Yeti
|
|
« Hozzászólás #5385 Dátum: 2011. November 03. - 18:12:39 » |
|
Benéztem, megvagyok, fájok. A csövet viszont nem vették ki, a doki kissé begurult, mert a rögzítés nélkül röntgeneztek meg. Nem is baj, most vérzik rendesen. Te atya ég! Gyógyulást kívánok szomszéd!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #5386 Dátum: 2011. November 03. - 18:21:48 » |
|
Benéztem, megvagyok, fájok. A csövet viszont nem vették ki, a doki kissé begurult, mert a rögzítés nélkül röntgeneztek meg. Nem is baj, most vérzik rendesen. Te atya ég! Gyógyulást kívánok szomszéd! Wazze!! Vigyázz magadra, de nagyon. Te vagy az egyetlen tengerész ismeretlen ismerősünk!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #5387 Dátum: 2011. November 03. - 18:42:16 » |
|
Benéztem, megvagyok, fájok. A csövet viszont nem vették ki, a doki kissé begurult, mert a rögzítés nélkül röntgeneztek meg. Nem is baj, most vérzik rendesen. Jobbulást Druszám! Remélem azért hamar rendbejössz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #5388 Dátum: 2011. November 03. - 19:20:02 » |
|
Benéztem, megvagyok, fájok. A csövet viszont nem vették ki, a doki kissé begurult, mert a rögzítés nélkül röntgeneztek meg. Nem is baj, most vérzik rendesen. És az jó? Jobbulást. Van valami jó könyved? Az segít gyorsabban múlatni az időt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #5389 Dátum: 2011. November 03. - 19:44:00 » |
|
Benéztem, megvagyok, fájok. A csövet viszont nem vették ki, a doki kissé begurult, mert a rögzítés nélkül röntgeneztek meg. Nem is baj, most vérzik rendesen. Jobbulást, és mihamarabbi gyógyulást kívánok én is.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #5390 Dátum: 2011. November 03. - 20:08:53 » |
|
hajrá Kap, ne hagyd magad!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #5391 Dátum: 2011. November 03. - 20:33:23 » |
|
Benéztem, megvagyok, fájok. A csövet viszont nem vették ki, a doki kissé begurult, mert a rögzítés nélkül röntgeneztek meg. Nem is baj, most vérzik rendesen. És az jó? Jobbulást. Van valami jó könyved? Az segít gyorsabban múlatni az időt. Nem jó, de mivel befelé elkezdett vérezni, hát jobb, ha kijön a drénen.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #5392 Dátum: 2011. November 03. - 22:13:02 » |
|
Hányas a lábad? Csak , hogy tudjam mondani az asztalosnak , hogy mekkorát faragjon. Nehogy má a cipőidet is ki kelljen dobni!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #5393 Dátum: 2011. November 03. - 22:56:31 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #5394 Dátum: 2011. November 04. - 05:10:54 » |
|
Hányas a lábad? Csak , hogy tudjam mondani az asztalosnak , hogy mekkorát faragjon. Nehogy má a cipőidet is ki kelljen dobni!!!!! Köszi, após már faragott egyet. Fájdalomcsillapítót!!!!!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #5395 Dátum: 2011. November 04. - 08:10:40 » |
|
Hányas a lábad? Csak , hogy tudjam mondani az asztalosnak , hogy mekkorát faragjon. Nehogy má a cipőidet is ki kelljen dobni!!!!! Köszi, após már faragott egyet. Fájdalomcsillapítót!!!!!!!!!!! Küldöm, ha kell..
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #5396 Dátum: 2011. November 04. - 10:32:55 » |
|
Hányas a lábad? Csak , hogy tudjam mondani az asztalosnak , hogy mekkorát faragjon. Nehogy má a cipőidet is ki kelljen dobni!!!!! Köszi, após már faragott egyet. Fájdalomcsillapítót!!!!!!!!!!! Küldöm, ha kell.. Gyühet. De dupla adag köll.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #5397 Dátum: 2011. November 04. - 11:30:03 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #5398 Dátum: 2011. November 04. - 12:35:37 » |
|
Hányas a lábad? Csak , hogy tudjam mondani az asztalosnak , hogy mekkorát faragjon. Nehogy má a cipőidet is ki kelljen dobni!!!!! Köszi, após már faragott egyet. Fájdalomcsillapítót!!!!!!!!!!! Küldöm, ha kell.. ÖÖÖ Nekem is fáj valamim. Azt még nem tudom, hogy mim, de kérek én is belőle!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #5399 Dátum: 2011. November 04. - 14:32:03 » |
|
Ne bánkóódj, Cap, ma már jobb műlábakat csinálnak, mint az eredeti...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|