WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #6975 Dátum: 2013. Június 05. - 13:15:27 » |
|
érdekes dolog történt tegnap. dédnagyi és nagypapi látogatóban voltunk a Flórián térnél. indulnánk haza, ülök be a kocsiba és nézem, hogy furcsán áll a bal oldali visszapillantó tükörlapja, nagyon befelé. mivel nem elektromosan lett úgy hagyva és minden a helyén volt, csak az nem, így mintha ufót láttam volna gondolom csak az lehet, hogy valami gyalogos túl közel ment, beleakadt a visszapillantóba és a tükörlapot és elnyomta jobbra, majd visszaállította a tükröt, ha nem pattant vissza magától. visszaállítottam eredeti beállításba, működik a motorja is szerencsére, csak elég lol volt a szitu
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
mandro
Teljes tag
Nem elérhető
1.4 HB Elite
|
|
« Hozzászólás #6976 Dátum: 2013. Június 05. - 13:55:13 » |
|
érdekes dolog történt tegnap. dédnagyi és nagypapi látogatóban voltunk a Flórián térnél. indulnánk haza, ülök be a kocsiba és nézem, hogy furcsán áll a bal oldali visszapillantó tükörlapja, nagyon befelé. mivel nem elektromosan lett úgy hagyva és minden a helyén volt, csak az nem, így mintha ufót láttam volna gondolom csak az lehet, hogy valami gyalogos túl közel ment, beleakadt a visszapillantóba és a tükörlapot és elnyomta jobbra, majd visszaállította a tükröt, ha nem pattant vissza magától. visszaállítottam eredeti beállításba, működik a motorja is szerencsére, csak elég lol volt a szitu Vagy pótkulcsot keresett a tükörlap mögött Erről jut eszembe, hogy mostanában rengeteg embert látok rosszul beállított tükörrel közlekedni. Furcsa érzés, amikor az előttem haladó tükrében nem látok a sofőr arcából semmit se... Biztonságos megoldásnak tűnik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mandro
Teljes tag
Nem elérhető
1.4 HB Elite
|
|
« Hozzászólás #6977 Dátum: 2013. Június 07. - 10:02:45 » |
|
Gomboséknál családi nap lesz holnap. Ha érdekel valakit, csatoltam egy programleírást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #6978 Dátum: 2013. Június 07. - 17:23:32 » |
|
Sebike,Sebijoe Ti úsztatok az eső miatt?? Most olvastam a bamán, h durva a helyzet...
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #6979 Dátum: 2013. Június 07. - 17:28:05 » |
|
Off Mazda nyugdíjban az új szerzemény egy Fikusz Sajna a Kalost megvették elöttem. Az egyetlen pénztárcához illő Lacetti 1,8 viszont csak Sebike keze után lenne használható. Az első futóművel volt gond. Egyenlőre marad az Off technika, de remélem a következő már legalább csokornyakkendős lesz. On Nagyon kevés a Chevy erre, de Captivából és Cruzból arányában jóval több fut.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #6980 Dátum: 2013. Június 09. - 14:21:19 » |
|
Mert Apa hiányolta....
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #6981 Dátum: 2013. Június 14. - 08:36:19 » |
|
1000.-k
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #6982 Dátum: 2013. Június 14. - 15:11:41 » |
|
1000.-k
Gratula! Ma egyébként sikerült 50 perc alatt 8 km-t megtennem. Ha Pesten lettem volna, nem is csodálkoznék, na de itt Esztergomban! Mindez köszönhető, hogy egy Esztergomból kivezető főút még mindig zárva van árvizi takarítás miatt és egyetlen kimenő út egy nagyon forgalmas elkerülő útba torkollik. Ott tegnap is volt nagy baleset (tervezték már a körforgalom megépítését, de hát állítólag nincs pénz). Így ma kivezényeltek oda rendőröket, hogy irányítsák a forgalmat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #6983 Dátum: 2013. Június 14. - 18:18:39 » |
|
Sziasztok! Rákerestem, de nincs a fórumon - lehet, h máshol olvastam- hol lehet Ausztriában magyar autópálya matricát venni? Köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #6984 Dátum: 2013. Június 15. - 18:25:34 » |
|
Sziasztok! Rákerestem, de nincs a fórumon - lehet, h máshol olvastam- hol lehet Ausztriában magyar autópálya matricát venni? Köszi
Bocsi, de miért nem jó interneten keresztül...?: https://ematrica.autopalya.hu/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #6985 Dátum: 2013. Június 16. - 21:07:35 » |
|
Bocsi, de miért nem jó interneten keresztül...?: https://ematrica.autopalya.hu/Mert az egyszerű.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #6986 Dátum: 2013. Június 18. - 08:52:51 » |
|
Bocsi, de miért nem jó interneten keresztül...?: https://ematrica.autopalya.hu/Mert az egyszerű. Én 1szerű vagyok, de nem a családom...! A gond a dátummal van, ha előre vásárolok és nem tudunk menni aznap, akkor nem férek bele a heti matricába visszafelé. Mert most ugye pályán kell menni, mert az úgy jó..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #6987 Dátum: 2013. Június 18. - 12:11:33 » |
|
Miért nem veszel telefonon keresztül? (mobil) Amikor szükséged van rá, kb. 1 perc. Csak a hálózatra kell figyelned (itthonra legyél bejelentkezve, úgy biztosan működik. Barangolást nem tudom+drága lehet).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mandro
Teljes tag
Nem elérhető
1.4 HB Elite
|
|
« Hozzászólás #6988 Dátum: 2013. Június 18. - 13:25:20 » |
|
Én 1szerű vagyok, de nem a családom...! A gond a dátummal van, ha előre vásárolok és nem tudunk menni aznap, akkor nem férek bele a heti matricába visszafelé. Mert most ugye pályán kell menni, mert az úgy jó.. Egy kis segítség: 1.) HELYSZÍNEN Lehet Ausztriában is vásárolni. Itt egy lista: http://www.autopalya.hu/Dijfizetes/Ertekesitesi-pontok/Csak a "Megye" legördülő menüben szűrj arra, hogy "Ausztria". (Milyen jó, hogy ilyen megyénk is van!:)) 2.) MOBILLAL SMS-ben vásárolhatsz (a mobilszolgáltatódnak megfelelő körzetszámmal): +36 (20/30/70) 8100-100-ra küldd a rendszámot ABC123 formátumban (ezzel 10 naposat vehetsz) részletek pl a vodafone honlapján (de a többi is így megy): http://www.vodafone.hu/lakossagi/telefonok-tarifak/szolgaltatasok/mobilvasarlas/autopalya-matrica3.) (MÉGIS:)) NETEN VESZED Ausztriában bárhol, ahol van net közvetlenül az indulás előtti percekben is megveheted. Ehhez nem kell tudnod előre az időpontot. 4.) MÁS LEHETŐSÉGEK Választasz valamilyen "egyéb lehetőséget" innen: http://www.autopalya.hu/Dijfizetes/Online-vasarlas/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sx2004
|
|
« Hozzászólás #6989 Dátum: 2013. Június 19. - 08:35:35 » |