WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #7140 Dátum: 2013. December 31. - 12:19:37 » |
|
Éljen Ernő bácsi!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #7141 Dátum: 2013. December 31. - 14:42:02 » |
|
Lassan itt az év vége, gondolom mindenki végig gondolja mi is történt vele a legutóbbi pezsgőzés óta. Íme az én gyors listám: - Fiam sikeresen levizsgázott (ugye az érettségi), felvették egyetemre oda, ahova szerette volna (BME). - lett egy kutyánk - végre van egy komoly RC autóm - volt fizu emelés. "Kötelező" is, meg csak nekem, csak most. - Letettem azt a programozói vizsgát, amit idénre kitűztem. Másnál is zajlott az élet. Gyerekek, unokák.... Én azt mondom, soha rosszabb ne legyen. BUÉK mindenkinek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #7142 Dátum: 2013. December 31. - 16:31:38 » |
|
Van egy érdekes autós- motoros havonta megjelenő újság a: Veterán Autó, és Motor című havilap. A mostani, decemberi kiadásban a sok érdekes kép, és cikk közt olvasható a 28.-ik oldaltól apai nagypapámról (Lindner Ernő) egy megemlékezés, érdekes adatokkal, fotókkal 4 oldalon keresztül. Igazán sokoldalú ember volt, mint olvashatjátok. Büszke vagyok rá, de nagyon. Kár, hogy csak rövid ideig ismerhettem, mert 5 éves koromban, 60 éve eltávozott. Az újság honlapja: www.veteran.huAki nem tudja megvenni, nálam bármikor megnézheti, elolvashatja, ha érdekli a dolog, örülnék neki. Ha volna kérdés, kérés, keressetek meg priviben, vagy telefonon. A nagyapám kitűnő úszó volt, a 33FC focicsapatában játszott centerhalfot, alapítója volt a Magyar Autóklubnak, és a Magyar Labdarúgó Szövetségnek is. Igazi polihisztor volt. Elég aktív volt a nagypapi, nem semmi. Gratula hozzá. Nem tudod bekszennelni a cikket? Szgépen keresztül könnyebb lenne terjeszteni. Bár a szerzői jogok....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #7143 Dátum: 2013. December 31. - 19:36:00 » |
|
Én is számot vetettem az évvel:
- sajnos néhány családtagom örökre elment - az egészségem szó- szó, de elhatároztam valamit jövőre - szakmailag viszont előbbre léptem
Mindenkinek kívánok sikerekben gazdag, békés, boldog új évet és jó egészséget!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #7144 Dátum: 2013. December 31. - 20:12:01 » |
|
Én is csatlakoznék a sorba. - Céget váltottam, bár a munkahelyem maradt. A Francia FCI-ből átváltottunk amerikai DELPHI-be. - Négy év után kaptunk béremelést, ami jó. - Sikeresen áttelepítettünk Magyarországra több automata gyártósort. Ez szakmailag igencsak jelentős. - Megismertem kettő, számomra új programozási nyelvet. - Teljesült az álmunk, meghozta a jézuska álmaink kanapéját. - A gyerekek két Aikido vizsgát is sikeresen letudtak. - Végre letudtuk párom autóhitelét, CHF alapon. A következő év keménynek ígérkezik, de remélem legalább annyira jó lesz, mint az idei. Mindenkinek boldog, sikerekben gazdag új évet kívánunk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sx2004
|
|
« Hozzászólás #7145 Dátum: 2014. Január 01. - 12:30:13 » |
|
Boldog Új Sikerekben gazdag Új Évet Kívánok. (csak hogy nagybetűzzek ) Megvolt tavaly a szomszédomtól az első feljelentése a kitalált rágalmairól, viszonoztam én is a rongálását az általam megtett feljelentéssel. Mindezt egy 70éves elmúlt kevés már talán kevésbé 100-as felfogású néni. Viszont a nyáron 2. fiunk is lett így legalább jó is volt az évben...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sx2004
|
|
« Hozzászólás #7146 Dátum: 2014. Január 08. - 11:55:49 » |
|
Gyanítom a kérdésemre a válasz igen, de tutira akarok menni: A csomagtértálca a 2004-es Nubira III ugyanolyan méretű és formájú mint a sedan Lacettinél?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #7147 Dátum: 2014. Január 08. - 15:19:21 » |
|
Gyanítom a kérdésemre a válasz igen, de tutira akarok menni: A csomagtértálca a 2004-es Nubira III ugyanolyan méretű és formájú mint a sedan Lacettinél?
Tuti! (még talán a kombinak is, nem?)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #7148 Dátum: 2014. Január 08. - 15:30:34 » |
|
Tuti! (még talán a kombinak is, nem?) A kombié nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sx2004
|
|
« Hozzászólás #7149 Dátum: 2014. Január 08. - 17:08:23 » |
|
Tuti! (még talán a kombinak is, nem?) A kombié nem. Köszönöm. Azt gondoltam, hogy a kombié nem jó...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #7150 Dátum: 2014. Január 09. - 07:16:28 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #7151 Dátum: 2014. Január 09. - 08:18:25 » |
|
Ügyi voltál Nálunk asszony tolatott neki a kapunak, de szerencsére csak egy nagyon pici horzsolás(fél körömnyi) lett a lökhárítón.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2014. Január 09. - 08:20:26 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #7152 Dátum: 2014. Január 09. - 12:26:35 » |
|
Vizesek voltak ablakok, tükrök, akkor keltem fel, még csak szédelegtem, de indulni kellett a buszhoz. A sötét, a köd, a kipufogó gőze és a radar sem sokat segített. Tudom, ott az oszlop és fordultam lassan, fékezve, de csak a puffra kaptam észbe. De nem mentem gyorsan, a fa oszlopból kiálló göcsört nyomta meg a műanyagot. Nem lett lyuk, de úgy maradt. A rossz az, hogy pattogzik fel a festék és lefelé meg is repedt. Középen amúgy is meg volt sérülve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #7153 Dátum: 2014. Január 09. - 12:29:01 » |
|
Venni akartam ilyen gumit a lökösre, hogy eltakarjam a sérülést, amíg megjavíttatom, de 9 autósboltban voltam, és nincs. Plusz három alkatrészáruházban is , ott sincs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #7154 Dátum: 2014. Január 09. - 12:40:44 » |
|
Venni akartam ilyen gumit a lökösre, hogy eltakarjam a sérülést, amíg megjavíttatom, de 9 autósboltban voltam, és nincs. Plusz három alkatrészáruházban is , ott sincs.
Homasita!!! Méterre adják a csíkot, van választék rendesen. Én is ilyennel takartam el a radar beszerelés előtti kapuval történt incidens nyomait... Ja, és ne javíttasd ki, takard le, nem fog veszteni a fényéből a paripád. Ha kijavíttatod, tuti teszel rá megint egyet és vered a fejed a falba. 1-2 éves autón még csak-csak érdemes javíttatni, de 6 fölött??
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2014. Január 09. - 12:42:19 írta ladlac »
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
|