Mire gondolsz?
Hát mondjuk az ilyen jellegűekből szürtem le a - soxor talán túlzott - félelmeket:
Csak hirtelen néhány a közelmúltból, mind-mind EGR-szelep topicból való... és a legelső igencsak elkeserítő (kiemelés már tőlem...):
Sziasztok ! Bíztassatok egy kicsit , hogy nekem nem lessz ilyen gondom a gépemmel, már-már annyira letőrtem, hogy a három hetes automat elakarnám adni, de nagyon szeretem. Én is bele esek majd X km után az ilyen akadozásba? Mert ha igen akkor már most megszűntetném ezt a hibaforrást.Bár nem tudok senkihez se fordúlni segítségért , ki tudná nekem megcsinálni, ha nagyon muszály volna.Kérlek benneteket, hogy segítsetek tanácsaitokkal.
Köszi!
Jaj létezik hogy 3 hetes autó betorpan gázadásnál??? Mert ma 3x is megcsinálta picit korán kezdi
Sziasztok!
Engem még mindig az érdekel, hogy mi a tapasztalat, EGR ügyben, a 2008-ban átvett kocsiknál?
A szervízben rákérdeztem erre a dologra és állítólag változtatni fog a gyár.Új szelepeket tesznek bele, azokat amikre már most is cserélik.Ha jól emlékszem azt mondták, hogy az újakat már ilyenekkel szerelik gyárilag.Hogy mi az igazság?Azt nem tudom!
Sziasztok!
Tudtok valami újat a 2008-ban átvett Lacsiknál előjön a sárga lámpa?
Áprilisban veszem át az új sedanomat, 1,4.
Tapasztalat?
Köszi!
Mint félelmek jogosak is, de talán túlzottak... És szerintem a fórumon szerzett információkon alapulnak...
Mert csak arról nem esik szó kellő hangsúllyakl, hogy ez a hiba NEM A LACSI SAJÁTOSSÁGA, szív vele gyakorlatilag mindenki, aki manapság vesz BÁRMILYEN autót.
És ez csak egy példa.
És a példánál maradva azért tartom gondnak, mert bár jópár cartársat elért a sárga lámpa örödge, de
sokkal többet viszont nem. De aki csak betéved ide hozzánk, egyszer átfutja - felületesen - az adott témakört, rossz esetben egyszer és mindenkorra elkönyveli: Bámilyen autót veszek, csak ezt nem... Aki meg már túl van rajta, veri a fejét a falba. (Aztán persze megváltozik a véleménye, mert kiderül számára, hogy egyáltalán nem választott rosszul, de ezek a reakciók valahogy sohasem íródnak le... - vagy elvesznek a sok hozzászólás között)