Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #8280 Dátum: 2021. December 01. - 17:40:59 » |
|
Én személy szerint minden nap benézek. Lacetti megvan még, 14 évesen 140 eKm-el jól szuperál, de csereérett korba lépett. Ha lehetne most ugyanilyen autót venni ugyanannyiért mint anno a Lacsit, szó nélkül bevállalnám. Ahogy a vírushelyzetet nézem, mostanában megint nem lesz találkozó, de a helyzet csökkenésével , remélhetőleg tavasszal, szert tudunk keríteni egyre megint.
Lecserélődött szeretett Lacetti-m. Nem került messze tőlem, csak a Nevelt Lányomékig. Én zöldebb, de kisebb autóval róvom tovább az utakat: Én is néztem Suzit, de nekem a mérete nem lett volna elég. Amit találtam helyette Toyotát, nem lehet a Lacettivel összehasonlítani...
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #8281 Dátum: 2021. December 01. - 18:16:59 » |
|
Én személy szerint minden nap benézek. Lacetti megvan még, 14 évesen 140 eKm-el jól szuperál, de csereérett korba lépett. Ha lehetne most ugyanilyen autót venni ugyanannyiért mint anno a Lacsit, szó nélkül bevállalnám. Ahogy a vírushelyzetet nézem, mostanában megint nem lesz találkozó, de a helyzet csökkenésével , remélhetőleg tavasszal, szert tudunk keríteni egyre megint.
Lecserélődött szeretett Lacetti-m. Nem került messze tőlem, csak a Nevelt Lányomékig. Én zöldebb, de kisebb autóval róvom tovább az utakat: Gratulálok az új szerzeményhez. Tapasztalat van már? Megy, mint a golyó, írtó csendes, tele vezetéstámogató rendszerekkel. Negyedébe kerül 1 km, mint a Lacsival volt, mégha fizetős helyen töltöm, akkor is.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #8282 Dátum: 2021. December 03. - 21:35:00 » |
|
Gratulálok a Spring-hez. Nézegettem én is, nem a Lacetti helyet, második autónak a Twingo helyére. Tesztvezetni is voltam májusban, tetszett is. Bár egy kicsit szűknek éreztem, közel van az ajtó a vállamhoz. De nem én használnám elsősorban. Gondoltam majd a második vagy harmadik körben pályázok a támogatásra, de olyan ügyesen megszervezték, hogy az elsőnél elfogyott a pénz. Mindegy igy jártam, majd esetleg jövőre.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #8283 Dátum: 2021. December 04. - 11:07:41 » |
|
Gratulálok a Spring-hez. Nézegettem én is, nem a Lacetti helyet, második autónak a Twingo helyére. Tesztvezetni is voltam májusban, tetszett is. Bár egy kicsit szűknek éreztem, közel van az ajtó a vállamhoz. De nem én használnám elsősorban. Gondoltam majd a második vagy harmadik körben pályázok a támogatásra, de olyan ügyesen megszervezték, hogy az elsőnél elfogyott a pénz. Mindegy igy jártam, majd esetleg jövőre. köszi. A lebonyolítás tényleg botrányos volt, jövőre már nem az IFKA rendezi a pályázatot. Talán sikerül másnak is sikeresen pályázni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #8284 Dátum: 2021. December 10. - 17:34:52 » |
|
Évente vagy félévente benézek én is. A lacetti megvan, igaz pár éve elengedtem, amikor motorcserés buli volt, de fater megmentette és elcseréltük az orlandora. amugy is volt szó róla, hogy nekik kettőjüknek már nem kell családi autó, nekem jobb lenne, erre rá pár hónapra jött Murphy. Aztán mivel nemigen használták a lacettit sem, gondoltam ne álljon azaz rohadjon egy helyben, inkáb befogtam munkásautónak. az orlando meg a hétvégi/nyaralós csapatszállító. amiatt is mert nagyon poros helyen dolgozom, az orlandot nincs szívem oda használni. amúgy hibátlan mindkét autó. egy tali jó lenne tényleg. valami sétálós túra, ha jobb idők lesznek. szuper tanösvények vannak, amiket a kisgyerekek is simán bírnak.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #8286 Dátum: 2021. December 23. - 11:12:01 » |
|
Kedves még be- benéző klubtagok! Áldott, békés karácsonyt, és baleset, és vírusmentes boldog új évet kívánok mindenkinek szeretettel! Üdv: Gidy
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #8287 Dátum: 2021. December 23. - 14:40:25 » |
|
Áldott, békés karácsonyi ünnepeket kívánok én is mindenkinek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #8288 Dátum: 2021. December 23. - 19:24:26 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #8289 Dátum: 2021. December 24. - 20:11:02 » |
|
Boldog karácsonyt mindenkinek!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #8290 Dátum: 2021. December 31. - 21:00:28 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2021. December 31. - 21:02:11 írta ladlac »
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #8291 Dátum: 2022. December 24. - 12:39:32 » |
|
Kedves Lacettis klubragok! Áldott, békés karácsonyi ünnepeket, és nagyon boldog új évet kívánok nektek, és családtagjaitoknak nagy szeretettel! Remélem balesetmentes, megfizethető üzemanyag, és mindig hibátlan autó is a boldogsághoz tartozik. Üdvözlettel: LadiGidy (Ladányi Gedeon)
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #8292 Dátum: 2022. December 27. - 16:05:15 » |
|
Kedves Lacettis klubragok! Áldott, békés karácsonyi ünnepeket, és nagyon boldog új évet kívánok nektek, és családtagjaitoknak nagy szeretettel! Remélem balesetmentes, megfizethető üzemanyag, és mindig hibátlan autó is a boldogsághoz tartozik. Üdvözlettel: LadiGidy (Ladányi Gedeon)
A karácsonyról már lecsúsztam, de mindenképp boldog új évet kívánok mindenkinek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #8293 Dátum: 2022. December 30. - 18:11:54 » |
|
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #8294 Dátum: 2023. Január 09. - 19:05:18 » |
|
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
Boldog új évet kívánok én is mindenkinek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|