Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #6300 Dátum: 2012. Július 06. - 17:31:05 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #6301 Dátum: 2012. Július 06. - 20:20:44 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #6302 Dátum: 2012. Július 06. - 21:18:05 » |
|
Amúgy volt a tv híradóban is az eset, ahol a hölgy állította, hogy ő bizony behúzta a kéziféket. Miután kihúzták a Lacsit, és a kamera bekukkantott az utastérbe, akkor látszott, hogy igazat állított Akkor viszont hogy gurulhatott el?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #6303 Dátum: 2012. Július 06. - 21:31:34 » |
|
Amúgy volt a tv híradóban is az eset, ahol a hölgy állította, hogy ő bizony behúzta a kéziféket. Miután kihúzták a Lacsit, és a kamera bekukkantott az utastérbe, akkor látszott, hogy igazat állított Akkor viszont hogy gurulhatott el? Lehet, hogy be volt húzva, de fogni biztos nem fogott semmit.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #6304 Dátum: 2012. Július 06. - 21:35:02 » |
|
Amúgy volt a tv híradóban is az eset, ahol a hölgy állította, hogy ő bizony behúzta a kéziféket. Miután kihúzták a Lacsit, és a kamera bekukkantott az utastérbe, akkor látszott, hogy igazat állított Akkor viszont hogy gurulhatott el? Lehet, hogy be volt húzva, de fogni biztos nem fogott semmit. Hát, az eredményből ítélve igen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #6305 Dátum: 2012. Július 07. - 06:41:03 » |
|
Amúgy volt a tv híradóban is az eset, ahol a hölgy állította, hogy ő bizony behúzta a kéziféket. Miután kihúzták a Lacsit, és a kamera bekukkantott az utastérbe, akkor látszott, hogy igazat állított Akkor viszont hogy gurulhatott el? Pl. úgy, hogy nincs jól beállítva (mint az enyém ), és csak a legutolsó-legfelső fognál rögzíti a kocsit. Ha nem húzza egészen odáig, akkor szinte semmit nem tart, bár érzésre, "kézre" már igen. Van a karnak ellenállása. Leginkább azért, mert az egyik oldalon meg van szorulva a bowden. De a kocsit nem tartja meg. Tényleg. Nekem is meg kellene javítanom. Mondjuk én (szinte) soha nem bízom a kézifékre a kocsit. Több szempontból sem egészséges. (a mohácsi tragédiára emlékeztek még? Két gyerek fulladt meg a kocsiban hasonló hiba miatt) Leállított motornál mindig sebességben hagyni az autót. Ráadásul hátramenetben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #6306 Dátum: 2012. Július 07. - 20:43:48 » |
|
Amúgy volt a tv híradóban is az eset, ahol a hölgy állította, hogy ő bizony behúzta a kéziféket. Miután kihúzták a Lacsit, és a kamera bekukkantott az utastérbe, akkor látszott, hogy igazat állított Akkor viszont hogy gurulhatott el? Pl. úgy, hogy nincs jól beállítva (mint az enyém ), és csak a legutolsó-legfelső fognál rögzíti a kocsit. Ha nem húzza egészen odáig, akkor szinte semmit nem tart, bár érzésre, "kézre" már igen. Van a karnak ellenállása. Leginkább azért, mert az egyik oldalon meg van szorulva a bowden. De a kocsit nem tartja meg. Tényleg. Nekem is meg kellene javítanom. Mondjuk én (szinte) soha nem bízom a kézifékre a kocsit. Több szempontból sem egészséges. (a mohácsi tragédiára emlékeztek még? Két gyerek fulladt meg a kocsiban hasonló hiba miatt) Leállított motornál mindig sebességben hagyni az autót. Ráadásul hátramenetben. Álló motornál tök mindegy, hogy egyesben, vagy hátramenetben hagyod. Asszem az egyes fokozatnak nagyobb az áttétele is, úgyhogy stabilabb mint a hátramenet. De én is mindig sebességben hagyom, bárhol állok meg, ha meg otthagyom valahol, akkor eleve hátramenetben a váltózár miatt.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #6307 Dátum: 2012. Július 08. - 18:49:29 » |
|
Cápának szóljon valaki, h küldtem privit és fontos lehet neki!! Én nem tudom elérni, mert külföldön vagyok!!! Köszi!!!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #6308 Dátum: 2012. Július 08. - 18:59:04 » |
|
Sajnos itt nem munkavállaló akinek nincs kocsija. Még 20km távolság is eget rengető...szerintük Kényelem én meg nyelem. Kénytelen voltam a havertól megvenni a Mazda 626 NR-t. Igy -remélem átmenetileg- off technikázom....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Július 08. - 19:01:08 írta Komis »
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #6309 Dátum: 2012. Július 08. - 19:34:44 » |
|
Sajnos itt nem munkavállaló akinek nincs kocsija. Még 20km távolság is eget rengető...szerintük Kényelem én meg nyelem. Kénytelen voltam a havertól megvenni a Mazda 626 NR-t. Igy -remélem átmenetileg- off technikázom....
hm... melyik országban is vagyol?
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #6310 Dátum: 2012. Július 09. - 20:19:21 » |
|
Nos, vége a jó szerdáknak, visszajön a csúnya fajtája. Benzin +8 Ft/l, gázolaj +7 Ft/l, mert beindult a nyári utazási szezon. Tehát eleve sokat kaszálnak, a nagyobb kereslettel, erre még pofátlanul rátesznek egy extra profitot is. Na persze, meg kellett venni a mi pénzünkből a csehországi kúthálózat egy részét. Pfujj MOL!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #6311 Dátum: 2012. Július 10. - 14:13:56 » |
|
hm... melyik országban is vagyol? A-ban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #6313 Dátum: 2012. Július 10. - 17:25:25 » |
|
Megelőztél Jani! Most akartam jelezni.... Azt gondolom moderátorként csak annyit illenék megjegyeznem, hogy az ötletgazda kapja be a gázautósok bugyiját! Agyagkorsók..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #6314 Dátum: 2012. Július 10. - 18:05:15 » |
|
Megelőztél Jani! Most akartam jelezni.... Azt gondolom moderátorként csak annyit illenék megjegyeznem, hogy az ötletgazda kapja be a gázautósok bugyiját! Agyagkorsók.. Még szerencse, hogy nekem már behozta a beszerelés árát....de egyetértek bár én szívem szerint nem fogalmaztam volna ilyen szépen.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
|