captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #5790 Dátum: 2012. Február 01. - 19:49:02 » |
|
Ma Gidy autója mellé állva elgondolkoztam a saját lemosatásán. Még a 10 nappal ezelőtti pályázás nyoma és a por, ami rajta van. Csak ez a fincsi hideg. Merjem, ne merjem? Majd az olvadó hó megoldja ?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #5791 Dátum: 2012. Február 01. - 19:58:24 » |
|
Ma Gidy autója mellé állva elgondolkoztam a saját lemosatásán. Még a 10 nappal ezelőtti pályázás nyoma és a por, ami rajta van. Csak ez a fincsi hideg. Merjem, ne merjem? Majd az olvadó hó megoldja ? Amennyiben holnap be akarsz jutni a kocsiba, inkább ne.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #5792 Dátum: 2012. Február 01. - 20:06:56 » |
|
Ma Gidy autója mellé állva elgondolkoztam a saját lemosatásán. Még a 10 nappal ezelőtti pályázás nyoma és a por, ami rajta van. Csak ez a fincsi hideg. Merjem, ne merjem? Majd az olvadó hó megoldja ? Amennyiben holnap be akarsz jutni a kocsiba, inkább ne. Ismétlem önmagam. Vazelin a kéderre és nem fagy be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #5793 Dátum: 2012. Február 01. - 20:10:48 » |
|
Ma Gidy autója mellé állva elgondolkoztam a saját lemosatásán. Még a 10 nappal ezelőtti pályázás nyoma és a por, ami rajta van. Csak ez a fincsi hideg. Merjem, ne merjem? Majd az olvadó hó megoldja ? Amennyiben holnap be akarsz jutni a kocsiba, inkább ne. Ismétlem önmagam. Vazelin a kéderre és nem fagy be. Akkor irány a mosó.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #5794 Dátum: 2012. Február 01. - 20:16:53 » |
|
Ma Gidy autója mellé állva elgondolkoztam a saját lemosatásán. Még a 10 nappal ezelőtti pályázás nyoma és a por, ami rajta van. Csak ez a fincsi hideg. Merjem, ne merjem? Majd az olvadó hó megoldja ? Amennyiben holnap be akarsz jutni a kocsiba, inkább ne. Ismétlem önmagam. Vazelin a kéderre és nem fagy be. Akkor irány a mosó. A többi miatt aggódom, az apró résekbe beférkőző víz miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #5795 Dátum: 2012. Február 02. - 19:20:39 » |
|
Holnap megyek műszakira (nem én, természetesen a kocsi). Mit kell mindenképp vinni, a pénzt kivéve?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #5796 Dátum: 2012. Február 02. - 19:22:16 » |
|
Holnap megyek műszakira (nem én, természetesen a kocsi). Mit kell mindenképp vinni, a pénzt kivéve?
Forgalmi, befizetett KGFB díjról csekk, vagy igazolás, személyi, lakcímkártya, ha van törzskönyv.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #5797 Dátum: 2012. Február 02. - 19:25:09 » |
|
Forgalmi, befizetett KGFB díjról csekk, vagy igazolás, személyi, lakcímkártya, ha van törzskönyv. És a kocsit se felejsd otthon.. (bocs)
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #5798 Dátum: 2012. Február 02. - 20:23:32 » |
|
Forgalmi, befizetett KGFB díjról csekk, vagy igazolás, személyi, lakcímkártya, ha van törzskönyv. És a kocsit se felejsd otthon.. (bocs) Néha szokták kérni és ellenőrizni a kötelező tartozékokat is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #5799 Dátum: 2012. Február 02. - 21:01:23 » |
|
Érdekesen pislogtam ma este tankolás közben az árváltozáson. Múlt hét szerdán még 224-ért tankoltam, vasárnap nem is néztem, mivel ugyanott tankoltam, ma meg szíven ütött a 243 ft-os ár.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #5800 Dátum: 2012. Február 02. - 21:16:54 » |
|
Érdekesen pislogtam ma este tankolás közben az árváltozáson. Múlt hét szerdán még 224-ért tankoltam, vasárnap nem is néztem, mivel ugyanott tankoltam, ma meg szíven ütött a 243 ft-os ár. Mifelénk 238,9.- mínusz forensis kedvezmény .
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #5801 Dátum: 2012. Február 02. - 21:18:27 » |
|
Érdekesen pislogtam ma este tankolás közben az árváltozáson. Múlt hét szerdán még 224-ért tankoltam, vasárnap nem is néztem, mivel ugyanott tankoltam, ma meg szíven ütött a 243 ft-os ár. Mifelénk 238,9.- mínusz forensis kedvezmény . Itt nincs forensis kedvezmény. Egy AGIP kút van Tatabányán, ott meg csak palackos gáz van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #5802 Dátum: 2012. Február 02. - 21:37:45 » |
|
Érdekesen pislogtam ma este tankolás közben az árváltozáson. Múlt hét szerdán még 224-ért tankoltam, vasárnap nem is néztem, mivel ugyanott tankoltam, ma meg szíven ütött a 243 ft-os ár. Én is észrevettem sajnos szépen lassan, és ami a rosszabb csendben emelgetik a gáz árát.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #5803 Dátum: 2012. Február 02. - 22:02:16 » |
|
Érdekesen pislogtam ma este tankolás közben az árváltozáson. Múlt hét szerdán még 224-ért tankoltam, vasárnap nem is néztem, mivel ugyanott tankoltam, ma meg szíven ütött a 243 ft-os ár. Én is észrevettem sajnos szépen lassan, és ami a rosszabb csendben emelgetik a gáz árát. Hm.. Szlovákiában tankolok, mindig egyazon kútnál. 1 év alatt 3 centet mertek emelni az LPG árán...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #5804 Dátum: 2012. Február 03. - 09:26:28 » |
|
csődbe ment a MALÉV :O március végén repültünk volna velük Londonba, most rohangálhatunk, hogy visszakapjuk-e a jegyárakat www.malev.hu
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
|