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #534 Dátum: 2008. Június 17. - 08:30:41 » |
|
Szerintem ne kapkodj a javítással. Szánd rá bőven az időt. A karbantartás alatt esetleg tereljük át a tagságot a régi indexes fórumra!? Így a türelmetlenség is csökkenne, meg az infokat is lehetne cserélni. Ha pedig kész, akkor vissza.
Remélhetőleg meg tudom oldani komolyabb kiesés nélkül. Ha valami nagyobb gáz lesz, akkor még mindíg találkozhatunk az indexen. Ez végül is jó ötlet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #535 Dátum: 2008. Június 19. - 19:29:42 » |
|
Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 138298 bytes) in /nfs/extra/l/la/lacetti-klub/wwwroot/components/com_smf/smf.class.php on line 339
Társalgó -> Autós humor
Egy perccel ezelőtt
1 vendég, 5 tag
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #536 Dátum: 2008. Június 20. - 09:15:17 » |
|
Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 138298 bytes) in /nfs/extra/l/la/lacetti-klub/wwwroot/components/com_smf/smf.class.php on line 339
Társalgó -> Autós humor
Egy perccel ezelőtt
1 vendég, 5 tag
Na ez érdekes. Eddíg ezzel a beállítással még nem jött elő ez a hiba. Akkor lehet, hogy hiába próbálkozok .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #537 Dátum: 2008. Június 20. - 11:26:57 » |
|
Társalgó -> Autós humor
Egy perccel ezelőtt
1 vendég, 5 tag
Na ez érdekes. Eddíg ezzel a beállítással még nem jött elő ez a hiba. Akkor lehet, hogy hiába próbálkozok . Én egy hete nem találkoztam semmilyen hibával. Ami van, néha a fórumra csak a weblapon keresztül tudok belépni, de ezt írtad is.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #538 Dátum: 2008. Június 20. - 16:15:14 » |
|
Csak hogy jót is írjunk,nekem is hibátlanul működik.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #539 Dátum: 2008. Június 20. - 16:17:42 » |
|
Csak hogy jót is írjunk,nekem is hibátlanul működik. Egy pár napja Nekem sem rosszalkodik...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
|