Stocz
|
|
« Hozzászólás #495 Dátum: 2008. Június 12. - 14:10:32 » |
|
Ezek szerint a memóriahibás üzenet nem jelentkezik senkinél?
Fontos lenne, hogy jelezzétek!!
Grat 900-hoz. 2 napja semmi hibaüzenet! Profi vagy... Bárcsak az lennék. A java még hátra van, most csak a hibabehatárolásnál tartok. Nekem most sokkal gyorsabnak tűnik a fórum. Nem gondolkodik annyit. Másnál? Infókat mindenki plz! Különben tévútra megyek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #496 Dátum: 2008. Június 12. - 14:19:47 » |
|
Tényleg gyorsabb lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #497 Dátum: 2008. Június 12. - 14:50:12 » |
|
Grat 900-hoz. 2 napja semmi hibaüzenet! Profi vagy... Bárcsak az lennék. A java még hátra van, most csak a hibabehatárolásnál tartok. Nekem most sokkal gyorsabnak tűnik a fórum. Nem gondolkodik annyit. Másnál? Infókat mindenki plz! Különben tévútra megyek! Ahogy kérted, most mindent rögzítek. De egyelőre nincs mit, csak amiket be is tettem a napokban. Viszont ahogy írtam is, gyorsabb lett! Maradjon így! Köszi!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #498 Dátum: 2008. Június 12. - 14:53:06 » |
|
Grat 900-hoz. 2 napja semmi hibaüzenet! Profi vagy... Bárcsak az lennék. A java még hátra van, most csak a hibabehatárolásnál tartok. Nekem most sokkal gyorsabnak tűnik a fórum. Nem gondolkodik annyit. Másnál? Infókat mindenki plz! Különben tévútra megyek! Ahogy kérted, most mindent rögzítek. De egyelőre nincs mit, csak amiket be is tettem a napokban. Viszont ahogy írtam is, gyorsabb lett! Maradjon így! Köszi! Így nem maradhat. Kidobál+egyirányú az átjárás. De akkor ezen az irányon kell elindulni. Nincs más hátra, írnom kell egy saját hidat. (na ja, csak kellene hozzá vagy 3 hét szabadság ) Úgysem tetszett a 'gyári' logikája.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #499 Dátum: 2008. Június 12. - 16:49:32 » |
|
Főni! Én elengedlek szabira, de a keresetkiesést más finanszírozza!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #500 Dátum: 2008. Június 12. - 18:08:29 » |
|
Grat 900-hoz. 2 napja semmi hibaüzenet! Profi vagy... Bárcsak az lennék. A java még hátra van, most csak a hibabehatárolásnál tartok. Nekem most sokkal gyorsabnak tűnik a fórum. Nem gondolkodik annyit. Másnál? Infókat mindenki plz! Különben tévútra megyek! Ahogy kérted, most mindent rögzítek. De egyelőre nincs mit, csak amiket be is tettem a napokban. Viszont ahogy írtam is, gyorsabb lett! Maradjon így! Köszi! Így nem maradhat. Kidobál+egyirányú az átjárás. De akkor ezen az irányon kell elindulni. Nincs más hátra, írnom kell egy saját hidat. (na ja, csak kellene hozzá vagy 3 hét szabadság ) Úgysem tetszett a 'gyári' logikája. Én is gyorsabbnak érzem. Bár az itthoni net hagy kívánni valót maga után /1M/. Bezzeg a cégnél! /65M/!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #501 Dátum: 2008. Június 12. - 18:56:22 » |
|
Tényleg gyorsabb. Engem nem dob ki soha.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #502 Dátum: 2008. Június 12. - 19:05:39 » |
|
Most már nagyon szeretném kicserélni az avatar képemet, de nem tudom! Folyton ezt írja ki "A felhasználó akinek a profilját meg próbálod tekinteni, nem létezik.!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #503 Dátum: 2008. Június 12. - 19:18:38 » |
|
Most már nagyon szeretném kicserélni az avatar képemet, de nem tudom! Folyton ezt írja ki "A felhasználó akinek a profilját meg próbálod tekinteni, nem létezik.! Létezik, csak nem alszik!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #504 Dátum: 2008. Június 12. - 19:22:18 » |
|
Most már nagyon szeretném kicserélni az avatar képemet, de nem tudom! Folyton ezt írja ki "A felhasználó akinek a profilját meg próbálod tekinteni, nem létezik.! Létezik, csak nem alszik!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #505 Dátum: 2008. Június 12. - 19:23:37 » |
|
Most már nagyon szeretném kicserélni az avatar képemet, de nem tudom! Folyton ezt írja ki "A felhasználó akinek a profilját meg próbálod tekinteni, nem létezik.! Ez visszatérő probléma, már a múltkor is volt ilyen, de nem tudom Stocz hogyan orvosolta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #506 Dátum: 2008. Június 12. - 21:47:01 » |
|
Most már nagyon szeretném kicserélni az avatar képemet, de nem tudom! Folyton ezt írja ki "A felhasználó akinek a profilját meg próbálod tekinteni, nem létezik.! Ez visszatérő probléma, már a múltkor is volt ilyen, de nem tudom Stocz hogyan orvosolta. Megoldottam, a gépen próbáltam Explorerrel és Operával is, de egyikkel sem ment. Megpróbáltam a telefonommal azon Safari böngésző van és azzal sikerült. Ezután csak úgy kíváncsiságból megpróbáltam a pc-ről, de ott továbbra sem lehet!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #507 Dátum: 2008. Június 13. - 07:40:15 » |
|
Kereséssel sem, tallózással sem, ki-belépés után sem találom a KRESZ rovatot.. Help!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #508 Dátum: 2008. Június 13. - 10:27:59 » |
|
Kereséssel sem, tallózással sem, ki-belépés után sem találom a KRESZ rovatot.. Help!
Jogos! Stocz! A társalgóban a második lapot nem lehet megnyitni, így amelyik téma arra az oldalra csúszott, az nem ellérhető!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #509 Dátum: 2008. Június 13. - 13:55:23 » |
|
Jogos! Stocz! A társalgóban a második lapot nem lehet megnyitni, így amelyik téma arra az oldalra csúszott, az nem ellérhető! Nekem sikerült, de csak a telefonomról. Ezek után felraktam a pc-re is a Safari böngészőt hátha, de pc-n akkor sem lehet elérni.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|