|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #5971 Dátum: 2012. Március 07. - 08:57:07 » |
|
Csak most vettem észre, hogy azt Yeti írta. Ezek direkt ugyan olyan autót vettek és még a profilképük is majdnem egyforma. Így megy ez a megyében. Nem vehetek másmilyen autót, csakis olyat, amilyen a szomszédban van. Legalább más szögből lenne a fénykép. De nem, direkt össze akartok zavarni.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #5972 Dátum: 2012. Március 07. - 10:13:52 » |
|
Csak most vettem észre, hogy azt Yeti írta. Ezek direkt ugyan olyan autót vettek és még a profilképük is majdnem egyforma. Így megy ez a megyében. Nem vehetek másmilyen autót, csakis olyat, amilyen a szomszédban van. Legalább más szögből lenne a fénykép. De nem, direkt össze akartok zavarni. Ezt a másik fórumon Viper jobban benyalta. Hazahoztuk a kocsit, és másnap már avatart cseréltem, és mivel nem volt más, a kereskedő honlapjáról letöltöttem a képeket a kocsiról. És felraktam egyet. És nézem, tök ugyan az, mint Bécié. Mondom hagyom, nem vesződök vele. Össze is zavartam a társaságot rendesen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #5973 Dátum: 2012. Március 07. - 15:51:46 » |
|
Csak most vettem észre, hogy azt Yeti írta. Ezek direkt ugyan olyan autót vettek és még a profilképük is majdnem egyforma. Így megy ez a megyében. Nem vehetek másmilyen autót, csakis olyat, amilyen a szomszédban van. Legalább más szögből lenne a fénykép. De nem, direkt össze akartok zavarni. Ezt a másik fórumon Viper jobban benyalta. Hazahoztuk a kocsit, és másnap már avatart cseréltem, és mivel nem volt más, a kereskedő honlapjáról letöltöttem a képeket a kocsiról. És felraktam egyet. És nézem, tök ugyan az, mint Bécié. Mondom hagyom, nem vesződök vele. Össze is zavartam a társaságot rendesen. Miről van szó? lemaradtam valamiről? Amúgy meg persze, hogy ugyanolyan a kocsink, hiszen a legszebb is egyben (na meg ennek autó formája van )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #5974 Dátum: 2012. Március 07. - 15:54:34 » |
|
Ja, és azt tedd hozzá mindig, hogy általában egyedül mész, üres csomagtartóval, és kalapos nagypapa sebességgel, ami azért lényeges szempont. Mi meg általában többen utazunk, nehéz csomagokkal, és néha rálépünk a gázpedálra is. Ez van.
Én ezt úgy mondom, hogy környezettudatosan és előrelátóan vezetek Minél kevesebb benzin fogy, annál kevesebb a feleslegesen kibocsátott CO2.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #5975 Dátum: 2012. Március 07. - 20:09:30 » |
|
Hová fajul ez a világ, no meg a BKV? Nos november óta alig akadt munka, már- már azt hittem pótórákat kell vennem, mert kijövök a vezetésből. De azóta megváltozott minden. Február 28.-ika óta, most vasárnapig már 10 napra behívtak dolgozni, sőt törik magukat, mert, ha délelőttös vagyok, oda is adják a régi jól bevált, szeretett kocsimat is. De sokat voltam, leszek délutánban is, sőt kétszer már az éjszakai 907-est is nyomtam. Mégis jó az öreg a háznál? Lehet (?), hogy nem hiszitek el, és az meg valószínűbb, hogy dilisnek tartotok, de még mindig szeretek vezetni buszt is, Lacettit is, mindent, ha müxik, de utálom, ha bajuk van. No meg jól jön az a kis kiegészítés is pénzügyileg, főleg most, esküvő után, és előtt is- gondolhatjátok...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #5976 Dátum: 2012. Március 07. - 20:17:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #5977 Dátum: 2012. Március 07. - 20:28:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #5978 Dátum: 2012. Március 07. - 20:47:21 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #5979 Dátum: 2012. Március 07. - 20:53:59 » |
|
Jól mondtad, felétek van ez így. Nálunk más a helyzet, itt szükség van az okos, tapasztalt, segítő öreg emberekre, mint rám is. Itt már elértem, hogy tisztelnek a munkámért, a megbízhatóságomért, hogy átadom a tudásom az ifjoncoknak, már akit ez érdekel, meghallgatják, sőt el is fogadják sokszor a véleményem, örülnek a tanácsaimnak, szóval itt valóban jó az öreg a háznál, ha az én vagyok persze.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #5980 Dátum: 2012. Március 08. - 09:39:22 » |
|
szegény nagyanyám is midig ezt mondta...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #5981 Dátum: 2012. Március 08. - 15:25:59 » |
|
Hová fajul ez a világ, no meg a BKV? Nos november óta alig akadt munka, már- már azt hittem pótórákat kell vennem, mert kijövök a vezetésből. De azóta megváltozott minden. Február 28.-ika óta, most vasárnapig már 10 napra behívtak dolgozni, sőt törik magukat, mert, ha délelőttös vagyok, oda is adják a régi jól bevált, szeretett kocsimat is. De sokat voltam, leszek délutánban is, sőt kétszer már az éjszakai 907-est is nyomtam. Mégis jó az öreg a háznál? Lehet (?), hogy nem hiszitek el, és az meg valószínűbb, hogy dilisnek tartotok, de még mindig szeretek vezetni buszt is, Lacettit is, mindent, ha müxik, de utálom, ha bajuk van. No meg jól jön az a kis kiegészítés is pénzügyileg, főleg most, esküvő után, és előtt is- gondolhatjátok...
Az nem lehet,hogy azt az öreg ótvaros buszt nem hajlandó vezetni már senki csak te mert olyan rossz állapotban van?!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #5982 Dátum: 2012. Március 08. - 15:57:34 » |
|
Az nem lehet,hogy azt az öreg ótvaros buszt nem hajlandó vezetni már senki csak te mert olyan rossz állapotban van?! Na meg a másik az, hogy rendben van az hogy vezeted, de fizetni is fognak érte?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #5983 Dátum: 2012. Március 08. - 20:06:30 » |
|
Az nem lehet,hogy azt az öreg ótvaros buszt nem hajlandó vezetni már senki csak te mert olyan rossz állapotban van?! Na meg a másik az, hogy rendben van az hogy vezeted, de fizetni is fognak érte? Csak ha túléli vele a napot.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
|
|