captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #7230 Dátum: 2014. Március 05. - 17:20:11 » |
|
Tisztelt Cartársak!
Jogászt keresek, aki tutira jártas CHF alapú(nak aposztrofált) gépjármű hitelszerződés ügyében! Jó néhány dolog nem tiszta számomra és most a bank is "felpróbált". Előre is köszönöm a segítséget.
Itt egy lista, csillagozott nevek értek el valamiféle sikert már: http://hitelsikerek.hu/ugyvedlista/Remélem tudtam segíteni, nagy kalappal Köszönöm! Sok érdekességet olvastam itt. A Kerekes ügyvédi iroda nem konzultál ingyenesen a bajba jutottakkal.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #7231 Dátum: 2014. Március 08. - 07:20:32 » |
|
Tegnap megtörtént a gázosítás. Öröm és boldogság van, remélem így is marad Csak annyit vettem észre, mintha dinamikusabb lenne. Ez lehetséges? Ja és persze P0300 kód is volt a tárolóban, más szerencsére nem. Igaz, hazafelé is bevillant megint. Folytattam Tonival egy kis beszélgetést ez ügyben, leírom a megfelelő topikba.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2014. Március 08. - 07:35:21 írta diablo77 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #7232 Dátum: 2014. Március 08. - 12:24:03 » |
|
Tegnap megtörtént a gázosítás. Öröm és boldogság van, remélem így is marad Csak annyit vettem észre, mintha dinamikusabb lenne. Ez lehetséges? Ja és persze P0300 kód is volt a tárolóban, más szerencsére nem. Igaz, hazafelé is bevillant megint. Folytattam Tonival egy kis beszélgetést ez ügyben, leírom a megfelelő topikba. Üdv a gázosok táborában! Halkan megjegyzem, Párkányban 20L felett 0,73€/L a gáz ára. És jó is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #7233 Dátum: 2014. Március 08. - 12:33:33 » |
|
Nem is azon csodálkozom, hogy sokan hülyeségnek tartják a téli gumi használatát télen, hanem azon jobban, hogy még verik is a mellüket, hogy ők nyertek idén, hogy fel sem rakatták, meg különben is 15-20 éve jöttek csak be a téli gumik, addig is közlekedett több százezer autó.... Próbáltam elmagyarázni egy ilyen "múltban élőnek", bár nem vagyok szakértő, hogy azóta kicsit változott a gumik keveréke és összetétele, és az aktuális gumi mindig is jobb tapadást és rövidebb fékutat biztosít...de még én lettem "leokostojásozva"... Reménytelen ez az ország....a tudatos népbutítás jól működik minden téren....a helyesírási szokásokról nem is beszélve.....egyszerűen hihetetlen milyen irányba tart az ország
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #7234 Dátum: 2014. Március 08. - 12:47:17 » |
|
Nem is azon csodálkozom, hogy sokan hülyeségnek tartják a téli gumi használatát télen, hanem azon jobban, hogy még verik is a mellüket, hogy ők nyertek idén, hogy fel sem rakatták, meg különben is 15-20 éve jöttek csak be a téli gumik, addig is közlekedett több százezer autó.... Próbáltam elmagyarázni egy ilyen "múltban élőnek", bár nem vagyok szakértő, hogy azóta kicsit változott a gumik keveréke és összetétele, és az aktuális gumi mindig is jobb tapadást és rövidebb fékutat biztosít...de még én lettem "leokostojásozva"... Reménytelen ez az ország....a tudatos népbutítás jól működik minden téren....a helyesírási szokásokról nem is beszélve.....egyszerűen hihetetlen milyen irányba tart az ország Tévedsz. Nem az ország, hanem a világ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #7235 Dátum: 2014. Március 08. - 22:56:26 » |
|
Tegnap megtörtént a gázosítás. Öröm és boldogság van, remélem így is marad Csak annyit vettem észre, mintha dinamikusabb lenne. Ez lehetséges? Ja és persze P0300 kód is volt a tárolóban, más szerencsére nem. Igaz, hazafelé is bevillant megint. Folytattam Tonival egy kis beszélgetést ez ügyben, leírom a megfelelő topikba. Üdv a gázosok táborában! Halkan megjegyzem, Párkányban 20L felett 0,73€/L a gáz ára. És jó is. Észak Komáromban 0.699 Euro/L a legolcsóbb LPG . Ez sem rossz. Most már kicsit több mint három éve gázzal berregek, teljesen hibamentesen. Mondjuk egyet bánok.. hogy nem nyolc éve!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #7236 Dátum: 2014. Március 09. - 06:51:14 » |
|
Tegnap megtörtént a gázosítás. Öröm és boldogság van, remélem így is marad Csak annyit vettem észre, mintha dinamikusabb lenne. Ez lehetséges? Ja és persze P0300 kód is volt a tárolóban, más szerencsére nem. Igaz, hazafelé is bevillant megint. Folytattam Tonival egy kis beszélgetést ez ügyben, leírom a megfelelő topikba. Üdv a gázosok táborában! Halkan megjegyzem, Párkányban 20L felett 0,73€/L a gáz ára. És jó is. Észak Komáromban 0.699 Euro/L a legolcsóbb LPG . Ez sem rossz. Most már kicsit több mint három éve gázzal berregek, teljesen hibamentesen. Mondjuk egyet bánok.. hogy nem nyolc éve! Mondjuk azt már én is bánom, hogy nem korábban történt a dolog, most már vissza jött volna az ára. Viszont így is 10 hónap alatt megtakarítom a beszerelés költségét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #7237 Dátum: 2014. Március 09. - 11:12:38 » |
|
Ha otthon lettem volna, ezért a pénzért én is berakattam volna, mert így nekem is megérné. Még úgy is, hogy nálunk 10km-es körzetben egy kúton van gáz, Agip, és ott utoljára 284-ért láttam. Mondjuk Párkény oda- vissza 70 km, az nem tudom, megéri-e. Az árban benne volt a felső kenő is, vagy külön kellett fizetni?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #7238 Dátum: 2014. Március 09. - 12:41:36 » |
|
akciós gumi Veszek egy garnitúrát és 30 milliót fog érni a lacsim.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #7240 Dátum: 2014. Március 09. - 20:59:49 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Arpi
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #7241 Dátum: 2014. Március 09. - 21:37:59 » |
|
Jo estet! Hat eljott az ido es eledjuk a lacsit. 2008 ban vettuk a teli bajok ellenere szerencsesen lefutottunk 160000 km-t. A forum sokat segitett,koszonom a segitseget!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #7242 Dátum: 2014. Március 10. - 00:51:39 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #7243 Dátum: 2014. Március 10. - 09:48:27 » |
|
Jo estet! Hat eljott az ido es eledjuk a lacsit. 2008 ban vettuk a teli bajok ellenere szerencsesen lefutottunk 160000 km-t. A forum sokat segitett,koszonom a segitseget!
remélem azért néha benézel még
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #7244 Dátum: 2014. Március 10. - 19:08:01 » |
|
remélem azért néha benézel még Igen. Árpi beszámolói a téli fogyasztási adatairól mindnyájunknak nagy 'élmény' volt! Amikor első alkalommal említette mennyit evett meg a Lacetti, azt gondoltam, hogy van egy Corvette motoros verzió.. LS1 blokkal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|