Zoltán
|
|
« Hozzászólás #5580 Dátum: 2011. December 08. - 20:41:03 » |
|
Ladigidy vel tökéletesen egyetértek, Csak annyiban nem hogy nem olyan nehéz meglátni ebben ki a rosszfiú, látni kell sok olajban gazdag ország szegény mi meg nyögjük a magas benzinárat. A probléma oka közben van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #5581 Dátum: 2011. December 09. - 06:41:07 » |
|
Szerintem ez is csak olyan dolog ,hogy majd legyen mire fogni ha drágulnak az üzemanyag árak. Rémisztgetik az embert ,szép lassan "hozzászoktatják" a gondolatainkhoz az emelést és utána ha 70ft helyett csak 40ftal fog emelkedni az olajár ,akkor mindenki "boldog" lesz. Így igaz, de így lett 400 Ft-is, ami végül be is jött...Megyek arabnak. Mint tegnap tapasztaltam, a gáz ára is változott. A megszokott kúton hat forinttal emelkedett az ár. 223,9 , nah jó, mégsem 400
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #5582 Dátum: 2011. December 11. - 22:20:37 » |
|
Most rakosgatom a nyári képeket kicsit megkésve, de raktam fel néhány képet (már akit érdekel) az Erdélyi kirándulásunkról a teljesség igénye nélkül persze.. http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=47&catid=388
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. December 18. - 10:24:00 írta hawer »
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #5583 Dátum: 2011. December 12. - 09:39:32 » |
|
Újra, és újra meghasad a szívem, amikor ezeket látom. mi is rengeteget fotóztunk, és sok mindent láttam, de mindig örömmel, és egyben fájdalommal nézem ezeket a képeket, mert Erdély a szívem csücske volt, van, és lesz. Minden jó érzésű magyarnak ajánlom, hogy menjen ki, utazza be, és érezze a lelkében a varázsát a természetnek, és az embereknek, a székelyeknek. Vele együtt az ékes beszédjüknek is. Köszi a képeket. Már is mennék újra, és fogok is hamarosan, biztosan. Most már egyik autós se hivatkozzon arra, hogy félti a kocsiját a rossz utaktól, azért nem, megy, elárulom, hogy az itteni utak már rosszabbak, és itt nem is csinálják meg, ott viszont gőzerővel újítják, építik az utakat, és jók is lettek, igaz az olaszok csinálják.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #5584 Dátum: 2011. December 12. - 09:55:04 » |
|
Újra, és újra meghasad a szívem, amikor ezeket látom. mi is rengeteget fotóztunk, és sok mindent láttam, de mindig örömmel, és egyben fájdalommal nézem ezeket a képeket, mert Erdély a szívem csücske volt, van, és lesz. Minden jó érzésű magyarnak ajánlom, hogy menjen ki, utazza be, és érezze a lelkében a varázsát a természetnek, és az embereknek, a székelyeknek. Vele együtt az ékes beszédjüknek is. Köszi a képeket. Már is mennék újra, és fogok is hamarosan, biztosan. Most már egyik autós se hivatkozzon arra, hogy félti a kocsiját a rossz utaktól, azért nem, megy, elárulom, hogy az itteni utak már rosszabbak, és itt nem is csinálják meg, ott viszont gőzerővel újítják, építik az utakat, és jók is lettek, igaz az olaszok csinálják. Gyönyörűek a képek! Én cirka 15 éve nem jártam kint. De jövőre tervezünk egy csillagtúrát a családdal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #5585 Dátum: 2011. December 18. - 10:13:17 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #5586 Dátum: 2011. December 19. - 15:13:08 » |
|
Egy kis időjárás jelentés:
Kaposváron 10,00-tól nagy pelyhekben szakad a hó, már eléri az 5 cm-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #5587 Dátum: 2011. December 19. - 15:34:10 » |
|
Egy kis időjárás jelentés:
Kaposváron 10,00-tól nagy pelyhekben szakad a hó, már eléri az 5 cm-t.
Jó nektek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #5588 Dátum: 2011. December 20. - 13:43:16 » |
|
Autónavigátor.hu ezt írta: A 10 leghasznosabb és legfölöslegesebb autóextra - szerintünk
hasznos/ fölösleges automata váltó / Sport üzemmód ülésfűtés / Eco üzemmód holttérfigyelő rendszer / váltási segédlet ESP (menetstabilizáló) / ülésmasszázs (adaptív) tempomat / generált motorhang ráfutásgátló rendszer / illatkapszula fűtőszálas szélvédő / hangulatfények tolatókamera / távirányítós navigáció légzsákok / gigafelni peres gumival elektrokróm (fényre sötétedő) tükör / nyithatatlan panorámatető
Ezeket olvastam egy autós netes újságban. Elgondolkodtató. Persze lehetne folytatni, és mást, mást beírni, megmásítani, ki ki ízlése, szüksége, tehetsége, és pénztárcája szerint.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Zoltán
|
|
« Hozzászólás #5589 Dátum: 2011. December 20. - 19:35:25 » |
|
Tényleg szubjektív kinek mi felesleges mi nem, pl az ülés masszázs, főleg hosszú utakon, nem is olyan felesleges lehet hazabeszélek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #5590 Dátum: 2011. December 21. - 11:12:07 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. December 21. - 11:18:01 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #5591 Dátum: 2011. December 21. - 11:42:39 » |
|
Hihetetlen! Megcsináltam, átküldtem! Lehet, hogy zseni leszek?
Ne örülj! Én nem látok semmit csak valamilyen freemailes hivatkozást. Amit csak te látsz, mert be vagy jelentkezve oda. mi csak ezt látjuk: {'ret':5,'message':'Probléma a csatolmánnyal','reason':'azonosítási hiba','code':'#14655'}
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #5592 Dátum: 2011. December 21. - 15:40:21 » |
|
Ne örülj! Én nem látok semmit csak valamilyen freemailes hivatkozást. Amit csak te látsz, mert be vagy jelentkezve oda. mi csak ezt látjuk: {'ret':5,'message':'Probléma a csatolmánnyal','reason':'azonosítási hiba','code':'#14655'}Korai öröm volt, maradok PC-béna. Pedig úgy igyekeztem. Pedig szép lett volna, amit küldtem volna. De talán Csaba majd segít ebben, hogy megkaphassátok ti is. Vagy, add meg az e-mail címed, oda átküldöm, ha sikerülne, és Te felteszed ide, hogy mindenki láthassa. Ez is egy lehetőség...Pedig jót akartam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #5593 Dátum: 2011. December 21. - 15:41:00 » |
|
Ne örülj! Én nem látok semmit csak valamilyen freemailes hivatkozást. Amit csak te látsz, mert be vagy jelentkezve oda. mi csak ezt látjuk: {'ret':5,'message':'Probléma a csatolmánnyal','reason':'azonosítási hiba','code':'#14655'} Gidy! Add meg a jelszót és máris láthatjuk!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #5594 Dátum: 2011. December 21. - 15:50:55 » |
|
Végre esett a hó. Csak azok az ál Schumacherek ne lennének, akik azt hiszik, hogy az ő autójuk mindenre képes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|