athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #1320 Dátum: 2015. Május 14. - 20:34:37 » |
|
Egy új LAcetti tulajdonos szeretne regisztrálni hozzánk, de nem sikerül neki. Részletek lent, valami tanács? Sziasztok, Nem tudok regisztrálni a lacettiklub.hu oldalra, mert ezt a hibaüzenetet kapom: Parse error: syntax error, unexpected $end in /chroot/home/lacettik/lacettiklub.hu/html/components/com_user_extended/user_extended.php on line 507 Regisztráció nélkül sajnos nem látom a képeket pl. Mi lehet a gond? Privátban küld el nekem a választott nevet, e-mail címèt. A regisztrációt a roberto075@citromail.hu e-mail címre és a roberto075 felhasználói névre szerette volna elkészíteni a friss Lacetti tulajdonos. Kész van. Jelszó ment neki e-mailben. Kérlek jelezd neki, bár írtam a megadott címre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1321 Dátum: 2015. Május 15. - 06:56:30 » |
|
Egy új LAcetti tulajdonos szeretne regisztrálni hozzánk, de nem sikerül neki. Részletek lent, valami tanács? Sziasztok, Nem tudok regisztrálni a lacettiklub.hu oldalra, mert ezt a hibaüzenetet kapom: Parse error: syntax error, unexpected $end in /chroot/home/lacettik/lacettiklub.hu/html/components/com_user_extended/user_extended.php on line 507 Regisztráció nélkül sajnos nem látom a képeket pl. Mi lehet a gond? Privátban küld el nekem a választott nevet, e-mail címèt. A regisztrációt a roberto075@citromail.hu e-mail címre és a roberto075 felhasználói névre szerette volna elkészíteni a friss Lacetti tulajdonos. Kész van. Jelszó ment neki e-mailben. Kérlek jelezd neki, bár írtam a megadott címre. Köszi.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
blog
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1322 Dátum: 2015. Augusztus 26. - 20:04:55 » |
|
Miért nem tudom megnyitni a Galéria tartalmakat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
blog
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1323 Dátum: 2015. Szeptember 02. - 10:06:09 » |
|
A probléma változatlan!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1324 Dátum: 2015. Szeptember 02. - 11:02:32 » |
|
Ha jól emlékszem ez már régi dolog, talán PHP verzió változása miatt (valami ilyesmi rémlik)? Sajnos én nem értek ennyire a dologhoz, de ha valaki elmondja a hiba okát, megpróbálom elintézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chas
|
|
« Hozzászólás #1325 Dátum: 2015. Szeptember 02. - 12:48:45 » |
|
Ha jól emlékszem ez már régi dolog, talán PHP verzió változása miatt (valami ilyesmi rémlik)? Sajnos én nem értek ennyire a dologhoz, de ha valaki elmondja a hiba okát, megpróbálom elintézni.
Szia! Sajnos a forrásban kell mókolni elég sokat, tehát laikusként semmit nem fogsz tudni vele csinálni. Én már felajánlottam anno, hogy megpróbálom összetákolni az oldalt. Sajnos nem jött rá semmi reakció.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1326 Dátum: 2015. Szeptember 02. - 12:51:54 » |
|
Szia! Sajnos a forrásban kell mókolni elég sokat, tehát laikusként semmit nem fogsz tudni vele csinálni. Én már felajánlottam anno, hogy megpróbálom összetákolni az oldalt. Sajnos nem jött rá semmi reakció. Szia! A segítséged szerintem elfogadjuk. Egyébként nem is magamra gondoltam a megoldás során, hanem egy honlapok programozását végző barátomra (pl. hotels.com-on is sokáig dolgozott).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #1327 Dátum: 2015. Szeptember 02. - 18:29:03 » |
|
Szia! Sajnos a forrásban kell mókolni elég sokat, tehát laikusként semmit nem fogsz tudni vele csinálni. Én már felajánlottam anno, hogy megpróbálom összetákolni az oldalt. Sajnos nem jött rá semmi reakció. Szia! A segítséged szerintem elfogadjuk. Egyébként nem is magamra gondoltam a megoldás során, hanem egy honlapok programozását végző barátomra (pl. hotels.com-on is sokáig dolgozott). Ez már volt téma régebben is. Akkor Chasnak adom az infókat, ha senkinek nincs ellenére.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #1328 Dátum: 2015. Szeptember 02. - 18:46:23 » |
|
Én is támogatom! Jó lenne ha minden funkció működne!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #1329 Dátum: 2015. Szeptember 07. - 09:59:13 » |
|
Na jó.Nem várok tovább. Chas! Felveszem veled a kapcsolatot privátban!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1330 Dátum: 2015. Szeptember 07. - 10:03:02 » |
|
Nincs szerintem senki ellene. Mint írtam, ha kell a barátom is be tud segíteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #1331 Dátum: 2015. Szeptember 07. - 18:17:55 » |
|
Chas megkapta a jogosultságot a szerverhez, illetve a fórumon kapott egy karbantartó státuszt! Látja a belső dolgokat, de a kérésére moderálási, törlési jogosultsága nincs!
Köszönöm a segítségét!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chas
|
|
« Hozzászólás #1332 Dátum: 2015. Szeptember 08. - 18:42:49 » |
|
Chas megkapta a jogosultságot a szerverhez, illetve a fórumon kapott egy karbantartó státuszt! Látja a belső dolgokat, de a kérésére moderálási, törlési jogosultsága nincs!
Köszönöm a segítségét!
Nincs mit! Szeretnék kérni valamit! CSEKKOLJÁTOK, HOGY VAN-E MÉG HIBA!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #1333 Dátum: 2015. Szeptember 08. - 19:07:30 » |
|
Köszönöm a segítségét!
Nincs mit! Szeretnék kérni valamit! CSEKKOLJÁTOK, HOGY VAN-E MÉG HIBA!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|