Nekem is Fuji van már 10 éve, és szebb képeket csinál, mint a legtöbb mai 10+X megapixeles csoda. Csak már vannak apróbb nyűgjei és már memóriakártyát sem igazán lehet hozzá kapni. Ezért gondoltam, hogy veszek egy nem túl drága, viszont normális gépet. De igazából nem is ez volt a problémám, hanem a multi
Hogy becsábítják a halandót, aki megy a semmiért. Mondjuk egy faluból bebuszozik valaki nyitásra, amiért neki 4-kor kell felkelni, gyalogolni 1-2 kilométert a megállóig, elbuszozni (vonatozni) a városba, ott teszem azt átszállni egy járatra. Megérkezik, örül, izgatott, majd a dühtől felrobban...
Nekem csak ez a bajom... Pedig én 5 perc alatt ott vagyok kocsival. De ha ezt én csinálom meg, mint kiskereskedő, megfingatnak. Pont ilyenen vesztem össze a héten egy budapesti beszállítón. Alaplap garancia. Rajta ülnek 2 hónapja, mert ugye csak törekedni kell a garancia intézésére. De én ha csak törekedem, akkor az ügyfél 5 nap után elküld az anyámba, és többet nem jön be. Nagyker meg mit mond? Hát mutassam meg a jogszabályt az ügyfélnek... Lehet Budapesten ez megy, mert egy elvesztett ember helyett jön 2 új, de egy kisebb megyeszékhelyen, ahol van 10 számítástechnikai szaküzlet, ott ez nem megy...
Bocs ha kicsit kiakadtam, de így ünnepek előtt egyre több hülye jön be hozzánk is
És ez megviseli az idegrendszeremet...