peti74
|
|
« Hozzászólás #5895 Dátum: 2012. Február 22. - 23:31:11 » |
|
stipi-stop Ha már Weres stipi- stopizott, nekem már csak a búcsúpuszi maradt, de azt állom, de nem egy álom- gondolom. Ha út közben felvesztek, Weresnek könyvet, fiamnak búcsú puszit adok, és kikísérlek a reptérre, ha akarod, hogy még egy kicsit dumálhassunk. Weres! Amúgy meg mi a tízmilliós nap, idén először, és lesz még három? Lemaradtam valamiről? Ne hagyj hülyén meghalni, kérlek, avass be a titokba! Gidy, mielőtt hülyén halnál meg... http://gyogyitoharcos.hu/?modul=oldal&tartalom=1076230 Jajj Istenem! Hát, attól lesztek hülyék, ha ezt elolvassátok! El se kell hinni!!! Az ostoba meg a rusnya pofáját is odabiggyeszti a kezdőlapra! Na! Bocs, hogy így köszönök be hosszú idő után, de módfelett zaklatottá tett!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #5896 Dátum: 2012. Február 23. - 06:31:32 » |
|
stipi-stop Ha már Weres stipi- stopizott, nekem már csak a búcsúpuszi maradt, de azt állom, de nem egy álom- gondolom. Ha út közben felvesztek, Weresnek könyvet, fiamnak búcsú puszit adok, és kikísérlek a reptérre, ha akarod, hogy még egy kicsit dumálhassunk. Weres! Amúgy meg mi a tízmilliós nap, idén először, és lesz még három? Lemaradtam valamiről? Ne hagyj hülyén meghalni, kérlek, avass be a titokba! Gidy, mielőtt hülyén halnál meg... http://gyogyitoharcos.hu/?modul=oldal&tartalom=1076230 Jajj Istenem! Hát, attól lesztek hülyék, ha ezt elolvassátok! El se kell hinni!!! Az ostoba meg a rusnya pofáját is odabiggyeszti a kezdőlapra! Na! Bocs, hogy így köszönök be hosszú idő után, de módfelett zaklatottá tett! Szerintem te nem hiszel ebben...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #5897 Dátum: 2012. Február 23. - 11:00:58 » |
|
Holnap viszem Zsoltiékhoz (CarServices, aki esetleg nem találná ki) kocsimat, mert lassan lejár a műszaki. Remélem nem sokat kell bütykölni, bár tegnapelőtt kiégett a jobb első tompított izzóm, amit max. 2 hónapja cseréltem ki. Mondjuk ez legyen a legnagyobb baj...
Kedves földim, mégis mikor...? Merthogy én meg reggel megyek a remélhetőleg levizsgáztatott gépsárkányért..., aztán hátha..., merthát olyan, de olyan messze lakunk egymástól... (Ha reggel, akár el is vihetnél... ) Óóó, hát mér' nem csörögtél rám? 8-ra mentem és örömmel elvittelek volna. Nagyon későn írtál, nem olvasok otthon fórumot ilyenkor!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #5898 Dátum: 2012. Február 23. - 13:12:19 » |
|
stipi-stop Ha már Weres stipi- stopizott, nekem már csak a búcsúpuszi maradt, de azt állom, de nem egy álom- gondolom. Ha út közben felvesztek, Weresnek könyvet, fiamnak búcsú puszit adok, és kikísérlek a reptérre, ha akarod, hogy még egy kicsit dumálhassunk. Weres! Amúgy meg mi a tízmilliós nap, idén először, és lesz még három? Lemaradtam valamiről? Ne hagyj hülyén meghalni, kérlek, avass be a titokba! Gidy, mielőtt hülyén halnál meg... http://gyogyitoharcos.hu/?modul=oldal&tartalom=1076230 Jajj Istenem! Hát, attól lesztek hülyék, ha ezt elolvassátok! El se kell hinni!!! Az ostoba meg a rusnya pofáját is odabiggyeszti a kezdőlapra! Na! Bocs, hogy így köszönök be hosszú idő után, de módfelett zaklatottá tett! Csatlakozom, bár nem a budhizmussal vannak problémáim, csak a lapot gyártó uriemberrel, bár nem ismerem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #5899 Dátum: 2012. Február 23. - 14:11:20 » |
|
stipi-stop Ha már Weres stipi- stopizott, nekem már csak a búcsúpuszi maradt, de azt állom, de nem egy álom- gondolom. Ha út közben felvesztek, Weresnek könyvet, fiamnak búcsú puszit adok, és kikísérlek a reptérre, ha akarod, hogy még egy kicsit dumálhassunk. Weres! Amúgy meg mi a tízmilliós nap, idén először, és lesz még három? Lemaradtam valamiről? Ne hagyj hülyén meghalni, kérlek, avass be a titokba! nekem közel van a reptér. nem mennék vissza utána a városba, de Krisz is felajánlotta magát a versenygépével. lehet ő lesz a nyerő
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #5900 Dátum: 2012. Február 23. - 19:08:17 » |
|
Gidyt megírigyelve holnaptól Siófokon wellnessezek három napig. Remélem jó idő lesz hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #5901 Dátum: 2012. Február 23. - 19:13:07 » |
|
Gidyt megírigyelve holnaptól Siófokon wellnessezek három napig. Remélem jó idő lesz hozzá. Az idő jó lesz, de a víz még kissé jeges....
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #5902 Dátum: 2012. Február 23. - 19:14:15 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #5903 Dátum: 2012. Február 23. - 20:42:14 » |
|
Ismerjük az ilyen továbbképzéseket. Kolléganővel mész?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #5904 Dátum: 2012. Február 23. - 23:58:07 » |
|
Gidyt megírigyelve holnaptól Siófokon wellnessezek három napig. Remélem jó idő lesz hozzá. Megint nyaral? Még ilyenkor is??? Aztanyugdíjasbuszsofőrhétszentségit!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #5905 Dátum: 2012. Február 24. - 00:17:51 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #5906 Dátum: 2012. Február 24. - 08:44:39 » |
|
Mi is voltunk most először négyesben, Tengelicen. Eldugott kis hely, családias hangulat. Nagyon jól érezték magukat a kölykök. Na jó, mi is. Ha valakit érdekel: Hotel Orchidea.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #5907 Dátum: 2012. Február 24. - 14:19:15 » |
|
Gidyt megírigyelve holnaptól Siófokon wellnessezek három napig. Remélem jó idő lesz hozzá. Megint nyaral? Még ilyenkor is??? Aztanyugdíjasbuszsofőrhétszentségit! Na idesüssetek irigy kutyák megszégyenítői. Aki priviben megadja telefonszámát, és kéri, hogy továbbítsam ezt, az majd fog kapni nagy kedvezményes wellness lehetőségeket, 2, vagy 3 éjszakásat, félpanziós ellátással. Hévíz, Mezőkövesd, Visegrád, Agárd, Hajdúszoboszló, Cegléd, Gyula, stb, stb. Házaspárok, és családok mehetnek, és kedvezmény fejében egy másfél órás előadást kell meghallgatni, minden kötelezettség nélkül. Akit érdekel, írjon nevet, és telefont. Az egész évben van lehetőség ezekre, sőt, van, hogy többször is. Mindenkire ráfér egy kis kikapcsolódás, egy kis édes- kettesben eltöltött házassági felfrissítő. Nos, érdekel?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #5908 Dátum: 2012. Február 24. - 14:30:57 » |
|
Gidyt megírigyelve holnaptól Siófokon wellnessezek három napig. Remélem jó idő lesz hozzá. Megint nyaral? Még ilyenkor is??? Aztanyugdíjasbuszsofőrhétszentségit! Na idesüssetek irigy kutyák megszégyenítői. Aki priviben megadja telefonszámát, és kéri, hogy továbbítsam ezt, az majd fog kapni nagy kedvezményes wellness lehetőségeket, 2, vagy 3 éjszakásat, félpanziós ellátással. Hévíz, Mezőkövesd, Visegrád, Agárd, Hajdúszoboszló, Cegléd, Gyula, stb, stb. Házaspárok, és családok mehetnek, és kedvezmény fejében egy másfél órás előadást kell meghallgatni, minden kötelezettség nélkül. Akit érdekel, írjon nevet, és telefont. Az egész évben van lehetőség ezekre, sőt, van, hogy többször is. Mindenkire ráfér egy kis kikapcsolódás, egy kis édes- kettesben eltöltött házassági felfrissítő. Nos, érdekel? Persze, jöhet! Írásos anyag nincsen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #5909 Dátum: 2012. Február 24. - 14:43:30 » |
|
Bármennyire is Tabu téma a fórumon, Isten nem ver bottal, nem lehet büntetlenül piszkálni senkit. Nemrég piszkáltuk, és gonoszkodtunk Gidy Apuval, hát jönnek a szemöldökráncolgatás eredményei. Az történik ugyanis, hogy a napokban egyre több vadnyúl kíván a Lacsival közelebbi kapcsolatot létesíteni, lehetetlen helyzetekben, ahol már menekülésre nincs mód. Eddig sikeresen vettem az akadályokat, de ezek a fránya nyulak csak támadnak. Gidy, ebben ugye te ártatlan vagy? Vagy ezek csak simán a húsvétra készülnek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|