captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #5955 Dátum: 2012. Február 29. - 07:30:01 » |
|
Az őskekec itt nem a kort jelenti, sokkal inkább a hajlamot a meddő vitára! Soha nem áll szándékomban senkit sem megbántani, remélem nem is történt meg! Ez zömmel egy baráti társaság....jó lenne, ha az is maradna! Az értelmetlen vita viszont nem dobja fel a hangulatot, meg nem is segít senki problémáján. Gondolom ezt mindenki belátja, aki régebben itt mozog. A fórumban benne van egy csomó munkánk, időnk, mérgünk-örömünk + ki tudja mi még!? Természetesen ezt mindannyiunkra értem, mindenkire aki segíteni akar másoknak, és hajlandó megosztani a tapasztalatait + a tudását! Szóval szerintem a barátin legyen inkább a hangsúly, a többi csak utána érdekes. Cápa! Gondolom emlékszel még, hogy annak idején ki akart uszonylevest készíteni olyan nagyon!? Na, akkor jól van, mer' én inkább nem is gondoltam senkire! Nem is mernék! Értem én, hogy mire gondolsz...az elején, a közepén és a végén is.... Csak ez a kifejezés annyira megtetszett és elképzeltem magam elé azt a pár arcot, hogy kikre is utalhattál....és mégjobban tetszett a kifejezés...! Amúgy én sem véltem semmi bántót ebben, amolyan kedveskedő szó, mert mindenki tudja, hogy aki ilyen itt az sem azért, hogy másokat bántson, hanem abszolút jószándékú, segítőkész, d emellette picit megszállott, bizonyos irányban elkötelezett igazi fanatikus hobbista. Én spec nem sértődnék meg ezen, ahogy az uszonylevesen sem...és talán még én is tudok kekec lenni, mert néha az is picit jóóóóó.... És emellé még a nyulakat, meg a gázosabb klubtagokat is bírod?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #5956 Dátum: 2012. Február 29. - 08:15:24 » |
|
Az őskekec itt nem a kort jelenti, sokkal inkább a hajlamot a meddő vitára! Soha nem áll szándékomban senkit sem megbántani, remélem nem is történt meg! Ez zömmel egy baráti társaság....jó lenne, ha az is maradna! Az értelmetlen vita viszont nem dobja fel a hangulatot, meg nem is segít senki problémáján. Gondolom ezt mindenki belátja, aki régebben itt mozog. A fórumban benne van egy csomó munkánk, időnk, mérgünk-örömünk + ki tudja mi még!? Természetesen ezt mindannyiunkra értem, mindenkire aki segíteni akar másoknak, és hajlandó megosztani a tapasztalatait + a tudását! Szóval szerintem a barátin legyen inkább a hangsúly, a többi csak utána érdekes. Cápa! Gondolom emlékszel még, hogy annak idején ki akart uszonylevest készíteni olyan nagyon!? Na, akkor jól van, mer' én inkább nem is gondoltam senkire! Nem is mernék! Értem én, hogy mire gondolsz...az elején, a közepén és a végén is.... Csak ez a kifejezés annyira megtetszett és elképzeltem magam elé azt a pár arcot, hogy kikre is utalhattál....és mégjobban tetszett a kifejezés...! Amúgy én sem véltem semmi bántót ebben, amolyan kedveskedő szó, mert mindenki tudja, hogy aki ilyen itt az sem azért, hogy másokat bántson, hanem abszolút jószándékú, segítőkész, d emellette picit megszállott, bizonyos irányban elkötelezett igazi fanatikus hobbista. Én spec nem sértődnék meg ezen, ahogy az uszonylevesen sem...és talán még én is tudok kekec lenni, mert néha az is picit jóóóóó.... És emellé még a nyulakat, meg a gázosabb klubtagokat is bírod? Gidy apu eddig a fogadott fiának tartott, nem félsz attól, hogy kitagad?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #5958 Dátum: 2012. Február 29. - 09:03:19 » |
|
Az őskekec itt nem a kort jelenti, sokkal inkább a hajlamot a meddő vitára! Soha nem áll szándékomban senkit sem megbántani, remélem nem is történt meg! Ez zömmel egy baráti társaság....jó lenne, ha az is maradna! Az értelmetlen vita viszont nem dobja fel a hangulatot, meg nem is segít senki problémáján. Gondolom ezt mindenki belátja, aki régebben itt mozog. A fórumban benne van egy csomó munkánk, időnk, mérgünk-örömünk + ki tudja mi még!? Természetesen ezt mindannyiunkra értem, mindenkire aki segíteni akar másoknak, és hajlandó megosztani a tapasztalatait + a tudását! Szóval szerintem a barátin legyen inkább a hangsúly, a többi csak utána érdekes. Cápa! Gondolom emlékszel még, hogy annak idején ki akart uszonylevest készíteni olyan nagyon!? Na, akkor jól van, mer' én inkább nem is gondoltam senkire! Nem is mernék! Értem én, hogy mire gondolsz...az elején, a közepén és a végén is.... Csak ez a kifejezés annyira megtetszett és elképzeltem magam elé azt a pár arcot, hogy kikre is utalhattál....és mégjobban tetszett a kifejezés...! Amúgy én sem véltem semmi bántót ebben, amolyan kedveskedő szó, mert mindenki tudja, hogy aki ilyen itt az sem azért, hogy másokat bántson, hanem abszolút jószándékú, segítőkész, d emellette picit megszállott, bizonyos irányban elkötelezett igazi fanatikus hobbista. Én spec nem sértődnék meg ezen, ahogy az uszonylevesen sem...és talán még én is tudok kekec lenni, mert néha az is picit jóóóóó.... És emellé még a nyulakat, meg a gázosabb klubtagokat is bírod? Gidy apu eddig a fogadott fiának tartott, nem félsz attól, hogy kitagad? Nem.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #5959 Dátum: 2012. Március 01. - 11:41:43 » |
|
Február utolsó két napján igazi nosztalgia járatot üzemeltettem, igaz főleg magamnak. Mindkétszer a 173E-n szolgáltattam, és megkaptam hozzá a régi buszomat, a legendás BPO-432-est. Jó volt újra találkoznunk, mert persze javítottam is rajta, mintha még az enyém lenne. 15 évet lehúztunk együtt, jóban- rosszban, de inkább jóban. Azóta rám is kattantak, mára, holnapra, és vasárnapra is kellek, de nagyon. Új BKV-s nevet adtam magamnak, Jolly Joker vagyok, igaz nem vagyok mindenhol, de helyette mindig bevethető. Szóval azért még jó az öreg a háznál. Az már más kérdés, hogy lehet, hogy megvonják tőlem is az utazási igazolványt, de talán, ha én vezetem a buszt, csak nem kérik az ellenőrök, hogy: jegyeket, bérleteket kérjük bemutatni, mert akkor kénytelen leszek bemutatni...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #5960 Dátum: 2012. Március 02. - 18:19:34 » |
|
1000!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Március 03. - 20:03:58 írta hawer »
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #5961 Dátum: 2012. Március 02. - 18:55:00 » |
|
1000! (bocs Gidy ennyire tellett) Gratula!
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #5962 Dátum: 2012. Március 02. - 20:11:34 » |
|
1000! (bocs Gidy ennyire tellett) Gratula! eMber!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #5963 Dátum: 2012. Március 03. - 19:25:42 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #5964 Dátum: 2012. Március 05. - 13:31:20 » |
|
Nos egy rejtélyes szerda következik. A benzin ára emelkedik 5 Ft-tal literenként, míg a gázolaj ára csökken 4 Ft-tal literenként. Most nem fűztek hozzá magyarázatot, pedig érdekes lett volna. A benzin számolásánál gyengült a forint, és emelkedett az olajár, a gázolaj számításakor meg megfordult a folyamat úgy látszik. Miért nem együtt számolták a gázolajjal? Nem csodálom, hogy most mélyen kussoltak, nem hivatkoztak semmire sem, igaz, így nehéz is lett volna. Esetleg egy női választ adtak volna, amit ugyebár mindenki ismer már untig, hogy: "csak".
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #5965 Dátum: 2012. Március 05. - 14:24:24 » |
|
Nos egy rejtélyes szerda következik. A benzin ára emelkedik 5 Ft-tal literenként, míg a gázolaj ára csökken 4 Ft-tal literenként. Most nem fűztek hozzá magyarázatot, pedig érdekes lett volna. A benzin számolásánál gyengült a forint, és emelkedett az olajár, a gázolaj számításakor meg megfordult a folyamat úgy látszik. Miért nem együtt számolták a gázolajjal? Nem csodálom, hogy most mélyen kussoltak, nem hivatkoztak semmire sem, igaz, így nehéz is lett volna. Esetleg egy női választ adtak volna, amit ugyebár mindenki ismer már untig, hogy: "csak".
Én is arra tippelek, hogy csak. Igazából a molos indokokat már meg sem hallgatom. Inkább vmi független(nek tűnő) forrást próbálok keresni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Papfalusi Péter
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #5966 Dátum: 2012. Március 06. - 18:36:21 » |
|
Sziasztok! nem tudom hogy itt kell e ilyet kérdezni de olyan kérdésem lenne, hogy az első ablakokra heko vagy inkább szatuna légterelőt vegyek? akik használnak ilyet melyik vált be?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #5967 Dátum: 2012. Március 06. - 18:43:04 » |
|
Sziasztok! nem tudom hogy itt kell e ilyet kérdezni de olyan kérdésem lenne, hogy az első ablakokra heko vagy inkább szatuna légterelőt vegyek? akik használnak ilyet melyik vált be?
Nekem egyik sincs, de szerintem a szatunás jobb. Ha vennék, csak is olyat.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #5968 Dátum: 2012. Március 06. - 22:31:35 » |
|
Nekem egyik sincs, de szerintem a szatunás jobb. Ha vennék, csak is olyat. Szatuna!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #5969 Dátum: 2012. Március 07. - 07:33:54 » |
|
|
|
|
Naplózva