Lennon
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #7470 Dátum: 2014. Július 10. - 11:26:56 » |
|
Sziasztok. Nem tudja valaki, hogy merre található a benzinszivattyú ki/beszereléséről szóló képsorozat? Sehol nem találom, pedig állítólag itt ezen a fórumon, vagy az oldalon megvan. Kérlek ha valaki tudja, jelezze. Köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #7471 Dátum: 2014. Július 10. - 18:46:09 » |
|
Sziasztok. Nem tudja valaki, hogy merre található a benzinszivattyú ki/beszereléséről szóló képsorozat? Sehol nem találom, pedig állítólag itt ezen a fórumon, vagy az oldalon megvan. Kérlek ha valaki tudja, jelezze. Köszönöm
ERRE gondoltál...?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #7472 Dátum: 2014. Július 10. - 19:51:15 » |
|
Jéééé, Kripic, jól vagy?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Lennon
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #7473 Dátum: 2014. Július 11. - 04:41:53 » |
|
Köszönöm szépen. Igen, de itt se látszik hogyan kell kivenni magát a pumpát a keretből. Abban tud valaki segíteni? Zúgott a kicsike, hát gondoltam veszek egy másikat, ki is szereltem, de az istenért nem tudom hogyan kell kivenni a belső keretből. (ameddig lehetett szétszedtem). Többen is tanácsolják, hogy próbáljam meg a szűrőt cserélni, és lehet, hogy megszűnne a búgás. 2006-os autóm, és a szalonból való kijövet után azonnal vittem gázt beszerelni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2014. Július 11. - 04:45:31 írta Lennon »
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #7474 Dátum: 2014. Július 11. - 14:24:05 » |
|
Köszönöm szépen. Igen, de itt se látszik hogyan kell kivenni magát a pumpát a keretből. Abban tud valaki segíteni? Zúgott a kicsike, hát gondoltam veszek egy másikat, ki is szereltem, de az istenért nem tudom hogyan kell kivenni a belső keretből. (ameddig lehetett szétszedtem). Többen is tanácsolják, hogy próbáljam meg a szűrőt cserélni, és lehet, hogy megszűnne a búgás. 2006-os autóm, és a szalonból való kijövet után azonnal vittem gázt beszerelni.
A hátsó ülés ülőlapja alatt van egy fedél ami gyárilag le van ragasztva, ennek ellenére fel lehet szedni, ha meg van látod a csőcsatlakozásokat és az elektromos csatlakozót, őket kikötöd, találsz egy fém körmös biztosító körmös karikát amit el kell forgatni, ha megvan kijön a szivattyú és a szintjelző egység.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lennon
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #7475 Dátum: 2014. Július 12. - 11:47:43 » |
|
Ezt megcsináltam, sőt még ennél is jobban szétszedtem. A belső keretből nem tudom kivenni. Úgy ahogy írtam is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #7476 Dátum: 2014. Július 12. - 12:56:41 » |
|
Egymásba van pattintva a műanyag ház és a teteje. A képeken látszanak a fülek is. Ha meg kézbe veszed a cuccot akkor pláne. Szerelős topicban jobban elférne ez a csevej. Pl.: http://www.lacettiklub.hu/forum/index.php?topic=48.2700
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lennon
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #7477 Dátum: 2014. Július 13. - 07:39:03 » |
|
Igen, átmegyek oda. Köszönöm. Sajnos eddig olyan általános dolgokat írtatok, amik szétszedéskor teljesen egyértelműek. Olyan ember nincsen aki már ténylegesen szedett szét ilyet? Mert a BELSŐ keretből nem tudom kivenni! (ami a szivattyút fogja magát körbe). Addig elmentem, tudom honnan kell kiszedni a szivattyút, tudom, hogy kell kipattintani a külső keretből, tudom, hogy kell leszedni róla a csöveket, kikötni a vezetékeket, az alap kérdésem is a belső keretből való kivételre vonatkozott. De felteszem a kérdést a megfelelő helyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #7478 Dátum: 2014. Július 13. - 09:22:38 » |
|
Tud valaki őrzött parkolási lehetőséget a Parlament közelében, ahol gázüzemű autó is parkolhat? Egy kis séta nem akadály
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #7479 Dátum: 2014. Július 13. - 09:30:24 » |
|
Bár hol parkolhatsz. Még mélygarázsban is.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #7480 Dátum: 2014. Július 13. - 09:57:28 » |
|
Bár hol parkolhatsz. Még mélygarázsban is.
Most beszéltem az ezpark céggel, ahol közölték, hogy nem lehet gázüzemű autóval az ő mélygarázsaikba behajtani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #7481 Dátum: 2014. Július 13. - 10:51:52 » |
|
Belügyminiszter 28/2011. (IX.6.) BM rendelete az Országos Tűzvédelmi Szabályzatról
601. § (6) Az (5) bekezdés a) pontjában meghatározott terek bejáratánál, jól látható módon, a „Biztonsági szelep nélküli LPG üzemű jármű részére tilos a behajtás” feliratú táblát kell elhelyezni.
Tehát a mai multiszelepekkel felszerelt kocsikkal lehet parkolni végre mélygarázsban. Elhárult egy akadály a gázautók elől...
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #7482 Dátum: 2014. Július 13. - 11:25:00 » |
|
Belügyminiszter 28/2011. (IX.6.) BM rendelete az Országos Tűzvédelmi Szabályzatról
601. § (6) Az (5) bekezdés a) pontjában meghatározott terek bejáratánál, jól látható módon, a „Biztonsági szelep nélküli LPG üzemű jármű részére tilos a behajtás” feliratú táblát kell elhelyezni.
Tehát a mai multiszelepekkel felszerelt kocsikkal lehet parkolni végre mélygarázsban. Elhárult egy akadály a gázautók elől...
Hivatalosan már nem is lehet forgalomban régi multiszeleppel szerelt LPG-s autó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #7483 Dátum: 2014. Július 13. - 16:49:41 » |
|
A garázs üzemeltetője-tulajdonosa megtagadhatja a behajtást saját hatáskörében úgy tudom.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #7484 Dátum: 2014. Július 15. - 07:29:41 » |
|
Tegnap megcsináltattam az új forgalmit, amiben már benne van a gázüzem. Kell még ezen kívül más papírt magammal hordozgatni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|