captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #7440 Dátum: 2014. Június 30. - 20:12:08 » |
|
Képzeljétek hogy jártam: kitakarítottam a sportszűrőt, fujnám be olajjal, üres a flakon. Akadna valakinek a környéken egy fujásnyi olaja? Eltart egy darabig, amíg megjön a spray. Gyere át Kapitány, nekem van! Berágtam a fulladásos- rángatós rohagggyonmegre: vettem egy készletet. Látom, megint lesz dolgom! Lesz, mert az a beforgó csavar a légszűrőházon, na az nagyon tud idegesíteni. Na, ezt volnál szíves érthető műszaki nyelvre lefordítani! Tudod, a beleszakadt csavar, a légszűrőház tetején, ami miatt nem tudom levenni a fedelet és a komplett ház kiszerelésével szoktam cserélni a betétet. Az szép halál lesz! Már be is tettem. Volt egy kis dizájnváltás: fekete doboz és flakonok.... De az olaj még piros.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #7441 Dátum: 2014. Június 30. - 20:17:06 » |
|
Képzeljétek hogy jártam: kitakarítottam a sportszűrőt, fujnám be olajjal, üres a flakon. Akadna valakinek a környéken egy fujásnyi olaja? Eltart egy darabig, amíg megjön a spray. Gyere át Kapitány, nekem van! Berágtam a fulladásos- rángatós rohagggyonmegre: vettem egy készletet. Látom, megint lesz dolgom! Lesz, mert az a beforgó csavar a légszűrőházon, na az nagyon tud idegesíteni. Na, ezt volnál szíves érthető műszaki nyelvre lefordítani! Tudod, a beleszakadt csavar, a légszűrőház tetején, ami miatt nem tudom levenni a fedelet és a komplett ház kiszerelésével szoktam cserélni a betétet. Az szép halál lesz! Már be is tettem. Volt egy kis dizájnváltás: fekete doboz és flakonok.... De az olaj még piros. Na, nem is a képességedet vontam kétségbe, légszűrő betét csere vonatkozásában! A csavar kiszedése lesz izgalmas.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #7442 Dátum: 2014. Június 30. - 20:18:43 » |
|
Képzeljétek hogy jártam: kitakarítottam a sportszűrőt, fujnám be olajjal, üres a flakon. Akadna valakinek a környéken egy fujásnyi olaja? Eltart egy darabig, amíg megjön a spray. Gyere át Kapitány, nekem van! Berágtam a fulladásos- rángatós rohagggyonmegre: vettem egy készletet. Látom, megint lesz dolgom! Lesz, mert az a beforgó csavar a légszűrőházon, na az nagyon tud idegesíteni. Na, ezt volnál szíves érthető műszaki nyelvre lefordítani! Tudod, a beleszakadt csavar, a légszűrőház tetején, ami miatt nem tudom levenni a fedelet és a komplett ház kiszerelésével szoktam cserélni a betétet. Az szép halál lesz! Már be is tettem. Volt egy kis dizájnváltás: fekete doboz és flakonok.... De az olaj még piros. Na, nem is a képességedet vontam kétségbe, légszűrő betét csere vonatkozásában! A csavar kiszedése lesz izgalmas. Kérlek szépen bevettem rá két "lesz....m" típusú tablettát. Légkondisok péntekre adtak időpontot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #7443 Dátum: 2014. Június 30. - 20:25:18 » |
|
Képzeljétek hogy jártam: kitakarítottam a sportszűrőt, fujnám be olajjal, üres a flakon. Akadna valakinek a környéken egy fujásnyi olaja? Eltart egy darabig, amíg megjön a spray. Gyere át Kapitány, nekem van! Berágtam a fulladásos- rángatós rohagggyonmegre: vettem egy készletet. Látom, megint lesz dolgom! Lesz, mert az a beforgó csavar a légszűrőházon, na az nagyon tud idegesíteni. Na, ezt volnál szíves érthető műszaki nyelvre lefordítani! Tudod, a beleszakadt csavar, a légszűrőház tetején, ami miatt nem tudom levenni a fedelet és a komplett ház kiszerelésével szoktam cserélni a betétet. Az szép halál lesz! Már be is tettem. Volt egy kis dizájnváltás: fekete doboz és flakonok.... De az olaj még piros. Na, nem is a képességedet vontam kétségbe, légszűrő betét csere vonatkozásában! A csavar kiszedése lesz izgalmas. Kérlek szépen bevettem rá két "lesz....m" típusú tablettát. Légkondisok péntekre adtak időpontot. Te ilyet nem szoktál!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #7445 Dátum: 2014. Július 05. - 15:40:29 » |
|
http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2014/07/03/gyujtaskapcsolo_general_motors_botrany/Érdekes dolog. Állítólag Delphi termék, kérdés már csak az, hogy csak Amerikában használták ezeket a vackokat, vagy tán Ázsiában, és Európában is? Talán Yeti tud mondani erről valamit. Mindenesetre ebből tanulságként levettem a slusszkulcsomról a kabala vasmacskámat, biztos, ami biztos alapon. Mivel nemcsak a balesetesek kapnak kártérítést, hanem az értéket vesztett tulajok is, gondolom nekünk is jár jó sok pénz, mint GM-es tulajoknak, lehet dollárban, euróban, de rengeteg forintban is megteszi. Talán éppen ezért az ablakmosó csőtöréses HB-k, nem is olyan veszélyesek, mert még, ha kiveszik a kulcsot, még akkor is jár tovább a motor. Mi mindenre gondoltak... Komolyra fordítva: megdöbbentő dolog ez a nagyfokú kapzsiság, ami okozta az eltitkolást, nemtörödömséget, egészen a felsőbb körökig. Ez az USA, a nagy példakép. Undorító!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #7446 Dátum: 2014. Július 05. - 15:53:53 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #7448 Dátum: 2014. Július 05. - 18:07:54 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #7449 Dátum: 2014. Július 05. - 19:36:40 » |
|
Deviza hiteleseknek biztosan jó hír, hogy nemcsak a lakáscélú hitelekre érvényes, hanem mindenre, hogy a bankoknak kamatos kamattal kell visszafizetni a jogtalanul bevasalt pénzeket. Így jó néhány Lacettis, meg persze más autós is kap majd pénzt, és csökkenni fog a fennmaradt törlesztő részlet is. Ez érvényes a már befejezett , lezárt kölcsönökre is. (Van kivétel!) Megszavazta az Országgyűlés. A bankokat nem ér sajnálni.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #7450 Dátum: 2014. Július 06. - 15:57:44 » |
|
Én nem is sajnálom őket. Azért kiváncsi leszek, mennyit adnak majd vissza az extraprofitjukból. Az OTP már perelni készül, pedig annál szemetebb bank szerintem nincs. Más Pénteken viszem első gázos vizsgára az autót a Mozaik utcába, mert mostmár csak az NKH-nál lehet az elsőt megcsinálni (?). Vajon a 16-os nem gyári kerékbe beleköthetnek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #7451 Dátum: 2014. Július 06. - 16:05:12 » |
|
Én nem is sajnálom őket. Azért kiváncsi leszek, mennyit adnak majd vissza az extraprofitjukból. Az OTP már perelni készül, pedig annál szemetebb bank szerintem nincs. Más Pénteken viszem első gázos vizsgára az autót a Mozaik utcába, mert mostmár csak az NKH-nál lehet az elsőt megcsinálni (?). Vajon a 16-os nem gyári kerékbe beleköthetnek?
De van! Merkantilnak hívják! Igen, beleköthetnek. Kérhetik a műbizonylatot, ami igazolja, hogy az adott autótípusra szól. Vagy némi pénzt az árváik kosztolására. Legyél óvatos!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #7452 Dátum: 2014. Július 06. - 16:17:37 » |
|
Várjatok!
Ti azt mondjátok, hogy az autókra adott deviza hitelekre is vonatkozik, hogy nincs árfolyamkockázat? Mert van a családban olyan, aki 25%-os kezdővel vett fel tíz évre hitelt és most már 12-nél jár a 1.9 milliós "árfolyamkülönbözet" miatt. Akkor azt nekik úgymond eltörli?
A Merkantil bank az OTP leánya, járműhitelekre specializálódott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #7453 Dátum: 2014. Július 06. - 16:29:46 » |
|
Várjatok!
Ti azt mondjátok, hogy az autókra adott deviza hitelekre is vonatkozik, hogy nincs árfolyamkockázat? Mert van a családban olyan, aki 25%-os kezdővel vett fel tíz évre hitelt és most már 12-nél jár a 1.9 milliós "árfolyamkülönbözet" miatt. Akkor azt nekik úgymond eltörli?
Konkrétan még nem tudtam kibogozni a dolgot. (az autószerelés jobban megy! ) Annyit tudni vélek, hogy a mostani döntések minden devizaalapú hitelre érvényesek. Akik vég törlesztettek, na ott még kérdéses, azokra nem érvényes (jelenleg). Én 10 % előleggel és hasonló konstrukcióban vágtam haza magam, 6,5 éve. Lehet, hogy "leánya", egyforma ......... mindegyik! Ja és a törzskönyvem még nem érkezett meg!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #7454 Dátum: 2014. Július 06. - 16:46:52 » |
|
Várjatok!
Konkrétan még nem tudtam kibogozni a dolgot. (az autószerelés jobban megy! ) Annyit tudni vélek, hogy a mostani döntések minden devizaalapú hitelre érvényesek. Akik vég törlesztettek, na ott még kérdéses, azokra nem érvényes (jelenleg). Én 10 % előleggel és hasonló konstrukcióban vágtam haza magam, 6,5 éve. Lehet, hogy "leánya", egyforma ......... mindegyik! Ja és a törzskönyvem még nem érkezett meg!!! Az nem a banknál van, ha hiteles az autó? Vagy már kifizetted?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|