captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #6510 Dátum: 2012. Szeptember 25. - 19:47:47 » |
|
Itt is megkérdezem:
Mi a véleményetek a Bécs- Linz- Regensburg- Nürnberg- Kassel- Hannover- Hamburg útvonalról? Igaz kb 170 km-el hosszabb, mint Prága felé, de a szlovák és cseh pálya egy része még mindig nagyon rossz. Viszont nem tudom, az én 130- as tempómmal mennyire stresszes ez az útvonal. Sokak szerint ott vagy megye 150- el, vagy beszorulok a 90- el döcögő kamionok közé.
Nem hinném. A németeknél is drága a benzin, már ők is kisebb téglát raknak a pedálra. 130 kényelmes utazótempó ott is. Ha gondolod megkérdem neked a kollégákat, tegnap mentek ki Nürnbergbe, merre van terelés, korlátozás. Mis is 130-al poroszkáltunk többségében, 150-nél már gyorsnak tűntünk ott is. Én tuti az Osztrák-Német vonalat választanám. Köszi, jó lenne, bár október közepén megyek. És mivel ez már teljesen a cég költségére, ezért ők döntik el, hogy engedélyezik- e az autó használatát. ha nem, akkor vonatozok, vagy repülök.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
vonszigethy
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #6511 Dátum: 2012. Szeptember 27. - 07:13:47 » |
|
Sziasztok!
Olyan probléma merült fel a kocsimnál,hogy a benzin csökkenés arányában egyre jobban rángat a gép.Mi okozhatja ezt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #6512 Dátum: 2012. Szeptember 27. - 07:34:30 » |
|
Sziasztok!
Olyan probléma merült fel a kocsimnál,hogy a benzin csökkenés arányában egyre jobban rángat a gép.Mi okozhatja ezt?
Üdv itt nálunk! De olvasd el a szabályzatot, és akkor tudni fogod, hogy elég egy helyen leírni a gondod, ide felesleges volt, a másik topicban jó helyre írtad. Ha van megoldás, akkor úgyis kapsz választ egy helyen is. Tartsd Magad ehhez! A jó helyen kapsz majd választ, válaszokat biztosan.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #6513 Dátum: 2012. Szeptember 28. - 16:39:23 » |
|
Holnap dupla program lehetőség lesz. Akit érdekel, nézzen be a talis topicba! (veterán autók, illetve trolis nap!)
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #6514 Dátum: 2012. Szeptember 29. - 00:26:17 » |
|
Itt is megkérdezem:
Mi a véleményetek a Bécs- Linz- Regensburg- Nürnberg- Kassel- Hannover- Hamburg útvonalról? Igaz kb 170 km-el hosszabb, mint Prága felé, de a szlovák és cseh pálya egy része még mindig nagyon rossz. Viszont nem tudom, az én 130- as tempómmal mennyire stresszes ez az útvonal. Sokak szerint ott vagy megye 150- el, vagy beszorulok a 90- el döcögő kamionok közé.
Nem hinném. A németeknél is drága a benzin, már ők is kisebb téglát raknak a pedálra. 130 kényelmes utazótempó ott is. Ha gondolod megkérdem neked a kollégákat, tegnap mentek ki Nürnbergbe, merre van terelés, korlátozás. Mis is 130-al poroszkáltunk többségében, 150-nél már gyorsnak tűntünk ott is. Én tuti az Osztrák-Német vonalat választanám. Köszi, jó lenne, bár október közepén megyek. És mivel ez már teljesen a cég költségére, ezért ők döntik el, hogy engedélyezik- e az autó használatát. ha nem, akkor vonatozok, vagy repülök. Linz-ig jó a pálya, egy helyen van csak sebességkorlátozás Waidhofennél 80 a határ kb. 7km-en át. Na meg a bécsi elkerülő is végig 80. Amúgy a kamionok valamivel többel pororszkálnak, mint 90. Óra szerint 120, GPS szerint 115 körül szoktam végigtekerni és alig vagyok gyorsabb, mint a kamionok. Kb 100-zal tekernek.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #6515 Dátum: 2012. Szeptember 29. - 20:52:52 » |
|
Ez a nap is eljött. Utolsó csekk befizetve, törzskönyv a kezemben.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #6516 Dátum: 2012. Szeptember 29. - 21:02:48 » |
|
Akkor mit fizetsz? Bankett?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #6517 Dátum: 2012. Szeptember 29. - 21:04:31 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #6518 Dátum: 2012. Szeptember 29. - 21:09:37 » |
|
Azt minek? Nincs beleírva semmi a bank részéről.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #6519 Dátum: 2012. Szeptember 29. - 21:37:16 » |
|
Azt minek? Nincs beleírva semmi a bank részéről. Hitel esetén nem a bank a tulaj, és te csak üzembentartó? :O Azt hittem, az van beírva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #6520 Dátum: 2012. Szeptember 29. - 23:10:50 » |
|
Ez a nap is eljött. Utolsó csekk befizetve, törzskönyv a kezemben. Gratula! Lehet gyűjteni a következőre.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #6521 Dátum: 2012. Szeptember 29. - 23:21:24 » |
|
Ez a nap is eljött. Utolsó csekk befizetve, törzskönyv a kezemben. Gratula! Lehet gyűjteni a következőre. Az még odébb lesz. Majd úgy 2020 környékén.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #6522 Dátum: 2012. Szeptember 30. - 07:15:51 » |
|
Ez a nap is eljött. Utolsó csekk befizetve, törzskönyv a kezemben. Gratula! Lehet gyűjteni a következőre. Az még odébb lesz. Majd úgy 2020 környékén. Gratulálok hozzá! Nekem is csak az októberi hónap van hátra és ezzel letudva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #6523 Dátum: 2012. Szeptember 30. - 07:32:51 » |
|
Ez a nap is eljött. Utolsó csekk befizetve, törzskönyv a kezemben. Gratula! Lehet gyűjteni a következőre. Az még odébb lesz. Majd úgy 2020 környékén. Gratulálok hozzá! Nekem is csak az októberi hónap van hátra és ezzel letudva. Baromi irigy vagyok, de azért gratula hozzá!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #6524 Dátum: 2012. Szeptember 30. - 17:22:15 » |
|
Azt minek? Nincs beleírva semmi a bank részéről. Hitel esetén nem a bank a tulaj, és te csak üzembentartó? :O Azt hittem, az van beírva. Nekem is így volt, én voltam a lízingelő és üzemben tartó, a bank a tulaj, ezért kellett az új forgalmi. Amúgy gratula!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|