captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #6165 Dátum: 2012. április 28. - 11:33:45 » |
|
És hogy ne maradjatok olvasnivaló nélkül...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #6166 Dátum: 2012. április 28. - 13:20:50 » |
|
mától, vagyis tegnap estétől hivatalosan házas ember lettem juhéj Kissé megkésve, de sok boldogságot kívánok! köszi Cap
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #6167 Dátum: 2012. Május 01. - 10:17:00 » |
|
Ha valakinek alkatrész vagy egyéb feljuttatni valója van Kaposvár-Budapest viszonylatban akkor jelezze, sebike szombaton 5-n én pedig 6-n vasárnap kora reggel érkezem BP-re onnét a WTCC-re.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #6168 Dátum: 2012. Május 01. - 15:18:18 » |
|
Nézegetem a nyilvántartásokat és mit látok? Idén Augusztusban lesz 5 éve, hogy elindult a fórum. A weblap egy picivel hamarabb. Ott 2007.07.05-én kelt az első írás. Hogy rohan az idő! Hamarosan 5 éves lesz a klub.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #6169 Dátum: 2012. Május 01. - 17:26:09 » |
|
Nézegetem a nyilvántartásokat és mit látok? Idén Augusztusban lesz 5 éve, hogy elindult a fórum. A weblap egy picivel hamarabb. Ott 2007.07.05-én kelt az első írás. Hogy rohan az idő! Hamarosan 5 éves lesz a klub. jujj, akkor ünnepeljük meg
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #6170 Dátum: 2012. Május 02. - 09:31:52 » |
|
Nézegetem a nyilvántartásokat és mit látok? Idén Augusztusban lesz 5 éve, hogy elindult a fórum. A weblap egy picivel hamarabb. Ott 2007.07.05-én kelt az első írás. Hogy rohan az idő! Hamarosan 5 éves lesz a klub. jujj, akkor ünnepeljük meg Bizony. Elve innunk kell a meggyűrűzésedre....
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #6171 Dátum: 2012. Május 02. - 12:54:07 » |
|
Nézegetem a nyilvántartásokat és mit látok? Idén Augusztusban lesz 5 éve, hogy elindult a fórum. A weblap egy picivel hamarabb. Ott 2007.07.05-én kelt az első írás. Hogy rohan az idő! Hamarosan 5 éves lesz a klub. jujj, akkor ünnepeljük meg Bizony. Elve innunk kell a meggyűrűzésedre.... Hát igen. lesz mit ünnepelni. Weres megnősült, 5 éves a Klub, és nálunk pedig a harmadik gyermek születése, ami nem mellesleg két fiú után egy Zsófia nevű pici lány lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #6172 Dátum: 2012. Május 02. - 13:20:07 » |
|
Nézegetem a nyilvántartásokat és mit látok? Idén Augusztusban lesz 5 éve, hogy elindult a fórum. A weblap egy picivel hamarabb. Ott 2007.07.05-én kelt az első írás. Hogy rohan az idő! Hamarosan 5 éves lesz a klub. jujj, akkor ünnepeljük meg Bizony. Elve innunk kell a meggyűrűzésedre.... Hát igen. lesz mit ünnepelni. Weres megnősült, 5 éves a Klub, és nálunk pedig a harmadik gyermek születése, ami nem mellesleg két fiú után egy Zsófia nevű pici lány lesz. Ejha, gratulálok! Mi nem merünk belevágni 2 fiú után...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #6173 Dátum: 2012. Május 02. - 13:26:59 » |
|
Nézegetem a nyilvántartásokat és mit látok? Idén Augusztusban lesz 5 éve, hogy elindult a fórum. A weblap egy picivel hamarabb. Ott 2007.07.05-én kelt az első írás. Hogy rohan az idő! Hamarosan 5 éves lesz a klub. jujj, akkor ünnepeljük meg Bizony. Elve innunk kell a meggyűrűzésedre.... Hát igen. lesz mit ünnepelni. Weres megnősült, 5 éves a Klub, és nálunk pedig a harmadik gyermek születése, ami nem mellesleg két fiú után egy Zsófia nevű pici lány lesz. Gratulálok!
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #6174 Dátum: 2012. Május 02. - 14:20:38 » |
|
Nézegetem a nyilvántartásokat és mit látok? Idén Augusztusban lesz 5 éve, hogy elindult a fórum. A weblap egy picivel hamarabb. Ott 2007.07.05-én kelt az első írás. Hogy rohan az idő! Hamarosan 5 éves lesz a klub. jujj, akkor ünnepeljük meg Bizony. Elve innunk kell a meggyűrűzésedre.... Hát igen. lesz mit ünnepelni. Weres megnősült, 5 éves a Klub, és nálunk pedig a harmadik gyermek születése, ami nem mellesleg két fiú után egy Zsófia nevű pici lány lesz. Athee! Ez szuper! Nagy örömmel olvastam a lányod "jelentkezését". Két fiú, egy lány, mint nálunk, nagyon jó! Gratula a szülőknek! Ami pedig a klubot illeti, akkor meg kell szervezni a jubileumi nagy talit. Ha Cap majd itthon lesz, akkorra, mert nélküle nem szeretném...Remélem lesz rá igény, és nem csak kis szűk körben ünnepelnénk, hanem jó sokan!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #6175 Dátum: 2012. Május 02. - 14:28:07 » |
|
Kapaszkodjatok meg! Most pénteken a benzin literje 10 Ft-tal, míg a gázolaj 5 Ft-tal lesz olcsóbb! Ez már a hazai Kánaán! Csak meddig az a kérdés. Szerdáig? De további "ócsitást" elfogadunk.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #6176 Dátum: 2012. Május 02. - 16:41:16 » |
|
Nézegetem a nyilvántartásokat és mit látok? Idén Augusztusban lesz 5 éve, hogy elindult a fórum. A weblap egy picivel hamarabb. Ott 2007.07.05-én kelt az első írás. Hogy rohan az idő! Hamarosan 5 éves lesz a klub. jujj, akkor ünnepeljük meg Bizony. Elve innunk kell a meggyűrűzésedre.... Hát igen. lesz mit ünnepelni. Weres megnősült, 5 éves a Klub, és nálunk pedig a harmadik gyermek születése, ami nem mellesleg két fiú után egy Zsófia nevű pici lány lesz. Szívből gratulálok! Cseperedjen egészségben, legyen benne sok örömötök!!!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #6177 Dátum: 2012. Május 02. - 16:53:40 » |
|
Nézegetem a nyilvántartásokat és mit látok? Idén Augusztusban lesz 5 éve, hogy elindult a fórum. A weblap egy picivel hamarabb. Ott 2007.07.05-én kelt az első írás. Hogy rohan az idő! Hamarosan 5 éves lesz a klub. jujj, akkor ünnepeljük meg Bizony. Elve innunk kell a meggyűrűzésedre.... Hát igen. lesz mit ünnepelni. Weres megnősült, 5 éves a Klub, és nálunk pedig a harmadik gyermek születése, ami nem mellesleg két fiú után egy Zsófia nevű pici lány lesz. Szívből gratulálok! Cseperedjen egészségben, legyen benne sok örömötök!!! Köszi mindenkinek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #6178 Dátum: 2012. Május 02. - 17:49:49 » |
|
Nézegetem a nyilvántartásokat és mit látok? Idén Augusztusban lesz 5 éve, hogy elindult a fórum. A weblap egy picivel hamarabb. Ott 2007.07.05-én kelt az első írás. Hogy rohan az idő! Hamarosan 5 éves lesz a klub. jujj, akkor ünnepeljük meg Bizony. Elve innunk kell a meggyűrűzésedre.... Hát igen. lesz mit ünnepelni. Weres megnősült, 5 éves a Klub, és nálunk pedig a harmadik gyermek születése, ami nem mellesleg két fiú után egy Zsófia nevű pici lány lesz. Szívből gratulálok! Cseperedjen egészségben, legyen benne sok örömötök!!! Köszi mindenkinek! Én is gratulálok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #6179 Dátum: 2012. Május 02. - 18:16:56 » |
|
Nézegetem a nyilvántartásokat és mit látok? Idén Augusztusban lesz 5 éve, hogy elindult a fórum. A weblap egy picivel hamarabb. Ott 2007.07.05-én kelt az első írás. Hogy rohan az idő! Hamarosan 5 éves lesz a klub. jujj, akkor ünnepeljük meg Bizony. Elve innunk kell a meggyűrűzésedre.... Hát igen. lesz mit ünnepelni. Weres megnősült, 5 éves a Klub, és nálunk pedig a harmadik gyermek születése, ami nem mellesleg két fiú után egy Zsófia nevű pici lány lesz. Szívből gratulálok! Cseperedjen egészségben, legyen benne sok örömötök!!! Köszi mindenkinek! Én is gratulálok! Gratulálok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|