captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #360 Dátum: 2008. Március 12. - 22:30:36 » |
|
Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 35564 bytes) in /nfs/extra/l/la/lacetti-klub/wwwroot/administrator/components/com_smf/includes/Function.php on line 200 Most meg ezt írta ki.De csak akkor amikor a társalgóba akarok belépni.
Ez nagyon olyan, mint nekem szokott lenni. IE-t használok.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #361 Dátum: 2008. Március 13. - 15:44:56 » |
|
Kb fél órája nem tudok bemenni a társalgóba,mindig errort ír ki. >:(Másnál is?
Ennél kicsit pontosabban írd le lszives! Mint Captain. + amit mindíg kérek: milyen böngészőt használsz. Minnél több információt megadtok, annál könnyebb a hiba felderítése. Ezért mindíg pontosan írjátok meg az alábbiakat:
- hiba pontos leírása (ha van hibaüzenet, akkor az másold be, ha lehet) - időpont - böngésző (legalább annyi, hogy IE vagy Firefox vagy Opera, de jobb, ha a verziót is megírod) - milyen tevékenységnél jelentkezett a hiba Kösz: Stocz Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 56963 bytes) in /nfs/extra/l/la/lacetti-klub/wwwroot/components/com_smf/smf.class.php on line 399 Ezt írja ki Kinyomoztam:IE böngészőm van.Esténként 7 után jelentkezik a hiba.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #362 Dátum: 2008. Március 13. - 16:22:36 » |
|
Nos az extrával történő levelezés során azt a választ kaptam, hogy a fenti hibákat az okozza, hogy az adott fórumban (társsalgó) már annyi hozzászólás van, hogy túllápjük a számunkra biztosított memória keretet (nem a tárterületet).
Magyarán csökkenteni kell a társalgóban lévő hozzászólások számát.
Ezért nyitottam egy Archivum kategóriát, és a törzsasztal régebbi hozzászólásait áthelyezem oda. Remélem, ezzel megoldódik a fenti gond (egy ideig)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 13. - 16:34:16 írta Stocz »
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #363 Dátum: 2008. Március 13. - 16:25:23 » |
|
Nos az extrával történő levelezés során azt a választ kaptam, hogy a fenti hibákat az okozza, hogy az adott fórumban (társsalgó) már annyi hozzászólás van, hogy túllápjük a számunkra biztosított memória keretet (nem a tárterültet).
Magyarán csökkenteni kell a társalgóban lévő hozzászólások számát.
Ezért nyitottam egy Archivum kategóriát, és a törzsasztal régebbi hozzászólásait áthelyezem oda. Remélem, ezzel megoldódik a fenti gond (egy ideig)
Tehát a szolgáltató szerint pof....nk kevesebbet?
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #364 Dátum: 2008. Március 13. - 16:35:33 » |
|
Nem, csak selejtezni kell a régi, már nem szükséges hozzászólásokat.
Ha továbbra is jönnek a hibaüzenetek, akkor azt mindenképpen jelezzétek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #365 Dátum: 2008. Március 13. - 16:42:34 » |
|
Akkor tehát nem bííírja a hardware-jük a tempónkat. Nyissunk havonta uj társalgót!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #366 Dátum: 2008. Március 13. - 16:44:51 » |
|
Akkor tehát nem bííírja a hardware-jük a tempónkat. Nyissunk havonta uj társalgót! Engem kostolgatnak?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #367 Dátum: 2008. Március 13. - 17:55:17 » |
|
Sorry, de én spec örülök ennek! Legmerészebb álmomban sem gondoltam volna, hogy egy alig egy éves tagság ilyen forgalmat és terhelést okozhat a szervernek! Az meg külön hab a tortán, hogy a társaság olyan tagokból tevődik össze, akiket nem kell állandóan figyelmeztetni trágárságért, kekeckedésért, uszításért, stb, amik a másik fórumokon mindennaposak! Ha ez így folytatódik, miénk lesz a legtutibb klub! Amúgy az olvasnivaló miatt van is morgás mostanában itthon, mert 5-1/2 6-tól 9-10 ig győzöm elolvasni, lereagálni a hozzászólásokat! Pedig napközben többször is felnézek!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #368 Dátum: 2008. Március 13. - 18:01:13 » |
|
Sorry, de én spec örülök ennek! Legmerészebb álmomban sem gondoltam volna, hogy egy alig egy éves tagság ilyen forgalmat és terhelést okozhat a szervernek! Az meg külön hab a tortán, hogy a társaság olyan tagokból tevődik össze, akiket nem kell állandóan figyelmeztetni trágárságért, kekeckedésért, uszításért, stb, amik a másik fórumokon mindennaposak! Ha ez így folytatódik, miénk lesz a legtutibb klub! Amúgy az olvasnivaló miatt van is morgás mostanában itthon, mert 5-1/2 6-tól 9-10 ig győzöm elolvasni, lereagálni a hozzászólásokat! Pedig napközben többször is felnézek!
R-GO: Nehéz a sorsa a Modikáknak, nehéz a sorsa... Viszont köszönjük a munkátokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #369 Dátum: 2008. Március 13. - 18:10:54 » |
|
Írnunk kéne a főnöködnek. Elvégre ez közérdekű és közhasznú elfoglaltság....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #370 Dátum: 2008. Március 13. - 18:23:54 » |
|
Na, mámeg kevés a memória. most a Végsebesség rovat. Tényleg vegyünk vissza? Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 57240 bytes) in /nfs/extra/l/la/lacetti-klub/wwwroot/components/com_smf/smf.class.php on line 399 Ja és most Mozzilla Firefox a böngésző. Már ha létezik ilyen.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 13. - 18:27:03 írta captainb »
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #371 Dátum: 2008. Március 13. - 18:42:58 » |
|
Na, mámeg kevés a memória. most a Végsebesség rovat. Tényleg vegyünk vissza? Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 57240 bytes) in /nfs/extra/l/la/lacetti-klub/wwwroot/components/com_smf/smf.class.php on line 399 Ja és most Mozzilla Firefox a böngésző. Már ha létezik ilyen.
Létezik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #372 Dátum: 2008. Március 16. - 11:28:06 » |
|
Tisztelt kollégák! Nehéz nem észrevenni, hogy az utóbbi időben igen lazán kezeli az Úri közönség a szabályzatot. Illetve azt, amit nem vesz belőle figyelembe. Mondjuk gyakorlatilag majdnem semmit. Ezért felkérek Mindenkit ( igen még magamat is), hogy a szabályzatban foglaltakat illenék egy kicsit jobban betartani! Nem véletlenül született meg, hanem azért, hogy általa biztosítsuk a fórum normális működését, átláthatóságát. Kérlek benneteket segítsétek az admin és a modok munkáját! Szerintem ez közös érdekünk, ennyit megérdemelne a fórum.
Köszi a megértést!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #373 Dátum: 2008. Március 20. - 08:45:28 » |
|
Tegnap este a "kevés a memória" hibaüzenet engem is megtalált. Mozillával voltam fennt, utána visszajöttem a jó öreg IE-el és többet semmi gond. Talán 1-2 böngésző túl sok mindent akar frissíteni egyszerre, ami a szervernek már kicsit sok és generálja a hibaüzenetet? Délután Operával támadok, a teszt kedvéért...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #374 Dátum: 2008. Március 20. - 10:13:36 » |
|
Tegnap este a "kevés a memória" hibaüzenet engem is megtalált. Mozillával voltam fennt, utána visszajöttem a jó öreg IE-el és többet semmi gond. Talán 1-2 böngésző túl sok mindent akar frissíteni egyszerre, ami a szervernek már kicsit sok és generálja a hibaüzenetet? Délután Operával támadok, a teszt kedvéért...
Nem hiszem, hogy böngésző függő lenne a dolog. A szerver előállítja a kódot (elvileg böngészőtől függetlenül), a böngésző pedig értelmezi és megjeleníti. Hibánál mindíg írjátok le, hogy mikor, hol történt az eset (nap, óra, perc + mit akartatok csinálni (pl. megnyitottam volna a törzsasztalt) + a böngésző típusát).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|