95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #5430 Dátum: 2011. November 07. - 17:31:00 » |
|
Ismét jön a MOL szerda. Benzin +3 Ft/l, míg a gázolaj +6 Ft/l lesz, vagyis ismét rekord, mint már annyiszor. Lehet, hogy gázosítok?
Majd este a paplan alatt és akkor garantáltan olcsón megúszod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #5431 Dátum: 2011. November 07. - 18:39:46 » |
|
Ismét jön a MOL szerda. Benzin +3 Ft/l, míg a gázolaj +6 Ft/l lesz, vagyis ismét rekord, mint már annyiszor. Lehet, hogy gázosítok?
Én áldom az eszem, hogy tavasszal berakattam a gázt, de most kezdek félni, hogy a jó kormányunk elkezdi emelni a gázt is mert sokan tettetik bele mostanában az autójukba. Pont ma hallottam a kollégáktól, hogy terveznek jövőre valami évi 40.000 ft-os adót a gázüzemű autókra. Bújom a netet, de nem találok róla semmit. Remélem csak Urban Legend. Remélem én is, hogy csak legenda bár azt, hogy milyen címszóval vetnének ki rá adót kiváncsi lennék. Az eu-ban sokhelyen adókedvezmény jár nemhogy adóztatás. Pontosan! És éppen a kevesebb károsanyag kibocsátás miatt. Igen, de mi csak névleg vagyunk EU tagok és bizonyos adók bevezetése okán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #5432 Dátum: 2011. November 08. - 18:55:15 » |
|
Érdekes cikk van az Origóban, egy kanadai témáról. Nem mertem ide belinkelni, de akit érdekelne, keresse ki!
Más: a szerencsétlenül járt magyar turisták, ha bekötötték volna magukat, akkor sokan nem haltak volna meg, kevésbé sérültek volna, esetleg még komolyabb sérülés nélkül is átvészelték volna a borulást. Ezt nyilatkozta egy Mercedes gyári szakértő, és a buszt látva, én hiszek is neki, mert annyira nem tört össze, az üléseik nem szakadtak ki, "csak" az oldalára borult, nem a tetejére, és kieshettek bekötés nélkül. Tanulság pedig az, hogy ha "csak" 8 km az út, vagy csak, ha 1 is, akkor is a bekötés életeket menthet, használjátok mindig a saját érdeketekben, és nem a büntetéstől megriadva. Engem, és társaimat egyszer már megmentett Erdélyben az öv, és mindig be is csatolom, be is csatoltatom minden utasommal, és használtam a gyereküléseket is, míg kicsik voltak a gyermekeim.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. November 08. - 18:56:59 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #5433 Dátum: 2011. November 08. - 21:55:16 » |
|
Én áldom az eszem, hogy tavasszal berakattam a gázt, de most kezdek félni, hogy a jó kormányunk elkezdi emelni a gázt is mert sokan tettetik bele mostanában az autójukba. Pont ma hallottam a kollégáktól, hogy terveznek jövőre valami évi 40.000 ft-os adót a gázüzemű autókra. Bújom a netet, de nem találok róla semmit. Remélem csak Urban Legend. Remélem én is, hogy csak legenda bár azt, hogy milyen címszóval vetnének ki rá adót kiváncsi lennék. Az eu-ban sokhelyen adókedvezmény jár nemhogy adóztatás. Pontosan! És éppen a kevesebb károsanyag kibocsátás miatt. Igen, de mi csak névleg vagyunk EU tagok és bizonyos adók bevezetése okán. Gázüzeműre adó....aprópénz! Tudnak annál jobbat, már meg is vannak az adatok hozzá a népszámlálásból! Majd jön az ingatlanadó! Egy mezei lakás után is többszázezer Ft-os adó évente!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #5434 Dátum: 2011. November 09. - 15:49:33 » |
|
Itt van egy kis adalék hozzá, érdemes elolvasni!!! http://magyarcitrom.postr.hu/ingatlanado
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #5435 Dátum: 2011. November 09. - 15:55:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #5436 Dátum: 2011. November 09. - 15:58:43 » |
|
Meg mire fel, mit kapunk ezért? Mi lesz ha nem fizetnek az emberek?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. November 09. - 16:00:38 írta hawer »
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #5437 Dátum: 2011. November 09. - 16:06:05 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #5438 Dátum: 2011. November 09. - 18:15:26 » |
|
A teljesítmény adót eltörölték és most itt van a baleseti adó is(a rohadékok).
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #5439 Dátum: 2011. November 10. - 05:50:08 » |
|
A teljesítmény adót eltörölték és most itt van a baleseti adó is(a rohadékok). Az a baj morgolódhatunk mi bármelyik kormány miatt,mert a magyar annyira BIRKA mindent meglehet tenni vele és azt hiszi az éppen aktuális kormányt kell szidnia.Holott a lánc mindig ugyanaz csak a kutya cserélődik.Az biztos!-alig várom mikor pattan el a húr,mert eddig még én sem voltam tüntetni de most az első sorban leszek azokkal akik a térkövet dobálják.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #5440 Dátum: 2011. November 10. - 13:15:14 » |
|
A teljesítmény adót eltörölték és most itt van a baleseti adó is(a rohadékok). Az a baj morgolódhatunk mi bármelyik kormány miatt,mert a magyar annyira BIRKA mindent meglehet tenni vele és azt hiszi az éppen aktuális kormányt kell szidnia.Holott a lánc mindig ugyanaz csak a kutya cserélődik.Az biztos!-alig várom mikor pattan el a húr,mert eddig még én sem voltam tüntetni de most az első sorban leszek azokkal akik a térkövet dobálják. Ne dobáld! Vidd haza, akkor legalább hasznosul...
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Somi
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #5441 Dátum: 2011. November 10. - 14:05:18 » |
|
..ar a helyzet,de még ne menjünk a barikádra.(ha már amikor kellet volna,nem mentünk)
" A híresztelésekkel ellentétbe nem lesz ingatlanadó. A kormány ilyet nem terjesztett elő és az országgyűlés sem tárgyal ilyen törvényjavaslatot. A "félreértés" vagy inkább szokásos mszp-s, lmp-s ködösítés abból adódhatott,hogy a most is meglévő önkormányzati építmény és telekadó felső plafonjának számítására érkezett javaslat. A javaslat szerint az éves építményadó maximuma az ingatlan forgalmi értékének 3 %-a lehet. Mivel az adót az önkormányzatok vetik ki,helyben döntenek arról, hogy legyen -e építményadó vagy sem. A XVI. kerületben lakáscélú ingatlan után magánszemélyeknek nem kell építményadót fizetni. A kis és közepes vállalkozók építményadóját éppen most csökkenti az önkormányzat 15-20 % al."
Forrás: Kertváros 2011. év 2. szám
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #5442 Dátum: 2011. November 10. - 14:16:54 » |
|
Uraim!
Felhívnám mindenki figyelmét a szabályzatunk 2.5 pontjára!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #5443 Dátum: 2011. November 12. - 17:21:51 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Levi75
Teljes tag
Nem elérhető
SW Elite ACC 2,0d
|
|
« Hozzászólás #5444 Dátum: 2011. November 12. - 20:25:11 » |
|
Hát, ilyen nincs!!! Ma jöttem haza BP.-ről, tehát kb. 240 km és 2 óra állt rendelkezésre ennek a környezetkíméléstől túlvezérelt sz@rnak, hogy koromtalanítson, de neeem megvárta, míg beérek a város első lámpájához (persze piros)és akkor jutott eszébe. Eléggé felment az agyvizem, még szerencse, hogy utána kifogtam egy zöldhullámot, de még így is hozzá kellet tenni a végén 1-2 kilométert. Nem tudja valaki, hogy hogy lehet pl. autópályán elindítani a folyamatot?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. November 13. - 13:56:40 írta Levi75 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|