Stocz
|
|
« Hozzászólás #780 Dátum: 2009. Május 08. - 14:36:14 » |
|
Csak egy kérdés: A költözés alatt "született" privát üzenetek örökre elvesztek, vagy még reszelsz valamit az új helyen...
Egyébként ezúton is köszi a fáradozásodat...
Elvileg meg kell lenniük. Nézd meg ismét, és ha hiányt észlelsz, akkor a nem talált üzenetről minél több adatot írj meg Pü-ben, és utána nézek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #781 Dátum: 2009. Május 08. - 17:37:17 » |
|
Csak egy kérdés: A költözés alatt "született" privát üzenetek örökre elvesztek, vagy még reszelsz valamit az új helyen...
Egyébként ezúton is köszi a fáradozásodat...
Elvileg meg kell lenniük. Nézd meg ismét, és ha hiányt észlelsz, akkor a nem talált üzenetről minél több adatot írj meg Pü-ben, és utána nézek. Ment egy privát üz., az abban "idézett" üzenet bejövője nincs meg nálam... Számomra nem nagy gond, csak lehet, hogy másnál is előfordul hasonló anomália...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #782 Dátum: 2009. Május 08. - 18:54:02 » |
|
Hello! Elküldtem üzeneteket, és most láttam, hogy nem volt rajtuk címzett, így most újra elküldtem, de lehet, hogy már tegnap meg is kapták, csak nálam nem jelezte a címzettet? Ezek volnának az "elveszettek" Kripic ilyesmiről írt?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #783 Dátum: 2009. Május 08. - 19:08:51 » |
|
Valaki küldöt nekem PÜ a régi old. megvan csak nem tudom megnézni itt meg nem látom az üzit.
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #785 Dátum: 2009. Május 08. - 19:51:57 » |
|
Nem akarom elkiabálni, de nekem soha nem ment ilyen sebességgel a fórum, mint most! Ha ez így marad, akkor már most megérte átjönni! Köszi Stocz! Tényleg határozottan gyorsabb lett.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #786 Dátum: 2009. Május 08. - 20:14:04 » |
|
Nem akarom elkiabálni, de nekem soha nem ment ilyen sebességgel a fórum, mint most! Ha ez így marad, akkor már most megérte átjönni! Köszi Stocz! Tényleg határozottan gyorsabb lett. Ismerjük már végre el, hogy a Főni érti a dolgát, és jót akart nekünk! Meg is csinálta! Köszönjük!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #787 Dátum: 2009. Május 09. - 06:46:40 » |
|
Nem akarom elkiabálni, de nekem soha nem ment ilyen sebességgel a fórum, mint most! Ha ez így marad, akkor már most megérte átjönni! Köszi Stocz! Tényleg határozottan gyorsabb lett. Ismerjük már végre el, hogy a Főni érti a dolgát, és jót akart nekünk! Meg is csinálta! Köszönjük! Pikk-pakk lett a Fórum. Jól szedi a pacskert...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #788 Dátum: 2009. Május 09. - 09:57:59 » |
|
Hello! Elküldtem üzeneteket, és most láttam, hogy nem volt rajtuk címzett, így most újra elküldtem, de lehet, hogy már tegnap meg is kapták, csak nálam nem jelezte a címzettet? Ezek volnának az "elveszettek" Kripic ilyesmiről írt?
Igen., nálam ez volt... Korábban megkaptam - azaz az eredetin csak kellett, hogy legyen címzett -, válaszoltam rá, aztán egyszercsak eltűnt... De ez legyen a legnagyobb baja az új helynek, hogy egy-két üzenet az átállás során eltűnt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #789 Dátum: 2009. Május 09. - 14:02:20 » |
|
Igen., nálam ez volt... Korábban megkaptam - azaz az eredetin csak kellett, hogy legyen címzett -, válaszoltam rá, aztán egyszercsak eltűnt... De ez legyen a legnagyobb baja az új helynek, hogy egy-két üzenet az átállás során eltűnt... Találtam 5 üzenetet, amik ugyan benne voltak az importban, de a rendszer "nem vette" be őket. Nem sorban egymás után voltak! Csak úgy kihagyta őket. Egy közös volt bennük: Mindegyiknek Gidy a feladója! Véletlen? Ellenőrizzétek le újra (Kamikaze Te is!), és ha még mindig nem gömbölyű a dolog, akkor jelezzétek! Egyéb hiba? Hiányzó hozzászólás, belépési gond, stb? Nem hiányzik, nem azért, csak hát az ördög meg a dolgai...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #790 Dátum: 2009. Május 09. - 14:07:20 » |
|
Nem akarom elkiabálni, de nekem soha nem ment ilyen sebességgel a fórum, mint most! Ha ez így marad, akkor már most megérte átjönni! Köszi Stocz! Tényleg határozottan gyorsabb lett. Ismerjük már végre el, hogy a Főni érti a dolgát, és jót akart nekünk! Meg is csinálta! Köszönjük! Pikk-pakk lett a Fórum. Jól szedi a pacskert... 3 szerver az csak 3 szerver. Meg az sem mindegy, hogy milyenek, mekkora a terhelés rajtuk... Nekem is tetszik (és ha még azt is tudnátok, hogy az én munkámat mennyire megkönnyíti! Az Extrán több perc volt, amíg az adatbázis kezelőfelülete bejött. Az oldal lementése olykor 1 napig is eltartott, de jó esetben is 4-5 órát. Max 2 szálon lehetett letölteni a mentendő cuccot. Az új helyen a maximális 10 szálon tudok dolgozni. ).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #791 Dátum: 2009. Május 09. - 15:06:47 » |
|
A régi oldalra nem tudok menni az újon meg nem található de ha fontos ugyis elküldi az illetö újra
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #792 Dátum: 2009. Május 09. - 15:40:39 » |
|
A régi oldalra nem tudok menni az újon meg nem található de ha fontos ugyis elküldi az illetö újra A régi oldalra nem véletlenül nem tudsz belépni. Lezártam, hiszen itt vagyunk. Nagy kavarodás lenne belőle, ha mindkét helyre be lehetne lépni, írogatni. Tőled is azt kérem, hogy ha hiányzik valamilyen pü-d, akkor minél több adatot küldj el róla nekem pü-ben, hogy meg tudjam keresni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #793 Dátum: 2009. Május 09. - 16:13:25 » |
|
Nem tudok semilyen adatot rola kaptam de nem tudtam megnézni a régin itt meg nem mutatja h kaptam PÜt de a többi közöt sincs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #794 Dátum: 2009. Május 09. - 17:58:00 » |
|
Nem tudok semilyen adatot rola kaptam de nem tudtam megnézni a régin itt meg nem mutatja h kaptam PÜt de a többi közöt sincs.
Nem tudod, hogy kitől kaptad, hogy milyen témában írt? Így nehéz lesz utána nézni. Ezek alapján még az is lehet, hogy ott van az üzeneteid között, csak nem jelzi a rendszer újnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|