diablo77
|
|
« Hozzászólás #7560 Dátum: 2014. Szeptember 15. - 12:16:30 » |
|
Először én is olyat néztem, aminek zöldre is állítható volt a világítása, de aztán egyéb okok miatt (ár, tudás, gyári kormánytávirányító használhatósága) inkább maradtam, illetve maradtunk ennél. Lényegében mindent tud, kivéve a tv tuner, de külön csatlakoztatható hozzá. a tolatókamera a rendszámtábla világítás helyére került, szép képe van még este is. A navi tökéletes, indítás után pár másodperccel van jel (antenna gyárilag mágneses, a jobb oldali A oszlopra lett rátéve).
Apropó, rendszámvilágítás. Mindkét foglalat tökéletesen ép, sem égés, sem más nyom nincs rajta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #7561 Dátum: 2014. Szeptember 15. - 13:53:07 » |
|
Először én is olyat néztem, aminek zöldre is állítható volt a világítása, de aztán egyéb okok miatt (ár, tudás, gyári kormánytávirányító használhatósága) inkább maradtam, illetve maradtunk ennél. Lényegében mindent tud, kivéve a tv tuner, de külön csatlakoztatható hozzá. a tolatókamera a rendszámtábla világítás helyére került, szép képe van még este is. A navi tökéletes, indítás után pár másodperccel van jel (antenna gyárilag mágneses, a jobb oldali A oszlopra lett rátéve).
Apropó, rendszámvilágítás. Mindkét foglalat tökéletesen ép, sem égés, sem más nyom nincs rajta.
Nekem nincs gyári kormánytávom, így az nem is hiányzik. A kamerának valóban jó a képe, engem az zavar, hogy a kamera mellett kevés hely marad a világításnak, így halványabban sejlik át a fény, mint a gyári lámpicskun, ezért felemás a hátsó kép. A foglalataim sajnos elég ócskák, pár izzócsere és szét is porlad...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #7562 Dátum: 2014. Szeptember 15. - 14:43:58 » |
|
Hát nekem még egy izzó sem égett ki a rendszámtábla megvilágításából (kopp-kopp-kopp). 2008 februári a kocsi, igaz csak 66ezer km van benne. A bal oldali már lassan csereérett lesz, kicsit befeketedett, de még világít rendesen. Az igaz, hogy a kamera mellett alig van hely a világításnak, kicsit zavaró. A Cruze gyári rendszere modjuk jobb, de hát ez nem került 200ezerbe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #7563 Dátum: 2014. Szeptember 26. - 18:02:22 » |
|
Azt tudtátok, hogy az élet furcsa dolgokat tud művelni? Történ ugyanis, hogy a mai napra szabadnapot kértem a cégtől, mivel úgy gondoltam, hogy születésnapomon nem dolgozom. Kirándultam egyet apósjelöltel Sopronba autónézőbe, majd délután lábam alá kaptam a várost és irányba vettem a T-Mobile üzletét, hogy meglepjem magam egy új telefonnal... A sorszámom még meg sem melegedett a kezemben, mire én már egy hátsó irodában találtam magam egy rögtönzött állásinterjún Most itt ülök a gép előtt és kavarog a fejemben a sok gondolat, hogy hogyan tovább. Remélem az élet ezt is eldönti helyettem, vagy legalábbis segít benne...
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #7564 Dátum: 2014. Szeptember 26. - 22:26:30 » |
|
jujj, de izgi
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #7565 Dátum: 2014. Szeptember 28. - 19:36:21 » |
|
Giovanni ....ÉÉÉÉÉÉS??? mi lett/van/volt...??
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #7566 Dátum: 2014. Szeptember 28. - 21:07:17 » |
|
Giovanni ....ÉÉÉÉÉÉS??? mi lett/van/volt...?? Egyelőre semmi, majd hívnak a konkrétumokkal. Jelenlegi fizumnál kb 2x jobban keresnék... Jobb munkakörülmények, céges teló, stb stb...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #7567 Dátum: 2014. Szeptember 29. - 09:04:28 » |
|
Milyen munkakörről lenne szó?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #7568 Dátum: 2014. Szeptember 29. - 17:27:15 » |
|
Ez egy új munkakör lenne. Ügyfeleknek kell segíteni a telefonjuk használatában. Pl. hogyan tudja átmásolni a képeket a számítógépre, beállítani telón a levelezést... Ilyesmik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sx2004
|
|
« Hozzászólás #7569 Dátum: 2014. Szeptember 29. - 18:31:55 » |
|
Ez egy új munkakör lenne. Ügyfeleknek kell segíteni a telefonjuk használatában. Pl. hogyan tudja átmásolni a képeket a számítógépre, beállítani telón a levelezést... Ilyesmik. Ilyen munkakört hol ad a T, ez engem is érdekel. :-D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #7570 Dátum: 2014. Szeptember 29. - 19:34:54 » |
|
Engem is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #7571 Dátum: 2014. Szeptember 29. - 20:47:11 » |
|
Engem is Még én sem tudok pontosat. Annyi tuti, hogy átalakulás van T -éknél. Elküldtek egy csomó szervizest is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sx2004
|
|
« Hozzászólás #7572 Dátum: 2014. Szeptember 29. - 21:34:43 » |
|
Engem is Még én sem tudok pontosat. Annyi tuti, hogy átalakulás van T -éknél. Elküldtek egy csomó szervizest is. Nagyon helyes, mert az ügyfélnek csak beugatni tudtak és a telt továbbküldeni egy külső céghez, "parnerhez" (a T partnerem ahol futószalagszerűen bsszák el a telefonokat, vagy nem csinálnak vele semmit, vagy felvésik vagy fizikai hibát program frissítéssel próbálnak megoldani), szóval a szervizesek 3,14csába küldése nem ártott (tisztelet a kivételnek). A T kezdhetne felébredni egyébként, mert "veri a mellét" a 4G-re, közben van ahol semmilyen térerőt nem tud a telefon generálni... (mondjuk ez a másik 2 nagy cégre is igaz, azok sem jobbak semmivel, a kicsik pedig ezek "alvállalatai")
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #7573 Dátum: 2014. Szeptember 30. - 17:14:11 » |
|
Engem is Még én sem tudok pontosat. Annyi tuti, hogy átalakulás van T -éknél. Elküldtek egy csomó szervizest is. Nagyon helyes, mert az ügyfélnek csak beugatni tudtak és a telt továbbküldeni egy külső céghez, "parnerhez" (a T partnerem ahol futószalagszerűen bsszák el a telefonokat, vagy nem csinálnak vele semmit, vagy felvésik vagy fizikai hibát program frissítéssel próbálnak megoldani), szóval a szervizesek 3,14csába küldése nem ártott (tisztelet a kivételnek). A T kezdhetne felébredni egyébként, mert "veri a mellét" a 4G-re, közben van ahol semmilyen térerőt nem tud a telefon generálni... (mondjuk ez a másik 2 nagy cégre is igaz, azok sem jobbak semmivel, a kicsik pedig ezek "alvállalatai") Nem tudom, hogy most jobb lesz e, de nem lesz szerviz, csak készülék átvétel javításra továbbküldésre. Javítás után pedig kipostázzák...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #7574 Dátum: 2014. Október 01. - 18:35:18 » |
|
Engem is Még én sem tudok pontosat. Annyi tuti, hogy átalakulás van T -éknél. Elküldtek egy csomó szervizest is. Van biza... Aki meg marad, reméli, reméljük jobb lesz minden. A szervizeseket azért küldték el, mert a gyári garis javításokat csak a saját márkaszervizek javíthatják, T-s szervizben nem lehet garira csinálni semmit. Fizetős javítás meg nincs.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
|