Döme
|
|
« Hozzászólás #7320 Dátum: 2014. Március 31. - 07:43:13 » |
|
Kedves klubtársak! Túl vagyok életem egyik nagy döntésén Összebútoroztam párommal 4 napos költözés, bútor cipeléssel, szereléssel, szolgáltatók vadászásával. Legnagyobb probléma a függöny kérdés volt Nekem persze teljesen megfelelt a főbérlő által ott hagyott függöny. Páromnak, de leginkább "leendő" anyósomnak a fő gondja ez volt Milyet, hova, mekkorát, legyen e sötétítő, ne legyen, ráncos legyen, földig érő, takarja e valami, vagy sem.... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ De már túl vagyok ezen is. Tegnap (gondoltam) össze rakom a bútorokat, mivel mozdulni nem lehetett tőlük. De ismét jött "anyósom" és borította a napi programot. Már látom "szörnyű" sorsom, és kezdem érteni az olyan vicceket, hogy a jó pálinka olyan, mint az anyós halál... kivülröl megkönnyezed, de belül k**va jól esik Velkám in dö klább. Fogadd őszinte részvétem gratulációmat. Arról még nem hallottál, ogy úgy válaszd meg a lakhelyedet, hogy az anyósod ne tudjon akármikor átmenni? Szerencsére 25 km elválaszt bennünket Se túl közel, se túl messzi Az azért jó, mert akkor nem is alszik ott!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #7321 Dátum: 2014. Március 31. - 11:17:41 » |
|
Kedves klubtársak! Túl vagyok életem egyik nagy döntésén Összebútoroztam párommal 4 napos költözés, bútor cipeléssel, szereléssel, szolgáltatók vadászásával. Legnagyobb probléma a függöny kérdés volt Nekem persze teljesen megfelelt a főbérlő által ott hagyott függöny. Páromnak, de leginkább "leendő" anyósomnak a fő gondja ez volt Milyet, hova, mekkorát, legyen e sötétítő, ne legyen, ráncos legyen, földig érő, takarja e valami, vagy sem.... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ De már túl vagyok ezen is. Tegnap (gondoltam) össze rakom a bútorokat, mivel mozdulni nem lehetett tőlük. De ismét jött "anyósom" és borította a napi programot. Már látom "szörnyű" sorsom, és kezdem érteni az olyan vicceket, hogy a jó pálinka olyan, mint az anyós halál... kivülröl megkönnyezed, de belül k**va jól esik Velkám in dö klább. Fogadd őszinte részvétem gratulációmat. Arról még nem hallottál, ogy úgy válaszd meg a lakhelyedet, hogy az anyósod ne tudjon akármikor átmenni? Szerencsére 25 km elválaszt bennünket Se túl közel, se túl messzi Az azért jó, mert akkor nem is alszik ott! Azt azért nem kéne Amúgy apósom mesélte, hogy egyszer annyit várt tá a bolt előtt itt Szombathelyen, hogy ő beült a kocsiba és haza ment.... Egy hétig nem szólt hozzá az asszony
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #7322 Dátum: 2014. Március 31. - 19:35:23 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #7323 Dátum: 2014. Március 31. - 19:37:07 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #7324 Dátum: 2014. Március 31. - 19:38:18 » |
|
M-es gyerekméret
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #7325 Dátum: 2014. április 01. - 14:52:11 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mandro
Teljes tag
Nem elérhető
1.4 HB Elite
|
|
« Hozzászólás #7326 Dátum: 2014. április 01. - 15:22:45 » |
|
Az MTI értesülései alapján az összes Magyarországon futó Chevrolet Lacetti tulajdonosának hamarosan visszahívásról szóló levelet fognak kipostázni. A visszahívás oka, hogy kiderült, a járművek gyári kürtje olyan hangfrekvencián szólal meg, amely számos vadon élő állat számára hívójelzésként hat, ezért hangjelzés használata esetén a vadgázolás veszélye jelentősen megnő. A Nemzetközi Vadvédő Szervezet szóvivője, James Deer elképesztőnek nevezte, hogy a probléma egészen idáig nem derült ki, miközben ezek a járművek már hosszú ideje jelen vannak a világ számos országában. A hibára nemzetközi statisztikák analízise hívta fel a figyelmet: kiderült, hogy az elmúlt években ezen járművekkel jelentősen nagyobb százalékban történt vadgázolás, mint bármely más márkájú vagy típusú személyautóval. A nemzetközi állatvédő egyesületek nyomásának engedve a Chevrolet bejelentette, hogy az összes Lacettit visszahívja, és a kürtöket saját költségén a WWF által bevizsgált termékekre cseréli. Az autógyártó a kellemetlenségek miatt a tulajdonosok elnézését kéri, az esetleges sokkhatások kezelésére pedig a Pfizer cég Xanax nevű nyugtatótablettáját javasolja, esetleg vérnyomáscsökkentő gyógyszerekkel kombinálva. A cég magyarországi marketingigazgatója reményét fejezte ki, hogy a probléma ellenére minden Lacetti-használó továbbra is a cég elkötelezett híve lesz, és az esetlegesen felmerülő további műszaki problémák esetén a lacettiklub.hu fórum felkeresését ajánlja, különös tekintettel a fórum vidám közösségére.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2014. április 01. - 15:40:44 írta mandro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #7327 Dátum: 2014. április 01. - 15:37:13 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #7328 Dátum: 2014. április 01. - 17:07:52 » |
|
Hát amilyen kürt van a lacsikban, ha azt bárki is meghalja annak gratulálok. Én már nem is merem használni többször kinevettek a hangja miatt...
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
szaot
Bejáratós
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star AC HB 2007
|
|
« Hozzászólás #7329 Dátum: 2014. április 01. - 21:25:27 » |
|
"James Deer" nevét olvasva kezdtem gyanút fogni . Egyébként tervezem, hogy a motorháztetőhöz közelebb helyezem a kürtöt, a nevetséges hang megszüntetése és a nagyobb hangerő reményében. Habár szinte mindegy, mert amennyire el van cseszve a kürtgomb elhelyezése, szinte mindegy is, hogy a kürt hogyan szól(na, ha szituációban az ember időben megtalálná a gombot).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #7330 Dátum: 2014. április 01. - 23:51:06 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #7331 Dátum: 2014. április 02. - 17:54:05 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #7332 Dátum: 2014. április 02. - 18:20:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #7333 Dátum: 2014. április 02. - 18:52:24 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #7334 Dátum: 2014. április 02. - 23:10:53 » |
|
Én mindig azt mondom, "rossz az, aki rosszra gondol"! Persze előtte nem árt tisztázni, mi a rossz? :-))))))))))))
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|