captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #7425 Dátum: 2014. Június 22. - 16:00:37 » |
|
Némi off problémám akadt, esetleg van valakinek rutinja hasonlóban? Lenne kb 3-4 köbméter épitési szemetem. Nem sitt, hanem: maradék szigetelőanyag (közetgyapot, üveggyapot), bitumenes tetőlemez, farostlemez, műanyag fóia, nikecell szigetelő hulladék, műanyag zsák, fólia maradék, cementes zsák, stb ilyesmi. Azbeszt tudtommal nincs benne. Viszont a konténeres cégek egyike sem hajlandó elvinni ezeket, mondván nem tudják hol lerakni. Én meg vakarom a fejemet, mert a kertemet "dísziti" a hulladék. Azán úgy fest, idén nem lesz lomtalanítás sem. Ahhoz mondjuk nem gond a konténer, de nem is olcsó, 18.000 forint a 3 köbméteres.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #7426 Dátum: 2014. Június 23. - 08:57:22 » |
|
Némi off problémám akadt, esetleg van valakinek rutinja hasonlóban? Lenne kb 3-4 köbméter épitési szemetem. Nem sitt, hanem: maradék szigetelőanyag (közetgyapot, üveggyapot), bitumenes tetőlemez, farostlemez, műanyag fóia, nikecell szigetelő hulladék, műanyag zsák, fólia maradék, cementes zsák, stb ilyesmi. Azbeszt tudtommal nincs benne. Viszont a konténeres cégek egyike sem hajlandó elvinni ezeket, mondván nem tudják hol lerakni. Én meg vakarom a fejemet, mert a kertemet "dísziti" a hulladék. Azán úgy fest, idén nem lesz lomtalanítás sem. Ahhoz mondjuk nem gond a konténer, de nem is olcsó, 18.000 forint a 3 köbméteres. Így van, ahogy írtad: építési törmelék. El kellene vinniük a konténeresnek, az ilyet a lomtalanításkor sem szeretik. De mindegy milyen címen kérsz konténert, a 3 köbméterest az sajnos 15 ezer alatt nem úszod meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sx2004
|
|
« Hozzászólás #7427 Dátum: 2014. Június 23. - 16:34:31 » |
|
Ma megvolt a vezérléscsere + hosszbordás szíj csere+ váltóolaj csere, Tomy61 orvosolta a cserét :isteni: Váltóolajcsere nincs előírva, csak az ellenőrzés és utántöltés, azonban a amikor lejött a "teknő" a falán látszott a fekete réteg, szóval a csere nem ártott... Gyertya cserém volt 97250km-nél, most az autóban 99535km, a gyertyák kinézete gyalázat, így azok is ki lettek cserélve, nehogy később galibát okozzanak, vagy otthagyjanak az út szélén... Ezzel már tudom, hogy többet ilyen gyertya nem kerül a kocsiba, itt nem egy "hoppá ez gyári hibás"ról van szó, mert mind barna ).
(ha valaki elmondja hogyan kell beilleszteni képet szívesen felteszek képet is)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2014. Június 24. - 09:40:49 írta sx2004 »
|
Naplózva
|
|
|
|
cupika
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 D Elite
|
|
« Hozzászólás #7428 Dátum: 2014. Június 23. - 20:54:58 » |
|
Némi off problémám akadt, esetleg van valakinek rutinja hasonlóban? Lenne kb 3-4 köbméter épitési szemetem. Nem sitt, hanem: maradék szigetelőanyag (közetgyapot, üveggyapot), bitumenes tetőlemez, farostlemez, műanyag fóia, nikecell szigetelő hulladék, műanyag zsák, fólia maradék, cementes zsák, stb ilyesmi. Azbeszt tudtommal nincs benne. Viszont a konténeres cégek egyike sem hajlandó elvinni ezeket, mondván nem tudják hol lerakni. Én meg vakarom a fejemet, mert a kertemet "dísziti" a hulladék. Azán úgy fest, idén nem lesz lomtalanítás sem. Ahhoz mondjuk nem gond a konténer, de nem is olcsó, 18.000 forint a 3 köbméteres. A napokban hasonló lomokat hordtam a lacetti hátuljában a hulladékudvarba. Tőlem szó nélkül átvették, megmutatta a dolgozójuk mit hova rakjak, aztán pakoltam. Havonta egy köbméter szemetet/ingatlan kötelesek átvenni. Az kb egy futónyi lom, háztartási hulladékon kívül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #7429 Dátum: 2014. Június 25. - 08:02:08 » |
|
Némi off problémám akadt, esetleg van valakinek rutinja hasonlóban? Lenne kb 3-4 köbméter épitési szemetem. Nem sitt, hanem: maradék szigetelőanyag (közetgyapot, üveggyapot), bitumenes tetőlemez, farostlemez, műanyag fóia, nikecell szigetelő hulladék, műanyag zsák, fólia maradék, cementes zsák, stb ilyesmi. Azbeszt tudtommal nincs benne. Viszont a konténeres cégek egyike sem hajlandó elvinni ezeket, mondván nem tudják hol lerakni. Én meg vakarom a fejemet, mert a kertemet "dísziti" a hulladék. Azán úgy fest, idén nem lesz lomtalanítás sem. Ahhoz mondjuk nem gond a konténer, de nem is olcsó, 18.000 forint a 3 köbméteres. Így van, ahogy írtad: építési törmelék. El kellene vinniük a konténeresnek, az ilyet a lomtalanításkor sem szeretik. De mindegy milyen címen kérsz konténert, a 3 köbméterest az sajnos 15 ezer alatt nem úszod meg. Nem is az ár, hanem hogy 3 konténeres cégből három nem vállalta, mert a bitumenes lemez és a kőzetgyapot az "veszélyes hulladék".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kubu87
|
|
« Hozzászólás #7430 Dátum: 2014. Június 25. - 08:48:06 » |
|
Némi off problémám akadt, esetleg van valakinek rutinja hasonlóban? Lenne kb 3-4 köbméter épitési szemetem. Nem sitt, hanem: maradék szigetelőanyag (közetgyapot, üveggyapot), bitumenes tetőlemez, farostlemez, műanyag fóia, nikecell szigetelő hulladék, műanyag zsák, fólia maradék, cementes zsák, stb ilyesmi. Azbeszt tudtommal nincs benne. Viszont a konténeres cégek egyike sem hajlandó elvinni ezeket, mondván nem tudják hol lerakni. Én meg vakarom a fejemet, mert a kertemet "dísziti" a hulladék. Azán úgy fest, idén nem lesz lomtalanítás sem. Ahhoz mondjuk nem gond a konténer, de nem is olcsó, 18.000 forint a 3 köbméteres. Így van, ahogy írtad: építési törmelék. El kellene vinniük a konténeresnek, az ilyet a lomtalanításkor sem szeretik. De mindegy milyen címen kérsz konténert, a 3 köbméterest az sajnos 15 ezer alatt nem úszod meg. Nem is az ár, hanem hogy 3 konténeres cégből három nem vállalta, mert a bitumenes lemez és a kőzetgyapot az "veszélyes hulladék". Csomagold be szépen kinéző és szép nagy ajándékdobozba, szép nagy piros masnival és "ingyééé vihető" cetlivel rakd ki a ház elé, és kész! Amerikában ez bevált! Nagy karton dobozt tudok szerezni, ha kell!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #7431 Dátum: 2014. Június 25. - 11:54:22 » |
|
Némi off problémám akadt, esetleg van valakinek rutinja hasonlóban? Lenne kb 3-4 köbméter épitési szemetem. Nem sitt, hanem: maradék szigetelőanyag (közetgyapot, üveggyapot), bitumenes tetőlemez, farostlemez, műanyag fóia, nikecell szigetelő hulladék, műanyag zsák, fólia maradék, cementes zsák, stb ilyesmi. Azbeszt tudtommal nincs benne. Viszont a konténeres cégek egyike sem hajlandó elvinni ezeket, mondván nem tudják hol lerakni. Én meg vakarom a fejemet, mert a kertemet "dísziti" a hulladék. Azán úgy fest, idén nem lesz lomtalanítás sem. Ahhoz mondjuk nem gond a konténer, de nem is olcsó, 18.000 forint a 3 köbméteres. Így van, ahogy írtad: építési törmelék. El kellene vinniük a konténeresnek, az ilyet a lomtalanításkor sem szeretik. De mindegy milyen címen kérsz konténert, a 3 köbméterest az sajnos 15 ezer alatt nem úszod meg. Nem is az ár, hanem hogy 3 konténeres cégből három nem vállalta, mert a bitumenes lemez és a kőzetgyapot az "veszélyes hulladék". Veszélyes De jó dolguk van, hogy válogathatnak, mit visznek el. Ne mondd meg, hogy mit raksz bele, és tedd alulra. Ha már benne van, úgyis elviszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #7432 Dátum: 2014. Június 28. - 07:39:24 » |
|
Képzeljétek hogy jártam: kitakarítottam a sportszűrőt, fujnám be olajjal, üres a flakon. Akadna valakinek a környéken egy fujásnyi olaja? Eltart egy darabig, amíg megjön a spray.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2014. Június 28. - 07:53:34 írta captainb »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #7433 Dátum: 2014. Június 28. - 09:41:30 » |
|
Képzeljétek hogy jártam: kitakarítottam a sportszűrőt, fujnám be olajjal, üres a flakon. Akadna valakinek a környéken egy fujásnyi olaja? Eltart egy darabig, amíg megjön a spray. Gyere át Kapitány, nekem van!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #7434 Dátum: 2014. Június 30. - 19:34:16 » |
|
Képzeljétek hogy jártam: kitakarítottam a sportszűrőt, fujnám be olajjal, üres a flakon. Akadna valakinek a környéken egy fujásnyi olaja? Eltart egy darabig, amíg megjön a spray. Gyere át Kapitány, nekem van! Berágtam a fulladásos- rángatós rohagggyonmegre: vettem egy készletet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #7435 Dátum: 2014. Június 30. - 19:39:32 » |
|
Képzeljétek hogy jártam: kitakarítottam a sportszűrőt, fujnám be olajjal, üres a flakon. Akadna valakinek a környéken egy fujásnyi olaja? Eltart egy darabig, amíg megjön a spray. Gyere át Kapitány, nekem van! Berágtam a fulladásos- rángatós rohagggyonmegre: vettem egy készletet. Látom, megint lesz dolgom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #7436 Dátum: 2014. Június 30. - 19:41:40 » |
|
Képzeljétek hogy jártam: kitakarítottam a sportszűrőt, fujnám be olajjal, üres a flakon. Akadna valakinek a környéken egy fujásnyi olaja? Eltart egy darabig, amíg megjön a spray. Gyere át Kapitány, nekem van! Berágtam a fulladásos- rángatós rohagggyonmegre: vettem egy készletet. Látom, megint lesz dolgom! Lesz, mert az a beforgó csavar a légszűrőházon, na az nagyon tud idegesíteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #7437 Dátum: 2014. Június 30. - 19:45:27 » |
|
Képzeljétek hogy jártam: kitakarítottam a sportszűrőt, fujnám be olajjal, üres a flakon. Akadna valakinek a környéken egy fujásnyi olaja? Eltart egy darabig, amíg megjön a spray. Gyere át Kapitány, nekem van! Berágtam a fulladásos- rángatós rohagggyonmegre: vettem egy készletet. Látom, megint lesz dolgom! Lesz, mert az a beforgó csavar a légszűrőházon, na az nagyon tud idegesíteni. Na, ezt volnál szíves érthető műszaki nyelvre lefordítani!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #7438 Dátum: 2014. Június 30. - 19:53:34 » |
|
Képzeljétek hogy jártam: kitakarítottam a sportszűrőt, fujnám be olajjal, üres a flakon. Akadna valakinek a környéken egy fujásnyi olaja? Eltart egy darabig, amíg megjön a spray. Gyere át Kapitány, nekem van! Berágtam a fulladásos- rángatós rohagggyonmegre: vettem egy készletet. Látom, megint lesz dolgom! Lesz, mert az a beforgó csavar a légszűrőházon, na az nagyon tud idegesíteni. Na, ezt volnál szíves érthető műszaki nyelvre lefordítani! Tudod, a beleszakadt csavar, a légszűrőház tetején, ami miatt nem tudom levenni a fedelet és a komplett ház kiszerelésével szoktam cserélni a betétet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #7439 Dátum: 2014. Június 30. - 20:00:49 » |
|
Képzeljétek hogy jártam: kitakarítottam a sportszűrőt, fujnám be olajjal, üres a flakon. Akadna valakinek a környéken egy fujásnyi olaja? Eltart egy darabig, amíg megjön a spray. Gyere át Kapitány, nekem van! Berágtam a fulladásos- rángatós rohagggyonmegre: vettem egy készletet. Látom, megint lesz dolgom! Lesz, mert az a beforgó csavar a légszűrőházon, na az nagyon tud idegesíteni. Na, ezt volnál szíves érthető műszaki nyelvre lefordítani! Tudod, a beleszakadt csavar, a légszűrőház tetején, ami miatt nem tudom levenni a fedelet és a komplett ház kiszerelésével szoktam cserélni a betétet. Az szép halál lesz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|