Jopek
|
|
« Hozzászólás #5400 Dátum: 2011. November 04. - 15:05:09 » |
|
Jobbulást Cap.! Ez ugyanaz a térd, amit már a múltkor is faragtak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #5401 Dátum: 2011. November 04. - 15:35:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #5402 Dátum: 2011. November 04. - 15:42:54 » |
|
Jobbulást Cap.! Ez ugyanaz a térd, amit már a múltkor is faragtak? Ugyanaz. Már 20 éve reparáljá :-\k.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #5403 Dátum: 2011. November 04. - 15:43:57 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #5404 Dátum: 2011. November 05. - 06:59:28 » |
|
Hányas a lábad? Csak , hogy tudjam mondani az asztalosnak , hogy mekkorát faragjon. Nehogy má a cipőidet is ki kelljen dobni!!!!! Köszi, após már faragott egyet. Fájdalomcsillapítót!!!!!!!!!!! Küldöm, ha kell.. ÖÖÖ Nekem is fáj valamim. Azt még nem tudom, hogy mim, de kérek én is belőle! Ahogy a méretét nézem, nézem, ketten egyszerre is csillapíthatjátok a fájdalmat....
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #5405 Dátum: 2011. November 05. - 08:22:46 » |
|
Hányas a lábad? Csak , hogy tudjam mondani az asztalosnak , hogy mekkorát faragjon. Nehogy má a cipőidet is ki kelljen dobni!!!!! Köszi, após már faragott egyet. Fájdalomcsillapítót!!!!!!!!!!! Küldöm, ha kell.. ÖÖÖ Nekem is fáj valamim. Azt még nem tudom, hogy mim, de kérek én is belőle! Ahogy a méretét nézem, nézem, ketten egyszerre is csillapíthatjátok a fájdalmat.... Akkor maradok a gyógyszernél. Konzervatív típus vagyok. De a főnöknek is a lába szokott fájni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #5406 Dátum: 2011. November 05. - 09:39:55 » |
|
Cartársak! Jó pár privit írtam, amire nem kaptam választ, pedig fontos volna, ha reagálnátok rá. Akinek inge, öltözzön, akinek meg nem, annak köszönöm válaszát. Írjam le a listát? Hátha ide előbb benéznek? Oké, íme:
CDX, Akidobos, Meatloaf, LadLac, Kripic, Athee, Döme, Krisz, Kamikaze, Kathy,... Persze lehet telefonon is bejelentkezni, úgyis tudjátok a számom.
Még egy megjegyzés: ilyenkor szépek az őszi erdők. Esetleg kirándulhatnánk egyet? Tudom ez mehetne a talisba is, de ott úgy látszik nem olvasnak ötleteket...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #5407 Dátum: 2011. November 05. - 09:50:57 » |
|
Még egy megjegyzés: ilyenkor szépek az őszi erdők. Esetleg kirándulhatnánk egyet? Tudom ez mehetne a talisba is, de ott úgy látszik nem olvasnak ötleteket...
Nem vicces.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #5408 Dátum: 2011. November 05. - 18:03:38 » |
|
Hányas a lábad? Csak , hogy tudjam mondani az asztalosnak , hogy mekkorát faragjon. Nehogy má a cipőidet is ki kelljen dobni!!!!! Köszi, após már faragott egyet. Fájdalomcsillapítót!!!!!!!!!!! Küldöm, ha kell.. ÖÖÖ Nekem is fáj valamim. Azt még nem tudom, hogy mim, de kérek én is belőle! Ahogy a méretét nézem, nézem, ketten egyszerre is csillapíthatjátok a fájdalmat.... Akkor maradok a gyógyszernél. Konzervatív típus vagyok. De a főnöknek is a lába szokott fájni. Kösz, kösz! (a közösködés nekem sem kenyerem) Akkor hol is vehető át a gyógybogyó?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #5409 Dátum: 2011. November 05. - 18:54:15 » |
|
Hányas a lábad? Csak , hogy tudjam mondani az asztalosnak , hogy mekkorát faragjon. Nehogy má a cipőidet is ki kelljen dobni!!!!! Köszi, após már faragott egyet. Fájdalomcsillapítót!!!!!!!!!!! Küldöm, ha kell.. ÖÖÖ Nekem is fáj valamim. Azt még nem tudom, hogy mim, de kérek én is belőle! Ahogy a méretét nézem, nézem, ketten egyszerre is csillapíthatjátok a fájdalmat.... Akkor maradok a gyógyszernél. Konzervatív típus vagyok. De a főnöknek is a lába szokott fájni. Kösz, kösz! (a közösködés nekem sem kenyerem) Akkor hol is vehető át a gyógybogyó? Hát ha a Cap konzervatív, akkor nincs más választásom - Neked keresnem kell egy másikat. (Lehetőleg lakcímmel )
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #5410 Dátum: 2011. November 05. - 23:38:58 » |
|
Ne bánkóódj, Cap, ma már jobb műlábakat csinálnak, mint az eredeti... ráadásul nyugodtan mehetsz tűzön járni, vagy jó lesz diót törni!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #5411 Dátum: 2011. November 05. - 23:40:07 » |
|
Nem vicces. De szerintem az!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #5412 Dátum: 2011. November 06. - 08:47:22 » |
|
Nem vicces. De szerintem az!!!! Hát, pont tőled várná el a ember az együttérzést.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #5413 Dátum: 2011. November 06. - 12:51:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #5414 Dátum: 2011. November 06. - 13:10:17 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|