ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #5985 Dátum: 2012. Március 09. - 09:48:31 » |
|
Mit csodálkozol? Többször elvitték próbakörre, így lett kétszer annyi km benne. Vagy félnek a lebukástól, mert az új szabály, vagy törvény alapján bajba kerülhetnek. Azt azonban nem tudom, hogy miért vesz valaki dizelt, ha nem autózik sokat. Vagy hamar elszúrta? Vagy hamar összetörte? Ki tudja? Maradjon ott tőlem.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #5986 Dátum: 2012. Március 09. - 10:30:56 » |
|
Mit csodálkozol? Többször elvitték próbakörre, így lett kétszer annyi km benne. Vagy félnek a lebukástól, mert az új szabály, vagy törvény alapján bajba kerülhetnek. Azt azonban nem tudom, hogy miért vesz valaki dizelt, ha nem autózik sokat. Vagy hamar elszúrta? Vagy hamar összetörte? Ki tudja? Maradjon ott tőlem. Pont azt taglaltuk mikor még 27EKm volt benne,hogy elég elhasznált ahhoz és kopott belül.Sőt a gyári gumik hátul is el voltak kopva,meg az elsők sem voltak éppen ujak a másik márkából.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #5987 Dátum: 2012. Március 10. - 11:59:46 » |
|
Már 3 éve fórumozók itt és még 1 percet se bántam meg.
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #5988 Dátum: 2012. Március 10. - 15:33:16 » |
|
6666! Ez jó pókerben! De itt? Bocsánatot kérek értük. Most még egy kis magyar nyelvi variációval meg is tetézem. Ki is tilthattok utána. Ezért sűrítem mondandómat. 6 betű, 2 ékezet, és minden más értelmet kap. Hat meg hat. Ez egyszerű összeadás Hat még? A gyógyszer hatása? Hát még? Mi nem kéne? (Nem kell beírni ide semmit) Még hat. Megint a gyógyszer, de az is, hogy újra még hat nap múlva újra péntek. Még még még! Semmi nem elég, volt egy Republic slágerben. Meghat. Amit Kami írt, hogy minden percnek örül, hogy itt volt a fórumon. Meg hát! Erre meg nem merek írni semmit sem, mert vannak modik is... Hát ez tellett erre a 6666.-ik hozzászólásomra. A legközelebbi ilyet majd a 10000.-ikre írok, és énekelek, hogy: Tízezer lépés... (Omega). Ha addig élni hagytok. Na, és az igekötők? Mert nem mindegy, hogy valaki ki-, vagy be-, esetleg fel-,le-,el-, át-, vagy meg...Mindegyik egész mást jelent azonos igével... Hány jelentése is lehet egy- egy szónak...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Március 11. - 21:15:09 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #5989 Dátum: 2012. Március 11. - 08:28:12 » |
|
6666! Ez jó pókerben! De itt? Bocsánatot kérek értük. Most még egy kis magyar nyelvi variációval meg is tetézem. Ki is tilthattok utána. Ezért sűrítem mondandómat. 6 betű, 2 ékezet, és minden más értelmet kap. Hat meg hat. Ez egyszerű összeadás Hat még? A gyógyszer hatása? Hát még? Mi nem kéne? (Nem kell beírni ide semmit) Még hat. Megint a gyógyszer, de az is, hogy újra még hat nap múlva újra péntek. Még még még! Semmi nem elég, volt egy Republic slágerben. Meghat. Amit Kami írt, hogy minden percnek örül, hogy itt volt a fórumon. Meg hát! Erre meg nem merek írni semmit sem, mert vannak modik is... Hát ez tellett erre a 6666.-ik hozzászólásomra. A legközelebbi ilyet majd a 10000.-ikre írok, és énekelek, hogy: Tízezer lépés... (Omega). Ha addig élni hagytok. Na, és az igekötők? Mert nem mindegy, hogy valaki ki-, vagy be-, esetleg fel-,le-,el-, vagy meg...Mindegyik egész mást jelent azonos igével... Hány jelentése is lehet egy- egy szónak... Van-e több valakinek egyáltalán És már tudom rá a választ is mert közben eszembe jutott hogy van erről statisztika
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Március 11. - 08:31:23 írta baroti »
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #5990 Dátum: 2012. Március 11. - 14:11:00 » |
|
6666! Ez jó pókerben! De itt? Bocsánatot kérek értük. Most még egy kis magyar nyelvi variációval meg is tetézem. Ki is tilthattok utána. Ezért sűrítem mondandómat. 6 betű, 2 ékezet, és minden más értelmet kap. Hat meg hat. Ez egyszerű összeadás Hat még? A gyógyszer hatása? Hát még? Mi nem kéne? (Nem kell beírni ide semmit) Még hat. Megint a gyógyszer, de az is, hogy újra még hat nap múlva újra péntek. Még még még! Semmi nem elég, volt egy Republic slágerben. Meghat. Amit Kami írt, hogy minden percnek örül, hogy itt volt a fórumon. Meg hát! Erre meg nem merek írni semmit sem, mert vannak modik is... Hát ez tellett erre a 6666.-ik hozzászólásomra. A legközelebbi ilyet majd a 10000.-ikre írok, és énekelek, hogy: Tízezer lépés... (Omega). Ha addig élni hagytok. Na, és az igekötők? Mert nem mindegy, hogy valaki ki-, vagy be-, esetleg fel-,le-,el-, vagy meg...Mindegyik egész mást jelent azonos igével... Hány jelentése is lehet egy- egy szónak... Van-e több valakinek egyáltalán És már tudom rá a választ is mert közben eszembe jutott hogy van erről statisztika Gidynél többet beszélni....írni? Mission Impossible!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #5991 Dátum: 2012. Március 11. - 16:34:16 » |
|
6666! Ez jó pókerben! De itt? Bocsánatot kérek értük. Most még egy kis magyar nyelvi variációval meg is tetézem. Ki is tilthattok utána. Ezért sűrítem mondandómat. 6 betű, 2 ékezet, és minden más értelmet kap. Hat meg hat. Ez egyszerű összeadás Hat még? A gyógyszer hatása? Hát még? Mi nem kéne? (Nem kell beírni ide semmit) Még hat. Megint a gyógyszer, de az is, hogy újra még hat nap múlva újra péntek. Még még még! Semmi nem elég, volt egy Republic slágerben. Meghat. Amit Kami írt, hogy minden percnek örül, hogy itt volt a fórumon. Meg hát! Erre meg nem merek írni semmit sem, mert vannak modik is... Hát ez tellett erre a 6666.-ik hozzászólásomra. A legközelebbi ilyet majd a 10000.-ikre írok, és énekelek, hogy: Tízezer lépés... (Omega). Ha addig élni hagytok. Na, és az igekötők? Mert nem mindegy, hogy valaki ki-, vagy be-, esetleg fel-,le-,el-, vagy meg...Mindegyik egész mást jelent azonos igével... Hány jelentése is lehet egy- egy szónak... Van-e több valakinek egyáltalán És már tudom rá a választ is mert közben eszembe jutott hogy van erről statisztika Gidynél többet beszélni....írni? Mission Impossible! Még jó, hogy nem a leütött karakterszámot gyűjtik, mert kiakadt volna a honlap.
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #5993 Dátum: 2012. Március 11. - 19:08:59 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #5995 Dátum: 2012. Március 12. - 16:19:49 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #5996 Dátum: 2012. Március 12. - 17:41:00 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #5997 Dátum: 2012. Március 12. - 18:32:06 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #5998 Dátum: 2012. Március 12. - 18:36:20 » |
|
Inkább nem minősítem a hivatalt.....
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #5999 Dátum: 2012. Március 12. - 20:26:28 » |
|
Inkább nem minősítem a hivatalt..... Hogy r....meg és .....kat, száradna le a ...... A t ügyintézőben is éhen halna az agyrák!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|