cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #435 Dátum: 2008. Május 30. - 17:36:37 » |
|
Ma 18:34-kor a Találkozók->Veszprém topicba akarván lépni ezt a hibaüzenetet kaptam:
Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 133334 bytes) in /nfs/extra/l/la/lacetti-klub/wwwroot/components/com_smf/smf.class.php on line 339
Frissítésre belépett.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #436 Dátum: 2008. Május 30. - 18:04:29 » |
|
19:02 Tuning-> Sport légszűrő topicba belépni akarván is hasonló hibaüzenet azzal a különbséggel, hogy ide frissítéssel sem és más módon sem enged be! Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 147745 bytes) in /nfs/extra/l/la/lacetti-klub/wwwroot/components/com_smf/smf.class.php on line 339
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #437 Dátum: 2008. Május 31. - 08:22:09 » |
|
Most a feltörés elleni védekezésnél jött ki nekem : Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 131011 bytes) in /nfs/extra/l/la/lacetti-klub/wwwroot/components/com_smf/smf.class.php on line 339
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #438 Dátum: 2008. Május 31. - 13:03:30 » |
|
Most a feltörés elleni védekezésnél jött ki nekem : Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 131011 bytes) in /nfs/extra/l/la/lacetti-klub/wwwroot/components/com_smf/smf.class.php on line 339
Nekem jól működik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #439 Dátum: 2008. Június 01. - 13:53:09 » |
|
Pedig ezekben a topicokban nem is olyan nagy a hozzászólások száma, mint a törzsasztalban volt annak idején. Magyarán nincs olyan eszköz a kezemben, amivel segíteni tudnék a problémán.
Ha legközelebb ilyen gondot tapasztaltok, akkor az edigi infók mellé lszi. írjátok oda azt is, hogy hányan böngészték éppen a fórumot. (tag/vendég)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #440 Dátum: 2008. Június 01. - 16:28:02 » |
|
Pedig ezekben a topicokban nem is olyan nagy a hozzászólások száma, mint a törzsasztalban volt annak idején. Magyarán nincs olyan eszköz a kezemben, amivel segíteni tudnék a problémán.
Ha legközelebb ilyen gondot tapasztaltok, akkor az edigi infók mellé lszi. írjátok oda azt is, hogy hányan böngészték éppen a fórumot. (tag/vendég)
Jelenleg mintha megjavult volna, most jó eddig. Amúgy nem lehettünk fent akkor max 6-8 embernél többen! Ma délelőtt pl. 3-an voltunk és képtelen voltam normálisan működtetni a fórumot! Most is előjött a Motor->szelepcsere topicban és összesen 3 tag és 3 vendég van.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Június 01. - 16:37:39 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #441 Dátum: 2008. Június 01. - 16:32:45 » |
|
Néha előfordul, hogy a fórum főoldalán látom, hogy vannak új hozzászólások, de ha belépek a "A legutóbbi látogatásom óta olvasatlan hozzászólások megtekintése." oldalra, akkor ott nem jelez semmit.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #442 Dátum: 2008. Június 01. - 16:45:59 » |
|
Talán ez segít valamelyest kiküszöbölni a hibát, leírom, hogyan műxik nekem:
A hozzászólás elküldésénél kijön a hibaüzenet. Explorer vissza-nyíl a felső menüben, majd újra rábökök a hozzászólás elküldésére. Ekkor kijön az a hibaüzenet, hogy ezt a hozzászólást elküldtem már egyszer, vagy frissíteni próbáltam. Ekkor nem a hibaüzenet alatti vissza gombra nyomok, hanem az explorer felső menüjében található ismétlő gombra. Így csinálva mindig betölti a hozzászólásomat! Remélem ez közelebb visz a megoldáshoz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #443 Dátum: 2008. Június 01. - 19:37:39 » |
|
Nem tudom, hogy ez mit jelent,de két témában is a következő hibát írja és nem tudom olvasni a hozzászólásokat. ( a hiba csak ma jelentkezett) Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 118029 bytes) in /nfs/extra/l/la/lacetti-klub/wwwroot/components/com_smf/smf.class.php on line 339
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #444 Dátum: 2008. Június 01. - 19:41:11 » |
|
Csatlakozom az elöttem szólóhoz: üzenet küldésekor, illetve hozzászólásnál jött be nekem is most este háromszor is! Lehet, hogy ez sem megy majd el?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #446 Dátum: 2008. Június 02. - 07:56:38 » |
|
Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 136827 bytes) in /nfs/extra/l/la/lacetti-klub/wwwroot/components/com_smf/smf.class.php on line 339
Ez a hibaüzenet jelent meg háromszor, csak olvasásnál. A témák "Így közlekedünk..." "Találkozók szervezése" illetve "Veszprém..." Jelenlévő tagok száma: 0 vendég, 3 tag!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #447 Dátum: 2008. Június 02. - 19:36:06 » |
|
405 Not Allowed
--------------------------------------------------------------------------------
nginx/0.5.24
Most ez jött ki.....kezd elgurulni a gyógyszer, mert minden oldalváltás is egy perc!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #448 Dátum: 2008. Június 03. - 14:23:46 » |
|
Ismét írok az Extrának. Ha nem sikerül változást elérni, akkor költözni kell. Meg zsebbe nyúlni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #449 Dátum: 2008. Június 03. - 16:50:41 » |
|
Ismét írok az Extrának. Ha nem sikerül változást elérni, akkor költözni kell. Meg zsebbe nyúlni. Úgy nézem hatásos volt. Most minden rendben működik a szokásos (mármint a normális) sebességgel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|