captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #6405 Dátum: 2012. Augusztus 06. - 13:45:39 » |
|
amúgy meg jó apa vagyok
WTF?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #6406 Dátum: 2012. Augusztus 07. - 10:28:42 » |
|
jó jó, de.... február 20ra vagyunk kiírva, szerdán megyünk géndiagnosztikai vizsgálatra ez aszt hiszem vízválasztó lesz amúgy meg jó apa vagyok, csak ilyenkor a nőknek már nincs humorérzékük és nálad mit vizsgálnak, ha már kiírtak..?
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #6407 Dátum: 2012. Augusztus 07. - 11:20:23 » |
|
jó jó, de.... február 20ra vagyunk kiírva, szerdán megyünk géndiagnosztikai vizsgálatra ez aszt hiszem vízválasztó lesz amúgy meg jó apa vagyok, csak ilyenkor a nőknek már nincs humorérzékük és nálad mit vizsgálnak, ha már kiírtak..? hogy le szálltak-e a heréim
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #6408 Dátum: 2012. Augusztus 07. - 11:20:44 » |
|
amúgy meg jó apa vagyok
WTF? mármint, igyekszem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #6409 Dátum: 2012. Augusztus 07. - 11:24:49 » |
|
amúgy meg jó apa vagyok
WTF? mármint, igyekszem WTF?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #6410 Dátum: 2012. Augusztus 07. - 11:27:49 » |
|
amúgy meg jó apa vagyok
WTF? mármint, igyekszem WTF? beragadtak a gombjaid?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #6411 Dátum: 2012. Augusztus 07. - 11:35:54 » |
|
amúgy meg jó apa vagyok
WTF? mármint, igyekszem WTF? beragadtak a gombjaid? Nem, csak jelen időben írod...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Augusztus 07. - 11:41:38 írta captainb »
|
Naplózva
|
|
|
|
mjz104
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #6412 Dátum: 2012. Augusztus 08. - 13:30:52 » |
|
Sziasztok! Szeretnék az autóba valami normális hangú kürtöt (dudát) tenni. Valakinek valami ötlete? Kerestem a neten olyan oldalt, ahol letölthető hanganyag is van az egyes kürtökről, de nem jártam sikerrel. Nem tudom jó helyre írtok-e, de nem találtam megfelelő topicot. Előre is köszönöm......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #6413 Dátum: 2012. Augusztus 08. - 17:25:32 » |
|
Sziasztok! Szeretnék az autóba valami normális hangú kürtöt (dudát) tenni. Valakinek valami ötlete? Kerestem a neten olyan oldalt, ahol letölthető hanganyag is van az egyes kürtökről, de nem jártam sikerrel. Nem tudom jó helyre írtok-e, de nem találtam megfelelő topicot. Előre is köszönöm......
ilyenen én is gondolkodom évek óta, bár elég ritkán használom a dudát, de az orlando gyárija az jó hangú, nem ilyen lepkefing, mint a lacsiban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #6414 Dátum: 2012. Augusztus 08. - 17:54:19 » |
|
ilyenen én is gondolkodom évek óta, bár elég ritkán használom a dudát, de az orlando gyárija az jó hangú, nem ilyen lepkefing, mint a lacsiban Én egy állítható hangmagasságú, 32 dallamú hangjelzőt újítottam be, az kerül be hamarosan a duda mellé. 75-112dB-ig szórja, mindenféle riasztási hanganyagot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #6415 Dátum: 2012. Augusztus 09. - 07:41:18 » |
|
ilyenen én is gondolkodom évek óta, bár elég ritkán használom a dudát, de az orlando gyárija az jó hangú, nem ilyen lepkefing, mint a lacsiban Én egy állítható hangmagasságú, 32 dallamú hangjelzőt újítottam be, az kerül be hamarosan a duda mellé. 75-112dB-ig szórja, mindenféle riasztási hanganyagot. jujjdeizgi feltétlen mutasd meg, amint bekerül
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #6416 Dátum: 2012. Augusztus 09. - 14:43:39 » |
|
Zúg nálam a polirozógép. Krisz izzad, én lelkesen lábatlankodom. a matricával nem szívta meg nagyon, csak nagyon- nagyon, 5 óra alatt szedtük le. Itt- ott megégettük magunkat. Szét kellett szedni az ajtókat, ekkor megtaláltuk néhány zörgés okát, törött patentok, bolhák képében. Az egyik kárpitot háromszor szedte le. Viszont talán még ma kész lesz, mert nem nagyon karcos a fényezés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mjz104
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #6417 Dátum: 2012. Augusztus 09. - 18:26:42 » |
|
ilyenen én is gondolkodom évek óta, bár elég ritkán használom a dudát, de az orlando gyárija az jó hangú, nem ilyen lepkefing, mint a lacsiban Mennyi lenne beszerezni és kompatibilis-e a Lacettire is?!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #6418 Dátum: 2012. Augusztus 09. - 20:29:51 » |
|
Zúg nálam a polirozógép. Krisz izzad, én lelkesen lábatlankodom. a matricával nem szívta meg nagyon, csak nagyon- nagyon, 5 óra alatt szedtük le. Itt- ott megégettük magunkat. Szét kellett szedni az ajtókat, ekkor megtaláltuk néhány zörgés okát, törött patentok, bolhák képében. Az egyik kárpitot háromszor szedte le. Viszont talán még ma kész lesz, mert nem nagyon karcos a fényezés. A tervezett időre készen lett,bár néha elbizonytalanodtam ebben azért.És képekben az optikai tuning topikban folyt....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Augusztus 09. - 20:45:55 írta Krisz »
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #6419 Dátum: 2012. Augusztus 10. - 07:38:29 » |
|
Nézzétek meg az avataromat. Mától ha a CB jön szembe, akkor ilyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|