captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #8265 Dátum: 2021. Február 03. - 09:28:16 » |
|
Emberek! Képzeljétek, felhívott volt főnökünk Stocz. Jó beszélgettünk, és megbeszéltük, hogy amint szabadabbak lehetünk, hozzuk össze a társaságot, és találkozzunk, esetleg egy jót kiránduljunk együtt.
Rendben, bár két dolgot nem tudok: 1. Mikor lesz vége és itthon leszek-e akkor. 2. Lesz-e még alattam Lacetti.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #8266 Dátum: 2021. Február 03. - 10:36:22 » |
|
Emberek! Képzeljétek, felhívott volt főnökünk Stocz. Jó beszélgettünk, és megbeszéltük, hogy amint szabadabbak lehetünk, hozzuk össze a társaságot, és találkozzunk, esetleg egy jót kiránduljunk együtt.
Rendben, bár két dolgot nem tudok: 1. Mikor lesz vége és itthon leszek-e akkor. 2. Lesz-e még alattam Lacetti. Lacetti nélkül is várunk szeretettel!!! Nem a kocsi a FONTOS!!!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #8267 Dátum: 2021. Február 09. - 19:57:39 » |
|
Én benne vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #8268 Dátum: 2021. Augusztus 31. - 19:03:04 » |
|
Ma van 14 éve, hogy hozzám került a Lacetti.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #8269 Dátum: 2021. Augusztus 31. - 19:19:06 » |
|
Ma van 14 éve, hogy hozzám került a Lacetti. Nem most volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #8270 Dátum: 2021. Augusztus 31. - 19:40:45 » |
|
Hát nem. Nem gondoltam akkor, hogy ilyen sokáig meglesz.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #8271 Dátum: 2021. November 04. - 08:37:27 » |
|
Sziasztok! Kíváncsi vagyok, vajon hányan vagyunk még, akik legalább időnként benéznek ide a fórumra? Ki emlékszik a több jól sikerült több napos találkozókra? Ugyebár volt ilyen Csopakon, többször Orbán Gábornál (sajnos ő elhunyt azóta) Bagolyirtáson, sőt volt egy szuper erdélyi körutazásunk is. Képek vannak a galériában, érdemes nosztalgiázni. Nyilván jó páran már lecserélték a Lacettit, már ez is ok az elmaradásra, de azért még jó páran azóta is tartjuk a kapcsolatot, hiszen barátságok alakultak ki sokunknál, függetlenül, hogy azóta esetleg már újabb autójuk van, megváltozott esetleg a családjuk, házasságok jöttek, gyerekek, sőt unokák is. Kezdem én. Mindhárom gyerekem családos lett, Katánál 2 fiú, 1 lány van, Csabánál iker fiúk, majd 2 szóló lány született. Tominál 1 kisfiú van. Ilus nyugdíj mellet fél állásban még dolgozik a rendelőben. Nos, én meg 8 éve főállású nagypapa vagyok. Az unokázásokon kívül ping-pongozom, és szezonban jókat vitorlázom Agárdon, idén 26-szor sikerült. Ja, és a Lacettim továbbra is jó, ez az életem utolsó autója, nekem nagyon bevált. Várom a további jelentkezők beszámolóit, talán nem hiába. Mindenkinek minden jót, és persze balesetmentes autózást, márkafüggetlenül!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #8272 Dátum: 2021. November 04. - 13:06:51 » |
|
Én is nagyon hiányolom ezeket a találkozókat, de sajnos most ismét le kell mondani majd ezekről. 2017-ben lecseréltem az akkor 9 éves Lacettit, de maradtam a Chevrolet márkánál, jött a Malibu, ami azóta is elsődleges autó (a másodlagos egy immár 51 éves Skoda 100). Pár apróságtól eltekintve nincs azzal sem gond, de sokszor eszembe jut a Lacetti, amivel bejártuk fél Európát. Mondjuk nem került messzire, hiszen egy barátom vette meg, így azért látom néha-néha, illetve legutóbb 3 hete vezettem is. Időközben idén augusztusban megnősültem, 10 év párkapcsolat után szintet léptünk Hogy mi lesz a Malibu után, még nem tudom, mert nem nagyon tudok reális alternatívát helyette (amire igazán lecserélném, az egy Toyota Camry hibrid, de egyelőre ez csak álom marad a mostani árak miatt). Ja és minden nap benézek ide is
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2021. November 04. - 19:35:24 írta diablo77 »
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #8273 Dátum: 2021. November 04. - 14:19:23 » |
|
Én személy szerint minden nap benézek. Lacetti megvan még, 14 évesen 140 eKm-el jól szuperál, de csereérett korba lépett. Ha lehetne most ugyanilyen autót venni ugyanannyiért mint anno a Lacsit, szó nélkül bevállalnám. Ahogy a vírushelyzetet nézem, mostanában megint nem lesz találkozó, de a helyzet csökkenésével , remélhetőleg tavasszal, szert tudunk keríteni egyre megint.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #8274 Dátum: 2021. November 05. - 10:22:49 » |
|
Én is benézegetek néha-néha. Lacsi nálam is megvan még igaz 4 éve már a nejem használja, imádja is rendesen. egy tali tényleg jó lenne.....
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #8275 Dátum: 2021. November 06. - 15:34:56 » |
|
Pár naponta én is benézek. Lacetti még meg van. 2-3 éve keresem az utódját, de még nem találtam meg.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #8276 Dátum: 2021. November 06. - 16:30:11 » |
|
Én is benézek rendszeresen, Lacsi is megvan, hű társam 17 éve Mellette már van egy ifjabb titán családinak a szaporulat miatt
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #8277 Dátum: 2021. November 19. - 13:34:21 » |
|
Sziasztok! Kb hetente én is meglátogatom a fórumot. A lacsi vagyis ,Nubira III. még mindig meg van immár 12 éve és közel 280,000 km-el az órájában. Bár mellette kalandoztam más márka felé is ,de viszonylag hamar vissza is tértem és úgy néz ki ez örök darab lesz. Üdv, mindenkinek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #8278 Dátum: 2021. November 28. - 15:56:16 » |
|
Én személy szerint minden nap benézek. Lacetti megvan még, 14 évesen 140 eKm-el jól szuperál, de csereérett korba lépett. Ha lehetne most ugyanilyen autót venni ugyanannyiért mint anno a Lacsit, szó nélkül bevállalnám. Ahogy a vírushelyzetet nézem, mostanában megint nem lesz találkozó, de a helyzet csökkenésével , remélhetőleg tavasszal, szert tudunk keríteni egyre megint.
Lecserélődött szeretett Lacetti-m. Nem került messze tőlem, csak a Nevelt Lányomékig. Én zöldebb, de kisebb autóval róvom tovább az utakat:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #8279 Dátum: 2021. December 01. - 16:15:13 » |
|
Lecserélődött szeretett Lacetti-m. Nem került messze tőlem, csak a Nevelt Lányomékig. Én zöldebb, de kisebb autóval róvom tovább az utakat: Gratulálok az új szerzeményhez. Tapasztalat van már?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|