Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #5535 Dátum: 2011. November 28. - 20:19:37 » |
|
Kedves Forensis Tagok! Mától újra emelkedett a tankolásnál igénybe vehető kedvezmény, az Agip kutakon mostantól 10 Ft-tal olcsóbban tankolhattok, benzint, gázolajat, E85-t és LPG-t, a DieselTECH kedvezmény 12Ft-ra emelkedett!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #5536 Dátum: 2011. November 28. - 20:25:52 » |
|
Kedves Forensis Tagok! Mától újra emelkedett a tankolásnál igénybe vehető kedvezmény, az Agip kutakon mostantól 10 Ft-tal olcsóbban tankolhattok, benzint, gázolajat, E85-t és LPG-t, a DieselTECH kedvezmény 12Ft-ra emelkedett!
Ez jó hír! Így legközelebb már két fajta tankolásnál is igénybe vehetem. Amúgy meg szerdától 3 Ft-tal "olcsóbb" lesz a gázolaj literje, a benzin ára marad.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #5537 Dátum: 2011. November 28. - 20:37:22 » |
|
Kihalt a fórum. Miért?
Én speciel dolgoztam. Most dicsekszel, vagy sajnáltatod magad? Mindkettő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #5538 Dátum: 2011. November 28. - 20:43:19 » |
|
Ez jó hír! Így legközelebb már két fajta tankolásnál is igénybe vehetem. Amúgy meg szerdától 3 Ft-tal "olcsóbb" lesz a gázolaj literje, a benzin ára marad. Nézted már hol fogsz LPG-t tankolni? Mert felétek nem nagyon van LPG-s kút.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #5539 Dátum: 2011. November 28. - 20:47:05 » |
|
Ez jó hír! Így legközelebb már két fajta tankolásnál is igénybe vehetem. Amúgy meg szerdától 3 Ft-tal "olcsóbb" lesz a gázolaj literje, a benzin ára marad. Nézted már hol fogsz LPG-t tankolni? Mert felétek nem nagyon van LPG-s kút. Hát nem sok, de itt a XXII-ben egy sincs. 1 AVIA Budapest, XIV. ker. Gvadányi út 67. 6-20 207.9 Ft.- 2 MOL Budapest, XIV. ker. Vágány u. 21. 0-24 223 Ft.- 3 AGIP Budapest, XIV. ker. Ógyalla tér 1. 6-22 Nem közölte...
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #5540 Dátum: 2011. November 28. - 20:51:02 » |
|
Viszont hétvégén megyek Debrecenbe, ott van egy helyen 194 Ft.- ért na ha ez igaz ez lesz a legolcsóbb ahol eddig tankoltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #5541 Dátum: 2011. November 28. - 21:00:33 » |
|
Még 0,9Ft hátrányban lennék így is a legolcsóbb (jó benyás) kúthoz képest.
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #5542 Dátum: 2011. November 28. - 21:01:23 » |
|
Viszont hétvégén megyek Debrecenbe, ott van egy helyen 194 Ft.- ért na ha ez igaz ez lesz a legolcsóbb ahol eddig tankoltam.
Ott tankoltam én is a Debreceni talin. A bavásárló központ mellett van, elég érdekes volt megtalálni, de meglett. Egy icipici magánkút, egy autószerelő műhely udvarán, egy mellékutcában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #5543 Dátum: 2011. November 28. - 21:39:25 » |
|
Én tankoltam 154Ft-ért is úgy másfél éve. A legdrágább 225Ft volt.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #5544 Dátum: 2011. November 28. - 21:44:32 » |
|
Ott tankoltam én is a Debreceni talin. A bavásárló központ mellett van, elég érdekes volt megtalálni, de meglett. Egy icipici magánkút, egy autószerelő műhely udvarán, egy mellékutcában. Na akkor létezik, ez jó hír.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #5545 Dátum: 2011. November 28. - 21:51:43 » |
|
Ott tankoltam én is a Debreceni talin. A bavásárló központ mellett van, elég érdekes volt megtalálni, de meglett. Egy icipici magánkút, egy autószerelő műhely udvarán, egy mellékutcában. Na akkor létezik, ez jó hír. Debrecenben a legolcsóbb valamiért.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #5546 Dátum: 2011. November 28. - 22:01:15 » |
|
Ott tankoltam én is a Debreceni talin. A bavásárló központ mellett van, elég érdekes volt megtalálni, de meglett. Egy icipici magánkút, egy autószerelő műhely udvarán, egy mellékutcában. Na akkor létezik, ez jó hír. Debrecenben a legolcsóbb valamiért. Nyomatok a csomagtartóba is vagy 400 litert jó lesz az késöbbre is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #5547 Dátum: 2011. November 29. - 10:12:02 » |
|
Ott tankoltam én is a Debreceni talin. A bavásárló központ mellett van, elég érdekes volt megtalálni, de meglett. Egy icipici magánkút, egy autószerelő műhely udvarán, egy mellékutcában. Na akkor létezik, ez jó hír. Debrecenben a legolcsóbb valamiért. Nyomatok a csomagtartóba is vagy 400 litert jó lesz az késöbbre is. Na végre egy szempont, amiért a sedan jobb, mint a többi. HB-vel, és SW-vel nem menne! Csak ne hajtsd le az üléseket véletlenül se! . Ja, és szokj le a cigiről!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #5548 Dátum: 2011. November 29. - 10:58:00 » |
|
Ott tankoltam én is a Debreceni talin. A bavásárló központ mellett van, elég érdekes volt megtalálni, de meglett. Egy icipici magánkút, egy autószerelő műhely udvarán, egy mellékutcában. Na akkor létezik, ez jó hír. Debrecenben a legolcsóbb valamiért. Nyomatok a csomagtartóba is vagy 400 litert jó lesz az késöbbre is. Na végre egy szempont, amiért a sedan jobb, mint a többi. HB-vel, és SW-vel nem menne! Csak ne hajtsd le az üléseket véletlenül se! . Ja, és szokj le a cigiről! Na igen, csak még gondolkodnom kell, hogy fejtsem át a tartályba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #5549 Dátum: 2011. November 29. - 11:23:46 » |
|
Ott tankoltam én is a Debreceni talin. A bavásárló központ mellett van, elég érdekes volt megtalálni, de meglett. Egy icipici magánkút, egy autószerelő műhely udvarán, egy mellékutcában. Na akkor létezik, ez jó hír. Debrecenben a legolcsóbb valamiért. Nyomatok a csomagtartóba is vagy 400 litert jó lesz az késöbbre is. Na végre egy szempont, amiért a sedan jobb, mint a többi. HB-vel, és SW-vel nem menne! Csak ne hajtsd le az üléseket véletlenül se! . Ja, és szokj le a cigiről! Na igen, csak még gondolkodnom kell, hogy fejtsem át a tartályba. Nem gond, a folyadékra hat a gravitáció. Csak fúrj lyukat a tartály tetejére, és megoldódik a problémád. Majd ezek után a nickneved átírjuk MekMesternek, és viszünk virágot...Na, de hagyjuk a hülyeséget, mert még kipróbálja valaki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|