captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #7305 Dátum: 2014. Március 26. - 11:35:45 » |
|
Sziasztok! Senki ne haragudjon, én csak poénból írtam a dolgokat... a pályától kb 30méterre lakom jól ismerem a környéket! Úgy gondolom nem ezen fog múlni hogy összejöjjön a foci! Sajnos 3napig nem vagyok otthon, de legközelebb 5-6 autóval be lehet hozzánk állni a zárt udvarba!
Legközelebb? Szerintem Dömét megkérjük szépen és simán beállnak hozzád. Sőt, a sört is megisszák, nehogy megromoljon.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #7306 Dátum: 2014. Március 26. - 11:55:48 » |
|
Ne legyél be****va. Erzsébet rosszabb hely. azt mégis ott laksz. Jesszus pepi, Erzsébet? Hallottam valakinek ott karcolták meg a kocsiját, azóta az egész kerületet elkerülöm messziről... Bezzeg a Havanna, na ott aztán nyitva lehet hagyni is a kocsikat nyugodtan!!! (legalább nem cseszik szét a zárat, ha ki akarják nyitni...) Na és persze az legalább fényévekre van Erzsébettől... Az a karcolós lehet Nóri volt Amúgy lehet az elmúlt években a sok brazil betelepítés miatt "jajj lett Erzsébet", de azért elég sok olyan környék van Bp-n, ahol nem sétálnék szívesen. A Havanna lakótelep meg közel sem olyan félelmetes, mint 10-20 éve volt a külvárosi legendák szerint. A Városliget vonzáskörzetében is vannak izgalmas utcák azért. Kőbányáról meg annyit, hogy a Pongrác út-Kőbánya alsó környéke sem egy leányálom környék Persze, ha nektek jobb a tudat, hogy én a gettóban lakok, akkor ámen! Legyetek boldogok Kap: dehogy tartok Gidyéktől, ha kell kifutom a belem, de igyekezni fogok, az biztos
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #7307 Dátum: 2014. Március 26. - 21:51:00 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #7308 Dátum: 2014. Március 27. - 20:02:22 » |
|
Köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #7309 Dátum: 2014. Március 28. - 17:25:02 » |
|
Boldog névnapot Gidy apu!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #7310 Dátum: 2014. Március 28. - 18:54:55 » |
|
Köszönöm! Nincs mit!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #7311 Dátum: 2014. Március 30. - 10:17:42 » |
|
Kedves klubtársak! Túl vagyok életem egyik nagy döntésén Összebútoroztam párommal 4 napos költözés, bútor cipeléssel, szereléssel, szolgáltatók vadászásával. Legnagyobb probléma a függöny kérdés volt Nekem persze teljesen megfelelt a főbérlő által ott hagyott függöny. Páromnak, de leginkább "leendő" anyósomnak a fő gondja ez volt Milyet, hova, mekkorát, legyen e sötétítő, ne legyen, ráncos legyen, földig érő, takarja e valami, vagy sem.... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ De már túl vagyok ezen is. Tegnap (gondoltam) össze rakom a bútorokat, mivel mozdulni nem lehetett tőlük. De ismét jött "anyósom" és borította a napi programot. Már látom "szörnyű" sorsom, és kezdem érteni az olyan vicceket, hogy a jó pálinka olyan, mint az anyós halál... kivülröl megkönnyezed, de belül k**va jól esik
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #7312 Dátum: 2014. Március 30. - 10:39:23 » |
|
Részvétem Gio!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #7313 Dátum: 2014. Március 30. - 13:30:02 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #7315 Dátum: 2014. Március 30. - 15:44:31 » |
|
Kedves klubtársak! Túl vagyok életem egyik nagy döntésén Összebútoroztam párommal 4 napos költözés, bútor cipeléssel, szereléssel, szolgáltatók vadászásával. Legnagyobb probléma a függöny kérdés volt Nekem persze teljesen megfelelt a főbérlő által ott hagyott függöny. Páromnak, de leginkább "leendő" anyósomnak a fő gondja ez volt Milyet, hova, mekkorát, legyen e sötétítő, ne legyen, ráncos legyen, földig érő, takarja e valami, vagy sem.... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ De már túl vagyok ezen is. Tegnap (gondoltam) össze rakom a bútorokat, mivel mozdulni nem lehetett tőlük. De ismét jött "anyósom" és borította a napi programot. Már látom "szörnyű" sorsom, és kezdem érteni az olyan vicceket, hogy a jó pálinka olyan, mint az anyós halál... kivülröl megkönnyezed, de belül k**va jól esik Velkám in dö klább. Fogadd őszinte részvétem gratulációmat. Arról még nem hallottál, ogy úgy válaszd meg a lakhelyedet, hogy az anyósod ne tudjon akármikor átmenni?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #7316 Dátum: 2014. Március 30. - 18:34:58 » |
|
Arról nem is beszélve, ha az elején hagyod a fejedre nőni késöbb sokkal rosszabb lesz....
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
sx2004
|
|
« Hozzászólás #7317 Dátum: 2014. Március 30. - 20:00:15 » |
|
Márkaszervizben milyen típusú és márkájú gyertyát szoktak beszerelni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #7318 Dátum: 2014. Március 30. - 20:46:52 » |
|
Kedves klubtársak! Túl vagyok életem egyik nagy döntésén Összebútoroztam párommal 4 napos költözés, bútor cipeléssel, szereléssel, szolgáltatók vadászásával. Legnagyobb probléma a függöny kérdés volt Nekem persze teljesen megfelelt a főbérlő által ott hagyott függöny. Páromnak, de leginkább "leendő" anyósomnak a fő gondja ez volt Milyet, hova, mekkorát, legyen e sötétítő, ne legyen, ráncos legyen, földig érő, takarja e valami, vagy sem.... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ De már túl vagyok ezen is. Tegnap (gondoltam) össze rakom a bútorokat, mivel mozdulni nem lehetett tőlük. De ismét jött "anyósom" és borította a napi programot. Már látom "szörnyű" sorsom, és kezdem érteni az olyan vicceket, hogy a jó pálinka olyan, mint az anyós halál... kivülröl megkönnyezed, de belül k**va jól esik Velkám in dö klább. Fogadd őszinte részvétem gratulációmat. Arról még nem hallottál, ogy úgy válaszd meg a lakhelyedet, hogy az anyósod ne tudjon akármikor átmenni? Szerencsére 25 km elválaszt bennünket Se túl közel, se túl messzi
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #7319 Dátum: 2014. Március 30. - 20:57:04 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|