diablo77
|
|
« Hozzászólás #6135 Dátum: 2012. április 24. - 08:48:52 » |
|
mától, vagyis tegnap estétől hivatalosan házas ember lettem juhéj Itt is gratula! Őszintén gratulál a Yeti család, nagyon sok boldogságot kívánunk! Éljen az ifjú pár! báránykülső! Szerencsét, szerelmet, egészséget és biztonságot kívánok! (ezt a párodnak küldtem!) Gratulálok nektek! Legyen szép, hosszú és boldog életetek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #6136 Dátum: 2012. április 24. - 09:32:10 » |
|
mától, vagyis tegnap estétől hivatalosan házas ember lettem juhéj Itt is gratula! Őszintén gratulál a Yeti család, nagyon sok boldogságot kívánunk! Éljen az ifjú pár! báránykülső! Szerencsét, szerelmet, egészséget és biztonságot kívánok! (ezt a párodnak küldtem!) Gratulálok nektek! Legyen szép, hosszú és boldog életetek! Sok boldogságot nektek!
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #6137 Dátum: 2012. április 24. - 10:03:49 » |
|
kösziköszi
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #6138 Dátum: 2012. április 24. - 12:56:17 » |
|
mától, vagyis tegnap estétől hivatalosan házas ember lettem juhéj Itt is gratula! Őszintén gratulál a Yeti család, nagyon sok boldogságot kívánunk! Éljen az ifjú pár! báránykülső! Szerencsét, szerelmet, egészséget és biztonságot kívánok! (ezt a párodnak küldtem!) Gratulálok nektek! Legyen szép, hosszú és boldog életetek! Sok boldogságot nektek! Norci, és Ákos! Páratlan boldogságot a páros életetekhez! Tartson örökké a szerelmetek, és boldogságotok, ezt kívánom szívből nektek. (Aug. 25.-ike?)
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #6139 Dátum: 2012. április 24. - 13:46:54 » |
|
Új asszony a fórumon! Üdv itt Weresné NorciW! Szeretünk titeket!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
NorciW
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #6140 Dátum: 2012. április 24. - 13:56:51 » |
|
Köszönjük szépen a gratulációkat mindenkinek Pusziii
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #6141 Dátum: 2012. április 24. - 15:46:02 » |
|
mától, vagyis tegnap estétől hivatalosan házas ember lettem juhéj Gratula!!!!! 1 hónap múlva követlek...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #6142 Dátum: 2012. április 24. - 16:03:55 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #6143 Dátum: 2012. április 24. - 16:42:00 » |
|
Gratula! Nekem még nem ment el az eszem
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #6144 Dátum: 2012. április 24. - 17:42:28 » |
|
mától, vagyis tegnap estétől hivatalosan házas ember lettem juhéj Gratula!!!!! 1 hónap múlva követlek... remek
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #6145 Dátum: 2012. április 24. - 17:53:49 » |
|
mától, vagyis tegnap estétől hivatalosan házas ember lettem juhéj Itt is gratula! Őszintén gratulál a Yeti család, nagyon sok boldogságot kívánunk! Éljen az ifjú pár! báránykülső! Szerencsét, szerelmet, egészséget és biztonságot kívánok! (ezt a párodnak küldtem!) Gratulálok nektek! Legyen szép, hosszú és boldog életetek! Sok boldogságot nektek! Norci, és Ákos! Páratlan boldogságot a páros életetekhez! Tartson örökké a szerelmetek, és boldogságotok, ezt kívánom szívből nektek. (Aug. 25.-ike?) Gratulálok én is nektek!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #6146 Dátum: 2012. április 24. - 18:16:34 » |
|
mától, vagyis tegnap estétől hivatalosan házas ember lettem juhéj Itt is gratula! Őszintén gratulál a Yeti család, nagyon sok boldogságot kívánunk! Éljen az ifjú pár! báránykülső! Szerencsét, szerelmet, egészséget és biztonságot kívánok! (ezt a párodnak küldtem!) Gratulálok nektek! Legyen szép, hosszú és boldog életetek! Sok boldogságot nektek! Norci, és Ákos! Páratlan boldogságot a páros életetekhez! Tartson örökké a szerelmetek, és boldogságotok, ezt kívánom szívből nektek. (Aug. 25.-ike?) Gratulálok én is nektek!!!!!! Gratulálok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #6147 Dátum: 2012. április 24. - 18:48:09 » |
|
mától, vagyis tegnap estétől hivatalosan házas ember lettem juhéj Itt is gratula! Őszintén gratulál a Yeti család, nagyon sok boldogságot kívánunk! Éljen az ifjú pár! báránykülső! Szerencsét, szerelmet, egészséget és biztonságot kívánok! (ezt a párodnak küldtem!) Gratulálok nektek! Legyen szép, hosszú és boldog életetek! Sok boldogságot nektek! Norci, és Ákos! Páratlan boldogságot a páros életetekhez! Tartson örökké a szerelmetek, és boldogságotok, ezt kívánom szívből nektek. (Aug. 25.-ike?) Gratulálok én is nektek!!!!!! Gratulálok! Gratulálunk!!! Sok boldogságot!
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #6148 Dátum: 2012. április 24. - 19:13:59 » |
|
mától, vagyis tegnap estétől hivatalosan házas ember lettem juhéj Itt is gratula! Őszintén gratulál a Yeti család, nagyon sok boldogságot kívánunk! Éljen az ifjú pár! báránykülső! Szerencsét, szerelmet, egészséget és biztonságot kívánok! (ezt a párodnak küldtem!) Gratulálok nektek! Legyen szép, hosszú és boldog életetek! Sok boldogságot nektek! Norci, és Ákos! Páratlan boldogságot a páros életetekhez! Tartson örökké a szerelmetek, és boldogságotok, ezt kívánom szívből nektek. (Aug. 25.-ike?) Gratulálok én is nektek!!!!!! Gratulálok! Gratulálunk!!! Sok boldogságot! Gratulálok!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #6149 Dátum: 2012. április 25. - 11:45:04 » |
|
mától, vagyis tegnap estétől hivatalosan házas ember lettem juhéj Itt is gratula! Őszintén gratulál a Yeti család, nagyon sok boldogságot kívánunk! Éljen az ifjú pár! báránykülső! Szerencsét, szerelmet, egészséget és biztonságot kívánok! (ezt a párodnak küldtem!) Gratulálok nektek! Legyen szép, hosszú és boldog életetek! Sok boldogságot nektek! Norci, és Ákos! Páratlan boldogságot a páros életetekhez! Tartson örökké a szerelmetek, és boldogságotok, ezt kívánom szívből nektek. (Aug. 25.-ike?) Gratulálok én is nektek!!!!!! Gratulálok! Gratulálunk!!! Sok boldogságot! Gratulálok! Gratulálok!
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
|