guszesz
|
|
« Hozzászólás #6180 Dátum: 2012. Május 02. - 18:51:14 » |
|
Nézegetem a nyilvántartásokat és mit látok? Idén Augusztusban lesz 5 éve, hogy elindult a fórum. A weblap egy picivel hamarabb. Ott 2007.07.05-én kelt az első írás. Hogy rohan az idő! Hamarosan 5 éves lesz a klub. jujj, akkor ünnepeljük meg Bizony. Elve innunk kell a meggyűrűzésedre.... Hát igen. lesz mit ünnepelni. Weres megnősült, 5 éves a Klub, és nálunk pedig a harmadik gyermek születése, ami nem mellesleg két fiú után egy Zsófia nevű pici lány lesz. Szívből gratulálok! Cseperedjen egészségben, legyen benne sok örömötök!!! Köszi mindenkinek! Én is gratulálok! Gratulálok! Gratulálok!!!! Minden szépet és jót kívánok!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #6181 Dátum: 2012. Május 02. - 19:04:37 » |
|
Nézegetem a nyilvántartásokat és mit látok? Idén Augusztusban lesz 5 éve, hogy elindult a fórum. A weblap egy picivel hamarabb. Ott 2007.07.05-én kelt az első írás. Hogy rohan az idő! Hamarosan 5 éves lesz a klub. jujj, akkor ünnepeljük meg Bizony. Elve innunk kell a meggyűrűzésedre.... Hát igen. lesz mit ünnepelni. Weres megnősült, 5 éves a Klub, és nálunk pedig a harmadik gyermek születése, ami nem mellesleg két fiú után egy Zsófia nevű pici lány lesz. Armandnak lesz kinek udvarolnia.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #6182 Dátum: 2012. Május 02. - 20:05:02 » |
|
Hát igen. lesz mit ünnepelni. Weres megnősült, 5 éves a Klub, és nálunk pedig a harmadik gyermek születése, ami nem mellesleg két fiú után egy Zsófia nevű pici lány lesz. Gratulálok Athee!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #6183 Dátum: 2012. Május 03. - 12:45:31 » |
|
grat Ati!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #6184 Dátum: 2012. Május 03. - 14:10:02 » |
|
Nézegetem a nyilvántartásokat és mit látok? Idén Augusztusban lesz 5 éve, hogy elindult a fórum. A weblap egy picivel hamarabb. Ott 2007.07.05-én kelt az első írás. Hogy rohan az idő! Hamarosan 5 éves lesz a klub. jujj, akkor ünnepeljük meg Bizony. Elve innunk kell a meggyűrűzésedre.... Hát igen. lesz mit ünnepelni. Weres megnősült, 5 éves a Klub, és nálunk pedig a harmadik gyermek születése, ami nem mellesleg két fiú után egy Zsófia nevű pici lány lesz. Gratulalok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #6185 Dátum: 2012. Május 04. - 18:12:55 » |
|
Nézegetem a nyilvántartásokat és mit látok? Idén Augusztusban lesz 5 éve, hogy elindult a fórum. A weblap egy picivel hamarabb. Ott 2007.07.05-én kelt az első írás. Hogy rohan az idő! Hamarosan 5 éves lesz a klub. jujj, akkor ünnepeljük meg Bizony. Elve innunk kell a meggyűrűzésedre.... Hát igen. lesz mit ünnepelni. Weres megnősült, 5 éves a Klub, és nálunk pedig a harmadik gyermek születése, ami nem mellesleg két fiú után egy Zsófia nevű pici lány lesz. Gratulalok Gratulálunk
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #6186 Dátum: 2012. Május 05. - 19:08:47 » |
|
Nézegetem a nyilvántartásokat és mit látok? Idén Augusztusban lesz 5 éve, hogy elindult a fórum. A weblap egy picivel hamarabb. Ott 2007.07.05-én kelt az első írás. Hogy rohan az idő! Hamarosan 5 éves lesz a klub. jujj, akkor ünnepeljük meg Bizony. Elve innunk kell a meggyűrűzésedre.... Hát igen. lesz mit ünnepelni. Weres megnősült, 5 éves a Klub, és nálunk pedig a harmadik gyermek születése, ami nem mellesleg két fiú után egy Zsófia nevű pici lány lesz. Tényleg lesz mit ünnepelni. És akkor Gidyék Katáját még nem is írtuk fel a listára. Gratula!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #6187 Dátum: 2012. Május 05. - 20:53:16 » |
|
Emlékeztek Vlagyimirra?
Már csak röhögni tudunk rajta.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #6188 Dátum: 2012. Május 07. - 12:27:04 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #6189 Dátum: 2012. Május 07. - 13:55:58 » |
|
Ugyebár mondhatom mindenki nevében, hogy ezt a tendenciát szeretjük, meg tudnánk szokni, szíves- örömest. Lehet, hogy egy kicsit megszólalt a lelkiismeretük? Mindegy, csak csökkentsék továbbra is!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #6190 Dátum: 2012. Május 07. - 14:56:36 » |
|
Ugyebár mondhatom mindenki nevében, hogy ezt a tendenciát szeretjük, meg tudnánk szokni, szíves- örömest. Lehet, hogy egy kicsit megszólalt a lelkiismeretük? Mindegy, csak csökkentsék továbbra is! Nekem az volt az első gondolatom, hogy vajon hány lépésben fogják ezt visszaemelni... De legyen igaza Gidynek és csak csökkentsék tovább!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #6191 Dátum: 2012. Május 07. - 16:11:48 » |
|
Ugyebár mondhatom mindenki nevében, hogy ezt a tendenciát szeretjük, meg tudnánk szokni, szíves- örömest. Lehet, hogy egy kicsit megszólalt a lelkiismeretük? Mindegy, csak csökkentsék továbbra is! Nekem az volt az első gondolatom, hogy vajon hány lépésben fogják ezt visszaemelni... De legyen igaza Gidynek és csak csökkentsék tovább! Május végéig csökkenhet, utánna jön az utazási szezon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #6192 Dátum: 2012. Május 07. - 17:41:31 » |
|
Ugyebár mondhatom mindenki nevében, hogy ezt a tendenciát szeretjük, meg tudnánk szokni, szíves- örömest. Lehet, hogy egy kicsit megszólalt a lelkiismeretük? Mindegy, csak csökkentsék továbbra is! Nekem az volt az első gondolatom, hogy vajon hány lépésben fogják ezt visszaemelni... De legyen igaza Gidynek és csak csökkentsék tovább! Május végéig csökkenhet, utánna jön az utazási szezon. Isten tartsa meg jó szokásukat
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #6193 Dátum: 2012. Május 08. - 14:26:12 » |
|
Ugyebár mondhatom mindenki nevében, hogy ezt a tendenciát szeretjük, meg tudnánk szokni, szíves- örömest. Lehet, hogy egy kicsit megszólalt a lelkiismeretük? Mindegy, csak csökkentsék továbbra is! Nekem az volt az első gondolatom, hogy vajon hány lépésben fogják ezt visszaemelni... De legyen igaza Gidynek és csak csökkentsék tovább! Május végéig csökkenhet, utánna jön az utazási szezon. Isten tartsa meg jó szokásukat Én úgy hallottam, hogy a vi rágpiaci folyamatokat követi a MOL az árképzésnél... Gondolom olcsóbb lett a gerbera... Vagy nem jól értettem, és inkább az lehet, hogy elszégyelték magukat a fiúk az Okt. 23. utcában ? ( ugye nem ? )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #6194 Dátum: 2012. Május 08. - 15:28:05 » |
|
Ugyebár mondhatom mindenki nevében, hogy ezt a tendenciát szeretjük, meg tudnánk szokni, szíves- örömest. Lehet, hogy egy kicsit megszólalt a lelkiismeretük? Mindegy, csak csökkentsék továbbra is! Nekem az volt az első gondolatom, hogy vajon hány lépésben fogják ezt visszaemelni... De legyen igaza Gidynek és csak csökkentsék tovább! Május végéig csökkenhet, utánna jön az utazási szezon. Isten tartsa meg jó szokásukat Én úgy hallottam, hogy a vi rágpiaci folyamatokat követi a MOL az árképzésnél... Gondolom olcsóbb lett a gerbera... Vagy nem jól értettem, és inkább az lehet, hogy elszégyelték magukat a fiúk az Okt. 23. utcában ? ( ugye nem ? ) Ezek???..soha semmiért nem szégyelik magukat, annyi az egész most viszik lefelé, hogy visszatérjen a kereslet, míg az utazási szezon be nem jön és akkor már mehetnek is ismét felfelé az árak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|