Karácsonyi tevékenységként belenéztem a találkozós képgalériába.
Konkrétan a Veszprém-Csopaki ottalvós összejövetel mappájába. Szép napok voltak (köszönjük MNT!)! Meglepő, de már 4 éve volt.
Mennyi minden változott azóta. Jó pár "klubos" házasság, és nem kevés "disszidálás".
Persze a többi galéria sem rossz.
Bagolyirtás pl. Aki ott volt sosem felejti a "nagy menetelést".
Végül is elértük a kisvonatot, és igencsak jólesett mindenkinek Gáborék főztje a szálláson.
Na és persze az "őstali". Budakeszi - vadaspark. Nem kevés izgalommal előtte (részemről legalábbis). Hiszen addig nem találkoztunk, nem ismertük egymást, csak monitoron keresztül.
Milyenek lesznek a többiek? Mihez kezdünk egymással? Tudunk-e beszélgetni huzamosabb ideig egymással?
Ez volt a "kóstoló". Gyanítom ízlett mindenkinek.
Máskülönben nem lett volna jónéhány repeta.
És nem szabad megfeledkezni önzetlen barátunknál, Gidynél töltött évadzáróinkról sem. Persze nem miatta mentünk oda, hanem Ilus miatt.
Az Ő áldozatos munkája nélkül nem lettek volna olyanok azok az összejövetelek. (persze itt most felsorolhatnám a család összes tagját).
Sorolhatnám még, de inkább menjetek át a weblapra, és nézegesetek. Meg persze ott a "szöveges változat" is az archívumban (fórum alja
).
Kiderül belőle, hogy akkortájt sem volt egyszerű összehozni egy találkozót (pénz, idő akkor is sokunknál jelentett akadályt).
De 1-1 aktív hölgy feltünése a fórumon mindjárt megizzasztotta a szerverek processzorait.
(és nem csak a számítógépes hardverre volt ilyen hatása, igaz fiúk?
).
"
Egymást is szeretjük, de legfőképp azt, ha ott van Zsuzsi is, hisz őt szeretjük a legjobban! "
Nem mondom meg kitől származik az idézet (megházasodott azóta, nehogy gondja legyen belőle
). Tessék megkeresni.
Kellemes Ünnepeket mindenkinek!Szia Tamás! Tetszett, amit írtál a törzsre, és egyben köszönöm is, jól esett, hogy külön meg lettünk említve. Sajnos azóta is törtem magam talik ügyében, de egyre kevesebb sikerrel. De azért büszke vagyok a Baglyos, a telkes, a focis, és az évadzárós, a Rám szakadékos, a dobogókői talikra, és szeretném, ha jövőre újra büszke lehessek jól sikerült talik megszervezésére, és népes megjelenésre is. (No meg az erdélyire is!). Szeretném a támogatást megszerezni arra, hogy ne csak egyedül törjem magam azért, hogy személyesen is találkozzunk, ne csak a fórumon, és ápolhassuk az egyre több barátságot. Új év, új lelkesedést kérek, és akkor én is újra látom értelmét a szervezésekben, az összetartásban az összetartozásban.
Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok, sok jó talival, és mindezt hiba, és balesetmentesen!
Üdv minden családnak: Ilus, és Gidy, meg a gyerekek, és párjaik
Bocsika, de most muszáj volt az idézetet is meghagyni, így érthetőbb lesz másoknak.