captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #7485 Dátum: 2014. Július 15. - 07:47:38 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #7486 Dátum: 2014. Július 15. - 08:18:28 » |
|
Jogsi minek, végül is csak gáz legyen Az autó azzal megy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #7487 Dátum: 2014. Július 15. - 08:20:14 » |
|
Egy újabb cikk, ami reményeket hozhat a konyhára. Gondolom sokakat érint itt a fórumon. Olvassátok el! http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2014/07/15/az_autohitelek_harmada_visszajar/Lehet, hogy "csak" másfélszeres, és nem kétszeres áron lehetett Lacettit venni?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #7488 Dátum: 2014. Július 15. - 20:45:45 » |
|
Értesítem a Tisztelt "Cartársakat", hogy szabadságra küldtem a családomat, magammal együtt. A telefonom be lesz kapcsolva, de ha lehet, csak nyomós okkal keressetek. Köszönöm a megértést!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chas
|
|
« Hozzászólás #7489 Dátum: 2014. Július 16. - 13:53:00 » |
|
Értesítem a Tisztelt "Cartársakat", hogy szabadságra küldtem a családomat, magammal együtt. A telefonom be lesz kapcsolva, de ha lehet, csak nyomós okkal keressetek. Köszönöm a megértést!
Kellemes pihit és hatékony kikapcsolódást kívánok az egész családnak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #7490 Dátum: 2014. Július 17. - 17:31:35 » |
|
Használ valaki automata kávégépet? Mik a tapasztalatok? Milyen márkát érdemes venni otthonra? Saeco, Jura, Bosch, Siemens? Sok minden van a neten, de igazából nehéz választani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #7491 Dátum: 2014. Július 17. - 20:17:31 » |
|
Használ valaki automata kávégépet? Mik a tapasztalatok? Milyen márkát érdemes venni otthonra? Saeco, Jura, Bosch, Siemens? Sok minden van a neten, de igazából nehéz választani.
Itthon nem, a hajókon van. Konkrétan milyenre gondolsz és mekkorára? Bosch, Saeco és DeLonghiket használunk, eddig az utóbbik voltak a legjobbak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #7492 Dátum: 2014. Július 18. - 07:25:33 » |
|
Itthon nem, a hajókon van. Konkrétan milyenre gondolsz és mekkorára? Bosch, Saeco és DeLonghiket használunk, eddig az utóbbik voltak a legjobbak. Konkrétan több helyről kértem már tanácsot, kizárólag otthoni használatra kellene, napi 6-10 csésze kávé-cappuccino készítéséhez. Az sem baj, ha tud szemes illetve őrölt kávéból is készíteni "üdítőt". Szóba jött már a Bosch Benvenuto B60, illetve ikertestvére a Siemens Supresso S60. Mindkettő állítólag megbízható, olcsó hozzá az új alkatrész, hosszútávon is gazdaságosan üzemel, és tud cappuccinot is csinálni, két kazános. Hasonló árban van a Jura E10 és testvérei, ami viszont már profi(bb) gép, otthoni használatra talán túlságosan is, ráadásul kevesebbet tud az előbbi kettőnél. A Saeco Incanto Rondo Plus SBS szintén állítólag jó gép, bár az is kevesebbet tud a Bosch-Siemens párosnál. Igazából a legfontosabb, hogy jó kávét főzzön, természetesen minőségi kávéból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #7493 Dátum: 2014. Július 18. - 12:06:08 » |
|
Itthon nem, a hajókon van. Konkrétan milyenre gondolsz és mekkorára? Bosch, Saeco és DeLonghiket használunk, eddig az utóbbik voltak a legjobbak. Konkrétan több helyről kértem már tanácsot, kizárólag otthoni használatra kellene, napi 6-10 csésze kávé-cappuccino készítéséhez. Az sem baj, ha tud szemes illetve őrölt kávéból is készíteni "üdítőt". Szóba jött már a Bosch Benvenuto B60, illetve ikertestvére a Siemens Supresso S60. Mindkettő állítólag megbízható, olcsó hozzá az új alkatrész, hosszútávon is gazdaságosan üzemel, és tud cappuccinot is csinálni, két kazános. Hasonló árban van a Jura E10 és testvérei, ami viszont már profi(bb) gép, otthoni használatra talán túlságosan is, ráadásul kevesebbet tud az előbbi kettőnél. A Saeco Incanto Rondo Plus SBS szintén állítólag jó gép, bár az is kevesebbet tud a Bosch-Siemens párosnál. Igazából a legfontosabb, hogy jó kávét főzzön, természetesen minőségi kávéból. Hát, én a Bosch-t választanám (a Siemens-t nem ismerem) a capuccino miatt. Mert azt szeretem. Ennek egy nagyobb változatával már volt 4 hónapom. A tisztítási periódus volt kicsit macerás, olyankor 2 óráig nem lehetett használni. Meg a zacctartó egy kicsit kicsi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sx2004
|
|
« Hozzászólás #7494 Dátum: 2014. Július 18. - 12:13:12 » |
|
Itthon nem, a hajókon van. Konkrétan milyenre gondolsz és mekkorára? Bosch, Saeco és DeLonghiket használunk, eddig az utóbbik voltak a legjobbak. Konkrétan több helyről kértem már tanácsot, kizárólag otthoni használatra kellene, napi 6-10 csésze kávé-cappuccino készítéséhez. Az sem baj, ha tud szemes illetve őrölt kávéból is készíteni "üdítőt". Szóba jött már a Bosch Benvenuto B60, illetve ikertestvére a Siemens Supresso S60. Mindkettő állítólag megbízható, olcsó hozzá az új alkatrész, hosszútávon is gazdaságosan üzemel, és tud cappuccinot is csinálni, két kazános. Hasonló árban van a Jura E10 és testvérei, ami viszont már profi(bb) gép, otthoni használatra talán túlságosan is, ráadásul kevesebbet tud az előbbi kettőnél. A Saeco Incanto Rondo Plus SBS szintén állítólag jó gép, bár az is kevesebbet tud a Bosch-Siemens párosnál. Igazából a legfontosabb, hogy jó kávét főzzön, természetesen minőségi kávéból. Hát, én a Bosch-t választanám (a Siemens-t nem ismerem) a capuccino miatt. Mert azt szeretem. Ennek egy nagyobb változatával már volt 4 hónapom. A tisztítási periódus volt kicsit macerás, olyankor 2 óráig nem lehetett használni. Meg a zacctartó egy kicsit kicsi. A kereskedésben korábban a konyhai gépeket illetően, előrébb helyezték a siemens-t, mint a bosch-t. Kb 1 éve volt egy ilyen bosch vs siemens dilemma...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #7495 Dátum: 2014. Július 18. - 13:32:58 » |
|
Itthon nem, a hajókon van. Konkrétan milyenre gondolsz és mekkorára? Bosch, Saeco és DeLonghiket használunk, eddig az utóbbik voltak a legjobbak. Konkrétan több helyről kértem már tanácsot, kizárólag otthoni használatra kellene, napi 6-10 csésze kávé-cappuccino készítéséhez. Az sem baj, ha tud szemes illetve őrölt kávéból is készíteni "üdítőt". Szóba jött már a Bosch Benvenuto B60, illetve ikertestvére a Siemens Supresso S60. Mindkettő állítólag megbízható, olcsó hozzá az új alkatrész, hosszútávon is gazdaságosan üzemel, és tud cappuccinot is csinálni, két kazános. Hasonló árban van a Jura E10 és testvérei, ami viszont már profi(bb) gép, otthoni használatra talán túlságosan is, ráadásul kevesebbet tud az előbbi kettőnél. A Saeco Incanto Rondo Plus SBS szintén állítólag jó gép, bár az is kevesebbet tud a Bosch-Siemens párosnál. Igazából a legfontosabb, hogy jó kávét főzzön, természetesen minőségi kávéból. Hát, én a Bosch-t választanám (a Siemens-t nem ismerem) a capuccino miatt. Mert azt szeretem. Ennek egy nagyobb változatával már volt 4 hónapom. A tisztítási periódus volt kicsit macerás, olyankor 2 óráig nem lehetett használni. Meg a zacctartó egy kicsit kicsi. A kereskedésben korábban a konyhai gépeket illetően, előrébb helyezték a siemens-t, mint a bosch-t. Kb 1 éve volt egy ilyen bosch vs siemens dilemma... Az általam említett készülékek egyébként az utolsó csavarig megegyeznek egymással, minden alkatrészük egyforma, csak más külsőt kaptak. A Bosch nekem csak a formája miatt szimpatikusabb mint a Siemens.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #7496 Dátum: 2014. Július 22. - 11:36:10 » |
|
Srácok, ha már "feleslegesen" idéztek a párbeszédekben, akkor lehetne, hogy ne összevissza írjatok bele a régi szövegekbe? Elég "csúnya" így a fórum és olvashatatlan/értelmezhetetlen néha. Nem csoda, ha ti sem tudjátok követni.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #7497 Dátum: 2014. Július 22. - 13:28:00 » |
|
Letelt a szabi! Sajnos! Ismételten Túrkevét "támadtuk le", családi kötelékben. Nem véletlenszerű választás volt, réges-régi autócrosszos emlékek alapján tértem vissza 3. alkalommal. Hihetetlen nyugalom, csönd, barátságos emberek. Ja és nincs tömegnyomor! Az egész település mentes a mostanában annyira felkapott cicomától, "wellness" rongyrázástól. Remélem így is marad ! Készül és már próbaüzemben van a teljesen átépített fedett fürdő! Nincs túlbonyolítva, szerencsére. Téli pancsolásra is alkalmas és a gyerekekre is gondoltak. A termálfürdő kellemes, egyszerű és olcsó. Csakúgy mint az étkezési lehetőségek. Például a kávé igazi pörkölt kávéból, frissen darálva készül, tejszínnel, cukorral (vagy egyéb édesítővel) 150 forint. Többféle sör, 300-350 forint és hideg! Az üdítők és a különböző vizek ellenben drágák. Isteni a lángos, akár hagyományos, akár töltött. Minimum 25 félét számoltam össze és egyik sem volt 500 forintnál drágább! Mindig frissen készítve, megéri azt az 5-10 percet, amíg várni kell rá. Lehet rendes főtt ételt is enni, akár "menü", akár "egytálétel" formájában. A menü 850 forint, az egytálétel 1000 forintból kijön, körettel és savanyúsággal együtt. Igaz, nem Herendi porcelánban, de mindig frissen készítve! Az alábbi képek igazán jól tükrözik a egyszerűséget és a nyugalmat. Volt néhány apró dolog, ami kissé beárnyékolta nyugalmas pihenésünket a fürdőben és az "apartman házas" szállásunkon. Végül is ezeken túl lehetett lépni. Lehet segíteni rajta, csak egy kis gondolkodás kérdése. De erről a következő "fejezetben" majd. Ettől függetlenül jól éreztük magukat. Elgondolkodtam egy téli klubbos találkozón is. A szállások fűthetőek, van szabadtéri "főzőcske" lehetőség és a termálfürdő! Na, egyenlőre ennyi, a képek majd magukért beszélnek. (Kicsit később, illetve a "face" oldalán.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #7498 Dátum: 2014. Július 22. - 22:04:57 » |
|
Srácok, ha már "feleslegesen" idéztek a párbeszédekben, akkor lehetne, hogy ne összevissza írjatok bele a régi szövegekbe? Elég "csúnya" így a fórum és olvashatatlan/értelmezhetetlen néha. Nem csoda, ha ti sem tudjátok követni. Ez engem is nagyon zavar. Jó lenne csak akkor használni az idézet gombot, ha egy régebbi hozzászolásra megy a válasz. Nem a közvetlen előttire.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #7499 Dátum: 2014. Július 23. - 12:42:39 » |
|
Igen, volt is erről szó Stock kérésére a közelmúltban
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
|