ladlac
|
|
« Hozzászólás #5415 Dátum: 2011. November 06. - 14:32:34 » |
|
Jobbulást KAPITÁNYOM!!!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #5416 Dátum: 2011. November 06. - 14:41:32 » |
|
Jobbulást KAPITÁNYOM!!! Köszi. Senkit nem érdekel, de azért leírm, 3perc alatt lemászok a kanapéról és eljutok a ngy fehér porcelánistenhez. A távolság 6 méter. Nagyon kényelmetlen, a kórházi ágyon jó volt feküdni, persze az erre van kitalálva.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #5417 Dátum: 2011. November 06. - 22:35:09 » |
|
Senkit nem érdekel, de azért leírm, 3perc alatt lemászok a kanapéról és eljutok a ngy fehér porcelánistenhez. A távolság 6 méter. Nagyon kényelmetlen, a kórházi ágyon jó volt feküdni, persze az erre van kitalálva. már hogy ne érdekelne, csak hát a hétvége van
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #5418 Dátum: 2011. November 07. - 10:02:25 » |
|
Senkit nem érdekel, de azért leírm, 3perc alatt lemászok a kanapéról és eljutok a ngy fehér porcelánistenhez. A távolság 6 méter. Nagyon kényelmetlen, a kórházi ágyon jó volt feküdni, persze az erre van kitalálva. már hogy ne érdekelne, csak hát a hétvége van Akkor jelzem, hogy hatalmasat fejlődtem: immár 90 másodperc alatt a fürdőben vagyok. A leülés viszont még mindig komoly logisztikai feladat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #5419 Dátum: 2011. November 07. - 10:06:53 » |
|
Senkit nem érdekel, de azért leírm, 3perc alatt lemászok a kanapéról és eljutok a ngy fehér porcelánistenhez. A távolság 6 méter. Nagyon kényelmetlen, a kórházi ágyon jó volt feküdni, persze az erre van kitalálva. már hogy ne érdekelne, csak hát a hétvége van Akkor jelzem, hogy hatalmasat fejlődtem: immár 90 másodperc alatt a fürdőben vagyok. A leülés viszont még mindig komoly logisztikai feladat. Cap! A londoni olimpiáig még van bőven időt, megszerezni a kvótát, bízom Benned! Ha USA állampolgár lennél, biztosan felvennék ezt sportágat is a műsorba.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #5420 Dátum: 2011. November 07. - 10:50:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #5421 Dátum: 2011. November 07. - 11:06:51 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #5422 Dátum: 2011. November 07. - 11:10:04 » |
|
Voltam, de már visszajöttem, kapitányom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #5423 Dátum: 2011. November 07. - 11:16:08 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #5424 Dátum: 2011. November 07. - 12:18:27 » |
|
Hát magának volt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #5425 Dátum: 2011. November 07. - 14:23:44 » |
|
Ismét jön a MOL szerda. Benzin +3 Ft/l, míg a gázolaj +6 Ft/l lesz, vagyis ismét rekord, mint már annyiszor. Lehet, hogy gázosítok?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #5426 Dátum: 2011. November 07. - 16:16:07 » |
|
Ismét jön a MOL szerda. Benzin +3 Ft/l, míg a gázolaj +6 Ft/l lesz, vagyis ismét rekord, mint már annyiszor. Lehet, hogy gázosítok?
Én áldom az eszem, hogy tavasszal berakattam a gázt, de most kezdek félni, hogy a jó kormányunk elkezdi emelni a gázt is mert sokan tettetik bele mostanában az autójukba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #5427 Dátum: 2011. November 07. - 16:43:43 » |
|
Én áldom az eszem, hogy tavasszal berakattam a gázt, de most kezdek félni, hogy a jó kormányunk elkezdi emelni a gázt is mert sokan tettetik bele mostanában az autójukba. Pont ma hallottam a kollégáktól, hogy terveznek jövőre valami évi 40.000 ft-os adót a gázüzemű autókra. Bújom a netet, de nem találok róla semmit. Remélem csak Urban Legend.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #5428 Dátum: 2011. November 07. - 16:46:57 » |
|
Én áldom az eszem, hogy tavasszal berakattam a gázt, de most kezdek félni, hogy a jó kormányunk elkezdi emelni a gázt is mert sokan tettetik bele mostanában az autójukba. Pont ma hallottam a kollégáktól, hogy terveznek jövőre valami évi 40.000 ft-os adót a gázüzemű autókra. Bújom a netet, de nem találok róla semmit. Remélem csak Urban Legend. Remélem én is, hogy csak legenda bár azt, hogy milyen címszóval vetnének ki rá adót kiváncsi lennék. Az eu-ban sokhelyen adókedvezmény jár nemhogy adóztatás.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. November 07. - 16:49:13 írta hawer »
|
Naplózva
|
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #5429 Dátum: 2011. November 07. - 17:07:12 » |
|
Én áldom az eszem, hogy tavasszal berakattam a gázt, de most kezdek félni, hogy a jó kormányunk elkezdi emelni a gázt is mert sokan tettetik bele mostanában az autójukba. Pont ma hallottam a kollégáktól, hogy terveznek jövőre valami évi 40.000 ft-os adót a gázüzemű autókra. Bújom a netet, de nem találok róla semmit. Remélem csak Urban Legend. Remélem én is, hogy csak legenda bár azt, hogy milyen címszóval vetnének ki rá adót kiváncsi lennék. Az eu-ban sokhelyen adókedvezmény jár nemhogy adóztatás. Pontosan! És éppen a kevesebb károsanyag kibocsátás miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|