WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #5475 Dátum: 2011. November 16. - 20:20:09 » |
|
Szeretem én Zsoltiékat (leonel, CarService), de mostanában gyakran kell beszélem vele és ez nem jelent sok jót. Ugyanis kizárólag "hivatalos" ügyekben keresem, pl. amikor rossz az autó. Pénteken a vadiúj termosztátommal beálltam az udvarba, nyugovóra tértem, majd másnap jött a feketeleves. Indítózok, köszörülök, köszörülök, köszörülök...... és nem indul az autó. Vasárnap ugyanezt eljátszottam. Hétfőn telefon, leonel kollégái át, autót megnéz, műhelybe vontat. Megint. Lassan kiábrándulok a típusból, nem sok hiányzik hozzá. 11 évesen eladott Corsámról elmondhattam, hogy sosem hagyott cserben, pedig annyi idősen vettem, mint most a Nubira. Róla már nem állíthatom ugyanezt, péntek óta. Még várom a diagnózist, ugyanis most nem kell sürgősen a verda, és vannak fontosabbb melóik. Besz@rt az AC pumpa... részvétem
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #5476 Dátum: 2011. November 17. - 19:29:25 » |
|
Döntöttem! Vegyes üzemű lesz az autóm hamarosan. Remélem kihasználom majd.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #5477 Dátum: 2011. November 17. - 19:50:25 » |
|
Döntöttem! Vegyes üzemű lesz az autóm hamarosan. Remélem kihasználom majd. Gratulálok, remélem atyáink nem nyúlnak bele az árakba így továbbra is megéri majd nekünk.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #5478 Dátum: 2011. November 17. - 20:07:12 » |
|
Egy kis segítség kellene.Van egy off fiat punto II. autó,ami sztem hibásan piros matricás.Szeretném felülvizsgáltatni,hogy kék legyen.Mi ennek az útja-módja?
Ha jól emlékszem NKH-nál kell igazolást kérni 2000 körüli összegért majd utána bemenni az okmányirodába és átiratni a forgalmit 6ezer pénzért. Javítás: A Chevyklub fórumán pontosan le van írva: be kell menni a Mozaik utcai állomásra, 2700 forint a matrica és az igazolás a környezetvédelmi besorolásról, majd ezzel elmenni az okmányirodába és ingyen cserélik a forgalmit Így történt:a mozaik utcában 2700 ft ért átmatricázták és adtak egy igazolást amivel az okmányirodába 600 ft-ért forgalmit cserélnek.Érdekes hogy semmit nem is néztek,csak az volt a lényeg,hogy az autó gyártási éve 2000 utáni.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Zoltán
|
|
« Hozzászólás #5479 Dátum: 2011. November 17. - 21:26:08 » |
|
Döntöttem! Vegyes üzemű lesz az autóm hamarosan. Remélem kihasználom majd. Gratulálok, remélem atyáink nem nyúlnak bele az árakba így továbbra is megéri majd nekünk. Újabb vegyes üzemű SW lesz a csapatban! Lassan lemaradok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #5480 Dátum: 2011. November 19. - 12:02:30 » |
|
Döntöttem! Vegyes üzemű lesz az autóm hamarosan. Remélem kihasználom majd. Gratulálok, remélem atyáink nem nyúlnak bele az árakba így továbbra is megéri majd nekünk. Újabb vegyes üzemű SW lesz a csapatban! Lassan lemaradok Csak egy kis helyesbítés: nem vegyes üzemű, hanem kettős üzemű.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #5481 Dátum: 2011. November 19. - 12:03:58 » |
|
Döntöttem! Vegyes üzemű lesz az autóm hamarosan. Remélem kihasználom majd. Gratulálok, remélem atyáink nem nyúlnak bele az árakba így továbbra is megéri majd nekünk. Újabb vegyes üzemű SW lesz a csapatban! Lassan lemaradok Csak egy kis helyesbítés: nem vegyes üzemű, hanem kettős üzemű. Igen, talán a (nem tiszta) etanolost hivhatjuk vegyes üzeműnek inkább.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #5482 Dátum: 2011. November 19. - 12:11:18 » |
|
Döntöttem! Vegyes üzemű lesz az autóm hamarosan. Remélem kihasználom majd. Gratulálok, remélem atyáink nem nyúlnak bele az árakba így továbbra is megéri majd nekünk. Újabb vegyes üzemű SW lesz a csapatban! Lassan lemaradok Csak egy kis helyesbítés: nem vegyes üzemű, hanem kettős üzemű. Igen, talán a (nem tiszta) etanolost hivhatjuk vegyes üzeműnek inkább. Igen, de létezik diesel-cng vegyes üzemű autó is. De nem akartam szőrszál hasogató lenni. Csak a pontos fogalmazás miatt írtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #5483 Dátum: 2011. November 19. - 17:17:35 » |
|
Döntöttem! Vegyes üzemű lesz az autóm hamarosan. Remélem kihasználom majd. Jó döntés, bár pár évvel előbb kellet volna. Akkor most olcsóbban autóznál, így majd csak 1-2 év múlva.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #5484 Dátum: 2011. November 19. - 17:22:03 » |
|
Döntöttem! Vegyes üzemű lesz az autóm hamarosan. Remélem kihasználom majd. Gratulálok, remélem atyáink nem nyúlnak bele az árakba így továbbra is megéri majd nekünk. Újabb vegyes üzemű SW lesz a csapatban! Lassan lemaradok Csak egy kis helyesbítés: nem vegyes üzemű, hanem kettős üzemű. Akár vegyes üzemű is lehet. Lehet olyat csinálni, hogy pl. 2 henger gázzal, 2 pedig benzinnel megy. Sőt olyat is, hogy a benzin mellé adagoljon gázt.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #5485 Dátum: 2011. November 19. - 17:49:10 » |
|
Döntöttem! Vegyes üzemű lesz az autóm hamarosan. Remélem kihasználom majd. Jó döntés, bár pár évvel előbb kellet volna. Akkor most olcsóbban autóznál, így majd csak 1-2 év múlva. Én maradok a jól bevált benzinnél. Az átalakítás nekem nem éri meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #5486 Dátum: 2011. November 19. - 19:46:39 » |
|
Döntöttem! Vegyes üzemű lesz az autóm hamarosan. Remélem kihasználom majd. Jó döntés, bár pár évvel előbb kellet volna. Akkor most olcsóbban autóznál, így majd csak 1-2 év múlva. Én maradok a jól bevált benzinnél. Az átalakítás nekem nem éri meg Ja, hát ha valakinek fizetik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #5487 Dátum: 2011. November 19. - 21:32:44 » |
|
Szeretem én Zsoltiékat (leonel, CarService), de mostanában gyakran kell beszélem vele és ez nem jelent sok jót. Ugyanis kizárólag "hivatalos" ügyekben keresem, pl. amikor rossz az autó. Pénteken a vadiúj termosztátommal beálltam az udvarba, nyugovóra tértem, majd másnap jött a feketeleves. Indítózok, köszörülök, köszörülök, köszörülök...... és nem indul az autó. Vasárnap ugyanezt eljátszottam. Hétfőn telefon, leonel kollégái át, autót megnéz, műhelybe vontat. Megint. Lassan kiábrándulok a típusból, nem sok hiányzik hozzá. 11 évesen eladott Corsámról elmondhattam, hogy sosem hagyott cserben, pedig annyi idősen vettem, mint most a Nubira. Róla már nem állíthatom ugyanezt, péntek óta. Még várom a diagnózist, ugyanis most nem kell sürgősen a verda, és vannak fontosabbb melóik. Ilyen esetben nekem is szólhatsz. hétvégén is!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #5488 Dátum: 2011. November 20. - 10:41:44 » |
|
Döntöttem! Vegyes üzemű lesz az autóm hamarosan. Remélem kihasználom majd. Jó döntés, bár pár évvel előbb kellet volna. Akkor most olcsóbban autóznál, így majd csak 1-2 év múlva. Én maradok a jól bevált benzinnél. Az átalakítás nekem nem éri meg Ja, hát ha valakinek fizetik... Most még igen, aztán ki tudja...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #5489 Dátum: 2011. November 20. - 20:19:24 » |
|
Ja, és új kocsim van. Illetve új karosszériája. Vagyis Krisz kezelésbe vette, és teljesen megújult. Gyönyörű. egy légy nyakát törte, amikor landolni szeretett volna rajta, de túlcsúszott a kifutón...Köszi Krisz a varázslatot!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|