ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #6315 Dátum: 2012. Július 10. - 18:06:30 » |
|
Megelőztél Jani! Most akartam jelezni.... Azt gondolom moderátorként csak annyit illenék megjegyeznem, hogy az ötletgazda kapja be a gázautósok bugyiját! Agyagkorsók.. Elolvastam az egész cikket, bosszant a dolog, de még mindig jóval olcsóbb lesz vele autózni, mint benzinnel, aminek szintén mindig felfelé ível ára. A gáznál ezt cirka +30 Ft/l emelést jelent, és két részletben, összesen. Csak hát lassabban térül meg, mint gondoltuk. Persze akinek meg már megtérült, annak kevésbé fog fájni.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #6316 Dátum: 2012. Július 10. - 18:20:02 » |
|
Megelőztél Jani! Most akartam jelezni.... Azt gondolom moderátorként csak annyit illenék megjegyeznem, hogy az ötletgazda kapja be a gázautósok bugyiját! Agyagkorsók.. Elolvastam az egész cikket, bosszant a dolog, de még mindig jóval olcsóbb lesz vele autózni, mint benzinnel, aminek szintén mindig felfelé ível ára. A gáznál ezt cirka +30 Ft/l emelést jelent, és két részletben, összesen. Csak hát lassabban térül meg, mint gondoltuk. Persze akinek meg már megtérült, annak kevésbé fog fájni. Ezt is olvasd el.a törvényjavaslat célja, hogy az egészségügy számára többletforrás álljon rendelkezésre a magasabb színvonalú egészségügyi ellátás érdekében. Ennek érdekében a törvényjavaslat előirányozza az alkoholok, a dohánygyártmányok és az LPG üzemanyag adómértékének emelését.Szóval az LPG káros. Persze az oxigénhez képest igen.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #6317 Dátum: 2012. Július 10. - 18:27:47 » |
|
Van viszont egy jó hírem is: Hazajött a mi jó öreg KAPITÁNYUNK! Most beszéltem vele. Fáradt, sok elintézni valója van, és a PC-je se jó, de majd jelentkezik, amint tud. De, ha látjátok autóját esetleg, az nem a véletlen műve, nem az asszony, se az após fog ülni a bal egyesben. Lassan lehet újabb talit rendezni, hogy ő is végre köztünk lehessen.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #6318 Dátum: 2012. Július 11. - 12:47:45 » |
|
Van viszont egy jó hírem is: Hazajött a mi jó öreg KAPITÁNYUNK! Most beszéltem vele. Fáradt, sok elintézni valója van, és a PC-je se jó, de majd jelentkezik, amint tud. De, ha látjátok autóját esetleg, az nem a véletlen műve, nem az asszony, se az após fog ülni a bal egyesben. Lassan lehet újabb talit rendezni, hogy ő is végre köztünk lehessen. Bizony megjöttem és rohanok is, klímát töltetni - tisztíttati, futóművet állítani, ezmegaz.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #6319 Dátum: 2012. Július 11. - 13:46:26 » |
|
Van viszont egy jó hírem is: Hazajött a mi jó öreg KAPITÁNYUNK! Most beszéltem vele. Fáradt, sok elintézni valója van, és a PC-je se jó, de majd jelentkezik, amint tud. De, ha látjátok autóját esetleg, az nem a véletlen műve, nem az asszony, se az após fog ülni a bal egyesben. Lassan lehet újabb talit rendezni, hogy ő is végre köztünk lehessen. Bizony megjöttem és rohanok is, klímát töltetni - tisztíttati, futóművet állítani, ezmegaz. Üdv újra itthon! Nahát, itthon sem voltál, és galádul elállítódott a futóműved meg elkoszolódott a pollenszűrőd!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #6320 Dátum: 2012. Július 11. - 20:20:44 » |
|
Van viszont egy jó hírem is: Hazajött a mi jó öreg KAPITÁNYUNK! Most beszéltem vele. Fáradt, sok elintézni valója van, és a PC-je se jó, de majd jelentkezik, amint tud. De, ha látjátok autóját esetleg, az nem a véletlen műve, nem az asszony, se az após fog ülni a bal egyesben. Lassan lehet újabb talit rendezni, hogy ő is végre köztünk lehessen. Bizony megjöttem és rohanok is, klímát töltetni - tisztíttati, futóművet állítani, ezmegaz. Üdv újra itthon! Nahát, itthon sem voltál, és galádul elállítódott a futóműved meg elkoszolódott a pollenszűrőd! Pollenszűrőt, légkondit én rutinból tisztíttatok, cserélek fél évente. Most meg még több is volt. ráadásul volt a kompresszoron is javírtani való, nálam is megadta magát a kábelcsatlakozó. A nyári kerekek tegnap kerültek fel, utána természetes a futómű állítás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #6321 Dátum: 2012. Július 12. - 07:37:02 » |
|
Van viszont egy jó hírem is: Hazajött a mi jó öreg KAPITÁNYUNK! Most beszéltem vele. Fáradt, sok elintézni valója van, és a PC-je se jó, de majd jelentkezik, amint tud. De, ha látjátok autóját esetleg, az nem a véletlen műve, nem az asszony, se az após fog ülni a bal egyesben. Lassan lehet újabb talit rendezni, hogy ő is végre köztünk lehessen. Bizony megjöttem és rohanok is, klímát töltetni - tisztíttati, futóművet állítani, ezmegaz. Üdv újra itthon! Nahát, itthon sem voltál, és galádul elállítódott a futóműved meg elkoszolódott a pollenszűrőd! Pollenszűrőt, légkondit én rutinból tisztíttatok, cserélek fél évente. Most meg még több is volt. ráadásul volt a kompresszoron is javírtani való, nálam is megadta magát a kábelcsatlakozó. A nyári kerekek tegnap kerültek fel, utána természetes a futómű állítás. Futómű állítás 990? Ez most valami akció a Marsonál? Meddig tart vajon, nem tudod? Mert én is állítatnám a futóművemet, évek óta nem volt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #6322 Dátum: 2012. Július 12. - 12:05:06 » |
|
Elolvastam az egész cikket, bosszant a dolog, de még mindig jóval olcsóbb lesz vele autózni, mint benzinnel, aminek szintén mindig felfelé ível ára. A gáznál ezt cirka +30 Ft/l emelést jelent, és két részletben, összesen. Csak hát lassabban térül meg, mint gondoltuk. Persze akinek meg már megtérült, annak kevésbé fog fájni.
Kicsit számolgattam. Most 26 Ft az adó. Erre jön +50% =39 Ft. Erre megint +50% =58,5 Ft. És még az áfa= 74Ft. Nem 30 forinttal lesz több, hanem 48 Ft-tal. Mostani árakon számolva. Benzin 414 Ft, LPG 230 Ft éves szinten megmarad nekem kb. 140eFt. Emelés után kb. 60eFt. Persze még így is beljebb vagyok. Csak aki most szereli be, annak nem 20-30ekm alatt fog megtérülni, hanem 50-60-70ekm. Árakat ott néztem, ahol én tankolok. Van ahol már most 260 felet van az LPG, gondolom ott a benzin is drágább (vagy nem).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Július 12. - 13:43:34 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #6323 Dátum: 2012. Július 12. - 18:30:39 » |
|
Van viszont egy jó hírem is: Hazajött a mi jó öreg KAPITÁNYUNK! Most beszéltem vele. Fáradt, sok elintézni valója van, és a PC-je se jó, de majd jelentkezik, amint tud. De, ha látjátok autóját esetleg, az nem a véletlen műve, nem az asszony, se az após fog ülni a bal egyesben. Lassan lehet újabb talit rendezni, hogy ő is végre köztünk lehessen. Bizony megjöttem és rohanok is, klímát töltetni - tisztíttati, futóművet állítani, ezmegaz. Üdv újra itthon! Nahát, itthon sem voltál, és galádul elállítódott a futóműved meg elkoszolódott a pollenszűrőd! Pollenszűrőt, légkondit én rutinból tisztíttatok, cserélek fél évente. Most meg még több is volt. ráadásul volt a kompresszoron is javírtani való, nálam is megadta magát a kábelcsatlakozó. A nyári kerekek tegnap kerültek fel, utána természetes a futómű állítás. Futómű állítás 990? Ez most valami akció a Marsonál? Meddig tart vajon, nem tudod? Mert én is állítatnám a futóművemet, évek óta nem volt... Az, akció. A teljes fék, futómű átvizsgálás 3990 Ft. Ennyit megér a biztonság.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #6324 Dátum: 2012. Július 12. - 19:48:50 » |
|
Tudja valaki, hogyan érhetem el Kriszt? Itt az ideje egy polírozásnak, mivel a gyerek kővel rajzolgatott a motorháztetőre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #6325 Dátum: 2012. Július 12. - 19:54:07 » |
|
Tudja valaki, hogyan érhetem el Kriszt? Itt az ideje egy polírozásnak, mivel a gyerek kővel rajzolgatott a motorháztetőre.
Aláírásában ott a száma.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #6326 Dátum: 2012. Július 12. - 19:56:20 » |
|
06 70/22-11-222
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #6327 Dátum: 2012. Július 12. - 19:59:05 » |
|
06 70/22-11-222 Köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #6328 Dátum: 2012. Július 12. - 20:06:10 » |
|
Az szép.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #6329 Dátum: 2012. Július 12. - 20:34:41 » |
|
Az szép. Szépnek nem nevezném. De ha már, 6 év után leszedem a matrinyákat (már ha Krisz bevállalja). A szürke hullámokat is, meglátjuk, mekkora különbség lesz a fényezésben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|