Döme
|
|
« Hozzászólás #6810 Dátum: 2013. Március 04. - 11:15:48 » |
|
Nagyon jó hír, gratulálok én is. A szülőknek is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #6811 Dátum: 2013. Március 04. - 14:31:06 » |
|
húha, ez igen, gratula Tominak meg 3as ikrei lesznek, csak még nem mert szólni! XD
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #6812 Dátum: 2013. Március 04. - 14:54:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #6813 Dátum: 2013. Március 04. - 16:49:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #6814 Dátum: 2013. Március 04. - 17:18:01 » |
|
Gratulálok nagypapi!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #6815 Dátum: 2013. Március 04. - 18:49:01 » |
|
Barátaim! Mindenkinek köszönöm a gratokat, ami inkább az ifjabb párokat illeti, továbbítom is nekik, és persze a jókívánságokat is. Reméljük minden rendben lesz, és szeptembertől új feladatok elé fogok nézni, de sofőrnek tuti megmaradok, mert a férjek majd dolgoznak, a hölgyek nem vezetnek, de minek is, amikor a nagyapa nemcsak rajong a gyerekekért, hanem, még mindig nagyon szeret vezetni, és így legalább lesz ürügy, hogy autózzon nap, mint nap, ha a szükség azt hozza. Itt jegyzem meg, hogy Ilus már önállóan közlekedik, se autó, se mankó nem kell már a járáshoz. Hurrá!
De szeptemberig bőven ráérek ám talizni! Örömmel látom, hogy 15.-én már öten vagyunk a vasutas, oldtimeres bemutatóra. Másokat is várunk, jelentkezzetek!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #6816 Dátum: 2013. Március 04. - 18:52:13 » |
|
Barátaim a klubban 2013.-ban! Örömhírt osztok meg veletek, a születésnapomra nagypapa leszek!!! Kata, és persze Gábor szeptemberre szülők lesznek, kisbabájuk lesz!!! Klári, és Csaba szintén szülők lesznek, szintén szeptemberben, de ők ikreket várnak!!! Mi meg így Ilussal végre nagyszülők leszünk, amit már nagyon vártunk, és mindjárt hárommal kezdjük az újfajta életet!!! Szóval mindenki nagyon boldog! Örüljetek ti is velünk! Jó év lesz ez a 2013.-ik, igaz kedves Nórci, és Ákos? Esetleg más is tesz bejelentést? Szaporodik a klub utánpótlás! Ez persze a család autós dolgát is megváltoztatja hamarosan, de a Lacetti marad. Keresünk egy jó egyterűt, legalább 6, de inkább 7 személyest, használtat. Gratulálok! Sok örömet az új jövevényekben, egészséget, kitartást! Ehhez, csak gratulálni lehet. Hiszen három a magyar igazság Szívből gratulálok, jó egézséget kívánok az unokázáshoz! Gratulálok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #6817 Dátum: 2013. Március 04. - 19:11:33 » |
|
Barátaim a klubban 2013.-ban! Örömhírt osztok meg veletek, a születésnapomra nagypapa leszek!!! Kata, és persze Gábor szeptemberre szülők lesznek, kisbabájuk lesz!!! Klári, és Csaba szintén szülők lesznek, szintén szeptemberben, de ők ikreket várnak!!! Mi meg így Ilussal végre nagyszülők leszünk, amit már nagyon vártunk, és mindjárt hárommal kezdjük az újfajta életet!!! Szóval mindenki nagyon boldog! Örüljetek ti is velünk! Jó év lesz ez a 2013.-ik, igaz kedves Nórci, és Ákos? Esetleg más is tesz bejelentést? Szaporodik a klub utánpótlás! Ez persze a család autós dolgát is megváltoztatja hamarosan, de a Lacetti marad. Keresünk egy jó egyterűt, legalább 6, de inkább 7 személyest, használtat. Gratulálok! Sok örömet az új jövevényekben, egészséget, kitartást! Ehhez, csak gratulálni lehet. Hiszen három a magyar igazság Szívből gratulálok, jó egézséget kívánok az unokázáshoz! Gratulálok! Én is GRATULÁLOK!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #6818 Dátum: 2013. Március 05. - 02:02:16 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #6819 Dátum: 2013. Március 05. - 11:45:33 » |
|
Nem, de biztos vagyok benne, hogy megmondod. Ne tartsd magadba, mert még megárthat, engedd ki, ne csalódjak benned pozitívan! Amúgy meg akár milyen hülyeség is jön majd erre, mi rettentően boldogok vagyunk, ezt nem tudod elrontani, és nagyon remélem, nem is akarod. Jöhet a leperegető mondat.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #6820 Dátum: 2013. Március 05. - 12:30:00 » |
|
Nem, de biztos vagyok benne, hogy megmondod. Ne tartsd magadba, mert még megárthat, engedd ki, ne csalódjak benned pozitívan! Amúgy meg akár milyen hülyeség is jön majd erre, mi rettentően boldogok vagyunk, ezt nem tudod elrontani, és nagyon remélem, nem is akarod. Jöhet a leperegető mondat. Biztos a nagypapa...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #6821 Dátum: 2013. Március 05. - 13:28:42 » |
|
Nem, de biztos vagyok benne, hogy megmondod. Ne tartsd magadba, mert még megárthat, engedd ki, ne csalódjak benned pozitívan! Amúgy meg akár milyen hülyeség is jön majd erre, mi rettentően boldogok vagyunk, ezt nem tudod elrontani, és nagyon remélem, nem is akarod. Jöhet a leperegető mondat. Biztos a nagypapa... Döme! Ne add a lovat a Cápa alá! Egyedül is tud pimasz lenni, nem kell neki segítség. Direkt megpróbálok még 50 évet élni, hogy lássam majd, milyenek lesztek majd annyi idősen, mint én most, taknyosok. Amúgy meg jól érzem magam, és aktív vagyok, és azt szeretném, ha ti is azok lennétek, talikban is, és nem tyunyulnátok el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #6822 Dátum: 2013. Március 05. - 14:37:33 » |
|
Én örülnék, ha annyi idősen olyan jó karban lennék, mint Te... Egyébként szívesen mennék az Old Timer kiállításra veletek, de (mint általában a hosszabb hétvégéken) vidéken leszünk. Illetve 15-én reggel lehet, hogy még másnapos leszek. De tervezzük az utazást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #6823 Dátum: 2013. Március 05. - 17:49:56 » |
|
Kicsit nem vagyok a gép mellett, erre tessék.... Gidy: akkor nem cska Nektek, hanem a fiataloknak is gartula! 3 unoka * 10 év fiatalodás = ?? mennyi is leszel...
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #6824 Dátum: 2013. Március 05. - 23:00:57 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2013. Március 05. - 23:02:34 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|