r3dwo0d
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #6435 Dátum: 2012. Augusztus 22. - 22:17:09 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoltán
|
|
« Hozzászólás #6436 Dátum: 2012. Augusztus 23. - 21:55:10 » |
|
Igaz ezer éve nem jártam itt, de mit olvasok! Weres a legjobbakat és ezer gratuláció, és jókívánság nektek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #6437 Dátum: 2012. Augusztus 24. - 08:49:19 » |
|
Igaz ezer éve nem jártam itt, de mit olvasok! Weres a legjobbakat és ezer gratuláció, és jókívánság nektek!
Köszi Zoltán
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
NorciW
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #6438 Dátum: 2012. Augusztus 24. - 12:33:26 » |
|
Köszönjük szépen a gratulációkat! És Gidy a "megvédést" is így utólagosan is! Drukkoljatok, hogy túléljem holnap a 40 fokot a hatalmas ruhában, KisWeressel együtt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #6439 Dátum: 2012. Augusztus 24. - 12:47:15 » |
|
Köszönjük szépen a gratulációkat! És Gidy a "megvédést" is így utólagosan is! Drukkoljatok, hogy túléljem holnap a 40 fokot a hatalmas ruhában, KisWeressel együtt Ott leszünk, melletted. Lesz mit letagadnod 12 év múlva.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #6440 Dátum: 2012. Augusztus 24. - 15:05:12 » |
|
Köszönjük szépen a gratulációkat! És Gidy a "megvédést" is így utólagosan is! Drukkoljatok, hogy túléljem holnap a 40 fokot a hatalmas ruhában, KisWeressel együtt Nemcsak drukkolunk holnap délután, hanem veletek nemcsak lélekben, hanem személyesen is ott leszünk, remélem sokan a klubból. Ez nekünk is örömünnep! Akkor holnap maxi-tali? Legyen! Más: LadLac-nak is grat jár, elérte a 3000-et! Sőt, már át is lépte! Csak így tovább, barátom!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Augusztus 24. - 15:07:07 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #6441 Dátum: 2012. Augusztus 24. - 16:05:31 » |
|
Köszönjük szépen a gratulációkat! És Gidy a "megvédést" is így utólagosan is! Drukkoljatok, hogy túléljem holnap a 40 fokot a hatalmas ruhában, KisWeressel együtt Nemcsak drukkolunk holnap délután, hanem veletek nemcsak lélekben, hanem személyesen is ott leszünk, remélem sokan a klubból. Ez nekünk is örömünnep! Akkor holnap maxi-tali? Legyen! Más: LadLac-nak is grat jár, elérte a 3000-et! Sőt, már át is lépte! Csak így tovább, barátom! Sajnos mi családi ünneplések miatt nem tudunk részt venni az ünnepen, de gratulálunk és sok boldogságot kívánunk nektek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #6442 Dátum: 2012. Augusztus 24. - 19:31:10 » |
|
jut eszembe tegnap komoly rendőri mozgolódás volt amerre jártam a külvárosokban. már hiányoltam az ilyen összefogó razziákat. rákosborzasztón pl 4 rendőrautó is dolgozott 1 hosszú szakaszon. igazoltattak, volt amit toltak a bácsik vészvillogva . az egyik gyökérkezelt honfitársunk a furgonnal pl 2vel a rendőr mögött úgy lemaradt sunyin vagy 100 méterre, mert telefonált, hogy szívesen nyakon vertem volna. arra nincs esze, hogy ne telefonáljon, de arra igen, hogy feltartsa a sort, azaz engem. :S az M5 kivezetőn meg az ecseri út után az agip kútnál mértek forgalommal szemben. egy motoros pont előttük padlózta le....kár, hogy nincs elől rendszáma :S
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #6443 Dátum: 2012. Augusztus 24. - 20:18:29 » |
|
Köszönjük szépen a gratulációkat! És Gidy a "megvédést" is így utólagosan is! Drukkoljatok, hogy túléljem holnap a 40 fokot a hatalmas ruhában, KisWeressel együtt Nemcsak drukkolunk holnap délután, hanem veletek nemcsak lélekben, hanem személyesen is ott leszünk, remélem sokan a klubból. Ez nekünk is örömünnep! Akkor holnap maxi-tali? Legyen! Más: LadLac-nak is grat jár, elérte a 3000-et! Sőt, már át is lépte! Csak így tovább, barátom! Sajnos mi családi ünneplések miatt nem tudunk részt venni az ünnepen, de gratulálunk és sok boldogságot kívánunk nektek. Majd valamikor frissíteni kellene a térképeimet....
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #6444 Dátum: 2012. Augusztus 24. - 21:15:02 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #6445 Dátum: 2012. Augusztus 25. - 10:29:00 » |
|
Ausztria A9 Gleinalm alagút: kapus fizetés van vagy lőre kell/lehet fizetni? Ha tud valaki biztos választ (hétfő reggelig) akkor köszi előre is..!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #6446 Dátum: 2012. Augusztus 25. - 11:01:52 » |
|
Ausztria A9 Gleinalm alagút: kapus fizetés van vagy lőre kell/lehet fizetni? Ha tud valaki biztos választ (hétfő reggelig) akkor köszi előre is..!
Fizetőkapu van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #6447 Dátum: 2012. Augusztus 25. - 12:18:16 » |
|
Köszi Zoltán Sok boldogságot Nektek innen is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #6448 Dátum: 2012. Augusztus 27. - 08:18:31 » |
|
Fizetőkapu van. Köszi
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #6449 Dátum: 2012. Augusztus 27. - 10:27:06 » |
|
Sajnos priviben nem tudok csatolmányt illeszteni, így ezúton juttatnám el, akinek még nem tudtam eljuttatni a templomi meghívónkat Gidy, Hawer, Ladlac, Stocz, Diablo, Kripic és Meatloaf! Illetve aki erre jár és vidéki! Nászút mikor, merre? Esetleg már éppen útközben?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|