WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #6915 Dátum: 2013. április 17. - 12:12:10 » |
|
Hajrá focicsapat! Tényleg, kellene már nagyon focizni egyet, nehogy elfelejtsük hogyan kell rúgni a bőrt
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #6916 Dátum: 2013. április 17. - 12:36:36 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #6917 Dátum: 2013. április 17. - 15:27:14 » |
|
Több jó hír is van: Nemcsak mától olcsóbb az üzemanyag, hanem péntektől még olcsóbb lesz, vagyis inkább kevésbé drága, de már ennek is kell örülnünk. Péntektől -6 Ft/l lesz.
Az FC inkább VFC lesz, vagyis verhetetlent jelent a "V" betű ez esetben. A többit a talis topicban, ha nézné még valaki...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #6918 Dátum: 2013. április 17. - 20:02:05 » |
|
Több jó hír is van: Nemcsak mától olcsóbb az üzemanyag, hanem péntektől még olcsóbb lesz, vagyis inkább kevésbé drága, de már ennek is kell örülnünk. Péntektől -6 Ft/l lesz.
Az FC inkább VFC lesz, vagyis verhetetlent jelent a "V" betű ez esetben. A többit a talis topicban, ha nézné még valaki...
Én minden topicot-üzenetet elolvasok-megnézek, reagálni meg akkor szoktam ha van érdemi mondani valóm az aktuális témában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #6919 Dátum: 2013. április 18. - 13:06:50 » |
|
tervezte valaki, hogy menne ki a Slovakiaringes WTCC-re?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #6920 Dátum: 2013. április 19. - 07:32:08 » |
|
tervezte valaki, hogy menne ki a Slovakiaringes WTCC-re? Persze, biztos sokan tervezik. Azt például konkrétan tudom, hogy a Michelisz ott lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #6921 Dátum: 2013. április 19. - 10:01:03 » |
|
tervezte valaki, hogy menne ki a Slovakiaringes WTCC-re? Persze, biztos sokan tervezik. Azt például konkrétan tudom, hogy a Michelisz ott lesz. ez szuper
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #6922 Dátum: 2013. április 20. - 20:58:40 » |
|
390 Ft/l-ér tankoltam 95-öst. Ez már itt a Kánaán? Lement 400 alá, és örülnünk kéne? Persze nem mindenütt, láttam MOL (Hűvösvölgy) kútnál 425 Ft/l-es árat még ma is. Ez meg egy Agip kút volt, és Forensis kártyával, ami ugyebár -8 Ft/l.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #6923 Dátum: 2013. április 20. - 21:01:54 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #6924 Dátum: 2013. április 21. - 13:52:31 » |
|
A szomszéd miért mindig vasárnap veszi elő a fűnyírót, meg a szegélynyírót ... Hogy állna bele a...
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #6925 Dátum: 2013. április 21. - 16:29:48 » |
|
A szomszéd miért mindig vasárnap veszi elő a fűnyírót, meg a szegélynyírót ... Hogy állna bele a... Mert szombaton nem ér rá. Én is kertrendeztem ma, nálam a flex is előkerült.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #6926 Dátum: 2013. április 21. - 18:25:21 » |
|
A szomszéd miért mindig vasárnap veszi elő a fűnyírót, meg a szegélynyírót ... Hogy állna bele a... Mert szombaton nem ér rá. Én is kertrendeztem ma, nálam a flex is előkerült. Nálunk nem szabad hétvégén hangos géppel dolgozni, ebbe a motoros fűnyíró is beletartozik. Égetni meg már évek óta tilos az év 365 napján. Balatonpart.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #6927 Dátum: 2013. április 21. - 19:02:07 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #6928 Dátum: 2013. április 22. - 09:12:47 » |
|
Bocsi de teljesen OFF 3 NAPJA keresem a neten a Dél-dunántúli NAV (pécs) email címét, amire LEHET mellékletes emailt küldeni. Tudja vki, esetleg, hogy hol tudok utána nézni ?? Kösz
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #6929 Dátum: 2013. április 22. - 18:21:39 » |
|
Lacettivel nem is felelnél meg. Kicsi a csomagtartó. Azért ez elég sok taxis rosszul érint. 2005 nyaráig még futhatna. A matricázást viszont vizsgáig meg kell tenni. Gondolom 2015 lenne... Hát persze...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|