hawer
|
|
« Hozzászólás #5925 Dátum: 2012. Február 25. - 19:21:41 » |
|
Amúgy meg én nem piszkáltam Aput, úgyhogy nekem vaddisznók jönnek és ma volt egy őz is.
A nagy vadak nem mi voltunk tutira Ártatlan vagyok, kedves szomszéd. Kinek-kinek méret szerint, a buszosnak nyúl, a teherhajósnak nagyobb vad.. Akkor programozónak poratka? Az naagy vírust neki..
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #5926 Dátum: 2012. Február 25. - 19:34:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #5927 Dátum: 2012. Február 25. - 20:03:00 » |
|
Meg azért köztünk legyen mondva te védve vagy. Ki merne kekeckedni egy Yetivel?!
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #5928 Dátum: 2012. Február 25. - 21:07:45 » |
|
PC Okosok! Van-e lehetőség privihez csatolmányt kapcsolni? Ha igen, azt hogyan kell megoldani? Nem én fogom csinálni, ezért lehet hozzáértőknek írni a lehetőséget, én úgysem érteném. Előre is köszi, fontos lenne.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #5929 Dátum: 2012. Február 25. - 21:47:27 » |
|
Nem lenne egyszerűbb e-mailen keresztül csatolni inkább? Akinek küldeni szeretnél valamit, biztos van e-mail címe! Nekem pedig egy olyan kérdésem lenne, hogy Hétfőn megy vizsgázni a Lacsim először, érdemes leszerelni a direktszűrőt és visszatenni a papírt, vagy vizsgánál ez tökmindegy?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #5930 Dátum: 2012. Február 25. - 22:56:20 » |
|
Nem lenne egyszerűbb e-mailen keresztül csatolni inkább? Akinek küldeni szeretnél valamit, biztos van e-mail címe! Nekem pedig egy olyan kérdésem lenne, hogy Hétfőn megy vizsgázni a Lacsim először, érdemes leszerelni a direktszűrőt és visszatenni a papírt, vagy vizsgánál ez tökmindegy?
A leveleket megoldottuk, valóban jó, ha e-mailben megy el. Ami pedig a vizsgát illeti, légszűrő ügyhöz eddig ilyen szempontból nem volt kérdés, aki ebben profi, az R*R cartárs, de ő eltűnt a fórumról.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #5931 Dátum: 2012. Február 26. - 11:41:57 » |
|
Tegnap rászántam magam, kihasználva a jóidőt, és nekiálltam kicserélni a szelepfedél tömítést. Viszont mikor már lebontottam mindent, megakadtam, mert nem akart lejönni a fedél. Mivel én nem vagyok szerelő, bátorkodtam Tomy-t zaklatni, jól csinálok-e mindent. Szerencsére azért úgy bizonyult, nem vagyok teljesen kétbalkezes, és sikerült leszednem. A Lanosé anno simán lejött, de ez becsületesen odatapadt. Óvatosan megmozgatva viszont megindult. Vis****akásnál a sarkokba raktam pár petty olajálló cuccot, biztos ami bizonytalan alapon. Most megnéztem délelőtt mikor hazajöttünk, és már nem szivárog az olaj a gyertyánál. Mégegyszer nagyon szépen köszönöm a telefonos segítséget!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #5932 Dátum: 2012. Február 26. - 11:55:41 » |
|
Budán a XI-ik kerületben a Karolina úton, felújított házban, bútorozott garzonlakás kiadó, esetleg eladó. Magasföldszinten, szoba, konyha, fürdőszoba, utcáról külön bejárattal, kevés lépcsővel, jól felszerelt berendezéssel, D-Ny tájolással, jó közlekedéssel, 38nm-es. Nem dohányzó lakás! Megbeszélés szerinti árért. Akit érdekelne, keressen engem priviben, vagy telefonon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #5933 Dátum: 2012. Február 26. - 11:59:53 » |
|
Tegnap rászántam magam, kihasználva a jóidőt, és nekiálltam kicserélni a szelepfedél tömítést. Viszont mikor már lebontottam mindent, megakadtam, mert nem akart lejönni a fedél. Mivel én nem vagyok szerelő, bátorkodtam Tomy-t zaklatni, jól csinálok-e mindent. Szerencsére azért úgy bizonyult, nem vagyok teljesen kétbalkezes, és sikerült leszednem. A Lanosé anno simán lejött, de ez becsületesen odatapadt. Óvatosan megmozgatva viszont megindult. Vis****akásnál a sarkokba raktam pár petty olajálló cuccot, biztos ami bizonytalan alapon. Most megnéztem délelőtt mikor hazajöttünk, és már nem szivárog az olaj a gyertyánál. Mégegyszer nagyon szépen köszönöm a telefonos segítséget! Igazán nincs mit, ment volna ez nélkülem is. Bátran "zaklassatok", ha tudok segítek, ha nem azt is megmondom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #5934 Dátum: 2012. Február 26. - 12:47:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #5935 Dátum: 2012. Február 26. - 13:21:00 » |
|
Hazaértem a "továbbképzésről" a kolléganőmmel. Az idő tényleg jó volt, a szél kicsit fújt, de a nap tegnap szépen sütött. A balatoni fürdőzést nem próbáltuk, helyette a pezsgőfürdőt és a szaunát vettük igénybe. A partnál még eléggé fagyos volt a Balaton, így még úgysem láttam soha. A nyúlról jut eszembe, visszafelé a csákvári úton egy autós elütött egyet nemsokkal előttem, így a Lacsi megmenekült
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #5936 Dátum: 2012. Február 26. - 18:04:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #5937 Dátum: 2012. Február 26. - 18:05:27 » |
|
Hazaértem a "továbbképzésről" a kolléganőmmel. Az idő tényleg jó volt, a szél kicsit fújt, de a nap tegnap szépen sütött. A balatoni fürdőzést nem próbáltuk, helyette a pezsgőfürdőt és a szaunát vettük igénybe. A partnál még eléggé fagyos volt a Balaton, így még úgysem láttam soha. A nyúlról jut eszembe, visszafelé a csákvári úton egy autós elütött egyet nemsokkal előttem, így a Lacsi megmenekült Remélem jól éreztétek magatokat, és sokat tanultatok, ezért van a továbbképzés. Bezzeg előttem nem ment felvezető kocsi, így nekem maradt a fenébe is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #5938 Dátum: 2012. Február 26. - 18:10:19 » |
|
Szorgos hangyaként idomítom a biteket sajnos, így nem tudok neked felajánlást tenni. Pedig tuti móka lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #5939 Dátum: 2012. Február 26. - 18:11:26 » |
|
Ja, és főleg miattuk ilyen drága, nemcsak ott, hanem itt is. Ha nem háborúznának állandóan talán nem menne fel mindig az olajnak ára, és békén hagynák a világot. Azt kívánom nekik, hogy annyiba kerüljön náluk is, mint nálunk, de a jövedelmek arányában persze.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|