Krisz
|
|
« Hozzászólás #5520 Dátum: 2011. November 24. - 20:50:28 » |
|
Nagyon szép hangulatos volt a tájkép reggel az M3-on, tiszta fehér volt minden a zúzmarától És hogy csúszott az út!!!5.-ben is nehezen tudtam a nyomatékot csuszás nélkül az útra vinni. (az off-al)
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #5521 Dátum: 2011. November 24. - 21:29:51 » |
|
Nagyon szép hangulatos volt a tájkép reggel az M3-on, tiszta fehér volt minden a zúzmarától És hogy csúszott az út!!!5.-ben is nehezen tudtam a nyomatékot csuszás nélkül az útra vinni. (az off-al) Kopott nyári gumi? Ilyen időben?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #5522 Dátum: 2011. November 24. - 21:30:44 » |
|
Megvolt Leoneléknél az olajcsere, picit mintha halkabb lenne (de ez lehet csak érzéki csalódás) viszont könnyebben pörög a motor az biztos. Hazafelé megelőzött Szentendre és Pomáz között egy JUF-122 rendszámú Lacetti (ezüst, sportkipufogóval és eléggé vakító fényszórókkal ), jól sejtem, hogy Tomy volt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #5523 Dátum: 2011. November 24. - 22:22:27 » |
|
Cartársak!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Jövő hét pénteken reggel 8-ra kontrollra és gyógytornára kell mennem a Baleseti Intézetbe a Fiumei útra. Ma úgy alakult, hogy a feleségem a nagylányt kénytelen aznap egy másik kórházba vinni vizsgálatra, így nincs, aki engem szállítson. Mivel a gyerek vizsgálatára a várakozás amúgy 2-3 hónap, természetesen nem akarjuk kihagyni, viszont az én kontrollom is fontos, de tömegközlekedni sajnos nem tudok.
Akad olyan kartárs, aki korán reggel ki tudna jönni értem Pilisvörösvárra és bevinne a Fiumei útra? Természetesen az üzemanyagot kifizetem. A hazajutást pedig megszervezem valahogy.
Holnap visszajelzek mit tehetünk az ügy érdekében. Elméletileg szabad vagyok szombaton, itthon kell engedélyt kérnem a csavargásra. Mennyi időt venne igénybe? Csak azért kérdem, hogy tervezzek. Gondolom visszafele is hozni kell. Péntekre kérte a fuvart, vagy csak elírtad a Szombatot? Nem elírtam, benéztem. Délutános vagyok, 2-re Tatabányán kell lennem. Holnapra visszajelzek ezügyben. Jelentem, jövő hét péntekre intéztem magamnak sofőr sapit, kesztyűt, és engedélyt. A többit szombaton megbeszéljük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #5524 Dátum: 2011. November 24. - 22:34:36 » |
|
Cartársak!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Jövő hét pénteken reggel 8-ra kontrollra és gyógytornára kell mennem a Baleseti Intézetbe a Fiumei útra. Ma úgy alakult, hogy a feleségem a nagylányt kénytelen aznap egy másik kórházba vinni vizsgálatra, így nincs, aki engem szállítson. Mivel a gyerek vizsgálatára a várakozás amúgy 2-3 hónap, természetesen nem akarjuk kihagyni, viszont az én kontrollom is fontos, de tömegközlekedni sajnos nem tudok.
Akad olyan kartárs, aki korán reggel ki tudna jönni értem Pilisvörösvárra és bevinne a Fiumei útra? Természetesen az üzemanyagot kifizetem. A hazajutást pedig megszervezem valahogy.
Holnap visszajelzek mit tehetünk az ügy érdekében. Elméletileg szabad vagyok szombaton, itthon kell engedélyt kérnem a csavargásra. Mennyi időt venne igénybe? Csak azért kérdem, hogy tervezzek. Gondolom visszafele is hozni kell. Péntekre kérte a fuvart, vagy csak elírtad a Szombatot? Nem elírtam, benéztem. Délutános vagyok, 2-re Tatabányán kell lennem. Holnapra visszajelzek ezügyben. Jelentem, jövő hét péntekre intéztem magamnak sofőr sapit, kesztyűt, és engedélyt. A többit szombaton megbeszéljük. Királyság!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #5525 Dátum: 2011. November 25. - 00:37:25 » |
|
Szomszéd! Szólj a főnöködnek, csináljon valamit a nettel, vagy bármivel, mert meló közben nem tudsz fészbúkolni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #5526 Dátum: 2011. November 25. - 00:41:43 » |
|
Szomszéd! Szólj a főnöködnek, csináljon valamit a nettel, vagy bármivel, mert meló közben nem tudsz fészbúkolni! Te meg a f...ért nem bubukálsz! Gyerekeknek ilyenkor ágyban a helyük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #5527 Dátum: 2011. November 25. - 00:54:46 » |
|
Szomszéd! Szólj a főnöködnek, csináljon valamit a nettel, vagy bármivel, mert meló közben nem tudsz fészbúkolni! Te meg a f...ért nem bubukálsz! Gyerekeknek ilyenkor ágyban a helyük. Mert meccs leszen 02:15kor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #5528 Dátum: 2011. November 25. - 12:57:24 » |
|
Cartársak! Néhányatoknak írtam privit, lassan lejár a türelmem, várom válaszotokat. Természetesen priviben, vagy telefonon várom a válaszotokat minél előbb!
Amúgy meg már most elegem van a télből! Jöhetne már a tavasz! Hideg van, későn kel a Nap, viszont korán lebukik, sötét van, csúszóssá válnak az utak. Jönnek a "réslátók", ködben radarral vezetők, nyári gumis kaszkadőrök, meg a többi leselkedő veszély. Vigyázzatok nagyon magatokra, családotokra, az "ellenfelekre", és persze gyönyörű kocsitokra is! Jön a nagy karácsonyi bevásárlási láz is, ami külön türelmetlenné teszi az embereket, csökken a figyelem, megnő az agresszivitás. Ne legyünk áldozatok!
Újra megemlítem a priviket! Fontos, és sietős is!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. November 26. - 11:54:33 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #5529 Dátum: 2011. November 27. - 15:59:54 » |
|
Főninek már karácsonyi a hangulata! Köszönjük. De kissé idén is megijedtem a zöld színtől.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #5530 Dátum: 2011. November 27. - 21:36:19 » |
|
Kihalt a fórum. Miért?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #5531 Dátum: 2011. November 27. - 22:04:18 » |
|
Kihalt a fórum. Miért?
Mert még sokan a levelekre se válaszoltak! Nemhogy a fórumra írjanak.... Amúgy meg megkezdődött a karácsonyi felkészülés. De előtte Mikulás is jön, ha jók voltatok. Jók voltatok? Érdekes foci eredmények születtek a hétvégén, több országban is.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #5532 Dátum: 2011. November 28. - 15:19:37 » |
|
Főninek már karácsonyi a hangulata! Köszönjük. De kissé idén is megijedtem a zöld színtől. Pedig nem. Talán soha nem került még el ennyire. Ettől függetlenül itt volt az ideje felöltöztetni a fórumot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #5533 Dátum: 2011. November 28. - 16:29:51 » |
|
Kihalt a fórum. Miért?
Én speciel dolgoztam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #5534 Dátum: 2011. November 28. - 18:22:12 » |
|
Kihalt a fórum. Miért?
Én speciel dolgoztam. Most dicsekszel, vagy sajnáltatod magad?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|