Komis
|
|
« Hozzászólás #5175 Dátum: 2011. Augusztus 16. - 21:14:58 » |
|
És akkor a legújabb rész, de most csatolmányként.
Ahoj Captainb! Ezt olvasva át kell, hogy kereszteljelek. Hajós kapitány és iró! Mintha egy jó ízű novellát olvastam volna. Két szuszra elolvastam, de alig vártam az új és újabb bekezdéseket. Tanultál írni vagy a fórum csiszolt ilyenné? Apropó! Nem vezetsz véletlenül egy naplót is? Nem, nem a hajóét! Priváting!? Szerintem a bulvár tutira, de egy könyvkiadó se berzenkedne kiadni az életed regényét!! nem akarok nagy szavakat használni, de GRATULÁLOK(UNK) és KÖSZÖNÖM(JÜK)!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Augusztus 16. - 21:17:02 írta Komis »
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Zoltán
|
|
« Hozzászólás #5176 Dátum: 2011. Augusztus 16. - 22:25:31 » |
|
Én most olvastam írásod, azt gondoltam, hogy a hajózáshoz kell nyelvtudás, a navigáció, és műszaki érzék, de hogy állatidomárnak is kell lenni, és az emberi hülyeség, türelmes kezelése is a kapitány feladata, erre nem gondoltam volna.Tudod mint a viccbeli Pista bácsi akit felvisznek repülni" azt gondoltam hogy bes...k azt is hgy bef..k de hogy ez a nyakamba folyik Gratulálok ahhoz amit csinálsz, és ahhoz is ahogy élményeidet átadod nekünk. Ahoj! A legjobbakat! üdv. Z
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #5177 Dátum: 2011. Augusztus 17. - 09:15:56 » |
|
Ha elolvastátok volna, amit az oldalon írnak, nem lennétek ilyen türelmetlenek. az igényléstől számított 30-90 napon belül elkészítjük névre szóló, sorszámozott kártyádatelolvastam még fél éve, amikor igényeltem. én türelmes vagyok, azóta várom, bár már nincs rá szükségem.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #5178 Dátum: 2011. Augusztus 18. - 05:32:33 » |
|
Megbízható, Keszthely környéki szerelőt tudnátok ajánlani? Egy vezérlés szakadásos autó miatt kellene. (Nem az enyém. ) Előre is köszönöm Yeti
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #5179 Dátum: 2011. Augusztus 18. - 07:58:30 » |
|
Megbízható, Keszthely környéki szerelőt tudnátok ajánlani? Egy vezérlés szakadásos autó miatt kellene. (Nem az enyém. ) Előre is köszönöm Yeti Pompor Zsolt, Cserszegtomaj, 70/265-0232 Lacetti az áldozat? Bővebben róla?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #5180 Dátum: 2011. Augusztus 18. - 08:36:35 » |
|
Megbízható, Keszthely környéki szerelőt tudnátok ajánlani? Egy vezérlés szakadásos autó miatt kellene. (Nem az enyém. ) Előre is köszönöm Yeti Pompor Zsolt, Cserszegtomaj, 70/265-0232 Lacetti az áldozat? Bővebben róla? Lanos az áldozat. http://forum.chevyklub.hu/index.php?topic=264.0
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #5181 Dátum: 2011. Augusztus 20. - 12:03:30 » |
|
Holnaptól 5 napig Baranya megye vendégszeretetét élvezzük, pontosabban Harkányét. Előfordulunk majd Pécsett, Siklóson, Villányban, Szigetváron, és Barcson. Akinek lenne kedve egy minitalira, állunk elébe. 30/6203317
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #5182 Dátum: 2011. Augusztus 20. - 12:05:15 » |
|
Holnaptól 5 napig Baranya megye vendégszeretetét élvezzük, pontosabban Harkányét. Előfordulunk majd Pécsett, Siklóson, Villányban, Szigetváron, és Barcson. Akinek lenne kedve egy minitalira, állunk elébe. 30/6203317 Majd egy kis élménybeszámolót tarthatnál ha hazaérsz, ősszel mi is készülünk Harkányba és a környékére.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #5183 Dátum: 2011. Augusztus 20. - 12:08:29 » |
|
Holnaptól 5 napig Baranya megye vendégszeretetét élvezzük, pontosabban Harkányét. Előfordulunk majd Pécsett, Siklóson, Villányban, Szigetváron, és Barcson. Akinek lenne kedve egy minitalira, állunk elébe. 30/6203317 Majd egy kis élménybeszámolót tarthatnál ha hazaérsz, ősszel mi is készülünk Harkányba és a környékére. Párommal 4 napot voltunk ott idén Februárban, gyönyörű vidék, és sikerült egy szuper olcsó, de nagyon profi magánszállást kifognunk. Most ugyanoda megyünk vissza, de most a gyerekek is jönnek. Nyaralunk. A fürdő lerobbant, bár a Siklósi élményfürdő az szuper, de most megyünk majd Barcsra is, mert sok kolléga ajánlotta. Ráadásul sokkal olcsóbb is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #5184 Dátum: 2011. Augusztus 20. - 13:09:53 » |
|
Ahoj Captainb! Ezt olvasva át kell, hogy kereszteljelek. Hajós kapitány és iró! Mintha egy jó ízű novellát olvastam volna. Két szuszra elolvastam, de alig vártam az új és újabb bekezdéseket. Tanultál írni vagy a fórum csiszolt ilyenné? Apropó! Nem vezetsz véletlenül egy naplót is? Nem, nem a hajóét! Priváting!? Szerintem a bulvár tutira, de egy könyvkiadó se berzenkedne kiadni az életed regényét!! nem akarok nagy szavakat használni, de GRATULÁLOK(UNK) és KÖSZÖNÖM(JÜK)!! Ez a naplóm. És köszi.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #5185 Dátum: 2011. Augusztus 21. - 19:06:10 » |
|
Holnaptól 5 napig Baranya megye vendégszeretetét élvezzük, pontosabban Harkányét. Előfordulunk majd Pécsett, Siklóson, Villányban, Szigetváron, és Barcson. Akinek lenne kedve egy minitalira, állunk elébe. 30/6203317 Pécsen szántod az aszfaltot, akkor csörrencs rám. Tel számot priviben küldöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #5186 Dátum: 2011. Augusztus 23. - 18:48:38 » |
|
Akkor olvassatok a kovetkezo reszt. En momentan nem tudom, sirjak, vagy nevessek.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #5187 Dátum: 2011. Augusztus 23. - 20:47:09 » |
|
Akkor olvassatok a kovetkezo reszt. En momentan nem tudom, sirjak, vagy nevessek.
Sokkal jobb vagy, mint Rejtő
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #5188 Dátum: 2011. Augusztus 25. - 09:07:33 » |
|
Ez inkább a sírós verzió. Főleg a vége.. Ekkora agyatlan barmot. Szárazföldön is el lehet tévedni egy életre, de játszótér a tengerhez képest.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #5189 Dátum: 2011. Augusztus 25. - 12:36:31 » |
|
Nagyon pipa vagyok magamra 80as tempónál a kiejtendő cigi csikk a huzatnak hála berepült a hátsó ülésre és megégette az ülést
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
|