baroti
|
|
« Hozzászólás #4830 Dátum: 2011. Május 05. - 07:40:31 » |
|
Sziasztok! Csak beugrottam körülnézni, hogy éltek-e még? :-) Látom minden rendben, ennek örülök! :-) Lassan talán visszatérnek dolgaim a rendes kerékvágásba és akkor újból boldogítalak Benneteket! :-))) Addig kitartás! Üdv! .-)
Nahát........gyerekek, itt járt a CÁPA, de milyen sunyin tette azt, csak éjfél után mikor már többségünk első álomba van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #4831 Dátum: 2011. Május 05. - 08:17:56 » |
|
Sziasztok! Csak beugrottam körülnézni, hogy éltek-e még? :-) Látom minden rendben, ennek örülök! :-) Lassan talán visszatérnek dolgaim a rendes kerékvágásba és akkor újból boldogítalak Benneteket! :-))) Addig kitartás! Üdv! .-)
Nahát........gyerekek, itt járt a CÁPA, de milyen sunyin tette azt, csak éjfél után mikor már többségünk első álomba van. Az a lényeg, hogy él! Bár azért válaszolhatott volna néhány levélre, telefonra, felköszöntésre, de hát ha visszajön közénk meg is lehet bocsátani talán neki. Tehát még tud a klubunkról, és ez a lényeg még az ő esetében. Tékozló Cápa!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #4832 Dátum: 2011. Május 05. - 14:37:34 » |
|
Nahát........gyerekek, itt járt a CÁPA, de milyen sunyin tette azt, csak éjfél után mikor már többségünk első álomba van. Az a lényeg, hogy él! Bár azért válaszolhatott volna néhány levélre, telefonra, felköszöntésre, de hát ha visszajön közénk meg is lehet bocsátani talán neki. Tehát még tud a klubunkról, és ez a lényeg még az ő esetében. Tékozló Cápa! Vagyok, vagyok! Utólagos elnézést mindenkitől, hogy elmaradoztam, de most nekem voltak nehéz időszakaim, ahogy másnak is szokott lenni néha. Talán túl vagyok a nehezén, legalábbis tisztulni látszik a kép, de majd meglátjuk! Amúgy lacsi ügyben semmi különös, szolgál a kicsike. Közeledünk az 50000-hez. Újabb probléma nem volt eddig...kopp...kopp...kopp. Hűtőmaszkolás bevált, nemrég szedtem le és figyelembe véve a használati körülményeket, azt kell mondanom, hogy bevált! 8-8,3 körül alakult a korábbi 9-9,5-hez! Üdv!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #4833 Dátum: 2011. Május 05. - 14:48:01 » |
|
Vagyok, vagyok! Utólagos elnézést mindenkitől, hogy elmaradoztam, de most nekem voltak nehéz időszakaim, ahogy másnak is szokott lenni néha. Talán túl vagyok a nehezén, legalábbis tisztulni látszik a kép, de majd meglátjuk! Amúgy lacsi ügyben semmi különös, szolgál a kicsike. Közeledünk az 50000-hez. Újabb probléma nem volt eddig...kopp...kopp...kopp. Hűtőmaszkolás bevált, nemrég szedtem le és figyelembe véve a használati körülményeket, azt kell mondanom, hogy bevált! 8-8,3 körül alakult a korábbi 9-9,5-hez! Üdv!
Jó látni, hogy még megvagy.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #4834 Dátum: 2011. Május 05. - 15:17:36 » |
|
Vagyok, vagyok! Utólagos elnézést mindenkitől, hogy elmaradoztam, de most nekem voltak nehéz időszakaim, ahogy másnak is szokott lenni néha. Talán túl vagyok a nehezén, legalábbis tisztulni látszik a kép, de majd meglátjuk! Amúgy lacsi ügyben semmi különös, szolgál a kicsike. Közeledünk az 50000-hez. Újabb probléma nem volt eddig...kopp...kopp...kopp. Hűtőmaszkolás bevált, nemrég szedtem le és figyelembe véve a használati körülményeket, azt kell mondanom, hogy bevált! 8-8,3 körül alakult a korábbi 9-9,5-hez! Üdv!
Jó látni, hogy még megvagy. Én is örülök, hogy ismét hallani felőled.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #4835 Dátum: 2011. Május 05. - 20:49:47 » |
|
Jó látni, hogy még megvagy. Én is örülök, hogy ismét hallani felőled. Mehet a jeles események topicba, hogy visszatért! Egy egész széthúzott oldalt Neki! A "Tékozló Cápa" nagyon jó volt, Gidy!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #4836 Dátum: 2011. Május 05. - 22:32:42 » |
|
[/quote] Amúgy lacsi ügyben semmi különös, szolgál a kicsike. Közeledünk az 50000-hez. Újabb probléma nem volt eddig...kopp...kopp...kopp. [/quote]Talán azért, mert nem olvasgattad a fórumot, hiszen tudjuk a Te autód hipochonder.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #4837 Dátum: 2011. Május 06. - 08:06:37 » |
|
Amúgy lacsi ügyben semmi különös, szolgál a kicsike. Közeledünk az 50000-hez. Újabb probléma nem volt eddig...kopp...kopp...kopp. [/quote]Talán azért, mert nem olvasgattad a fórumot, hiszen tudjuk a Te autód hipochonder. [/quote] Ott a pont! Lehet, hogy Cápa tesztelte az autóját? 3 hónapra eltűnt, 3 hónapja hibátlan az autója. Most aztán óvatosan hölgyek, urak a hibák tárgyalásával, mert Cápa Cettije rögvest megbetegszik. Cetti! Jól vagy, nincs semmi bajod, hagyd visszajönni a gazdit közénk, mert ide tartozik, mert ő egy fogalom a klubban. Talán nem véletlen, hogy pont 3 hónapra tűnt el, az már jó egy teszt időszakhoz. (12.-ik )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Május 06. - 08:09:24 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #4838 Dátum: 2011. Május 06. - 14:56:59 » |
|
A mai napom egy rémálom volt.Egy defektel indítottam,majd mentem puceválni az autót.Kikapom a szönyeget elől hátul a sofőr oldalon ajtó becsap,majd a másik oldalról akartam volna de a kocsi bezárt. Kulcs benne+a telefon is.Faca gondoltam.Hogy nyissam ki? Nagynehezen szereztem egy csavarhuzót feszitőnek,de drótot az istenért se tudtak adni.Majd észreveszem drótkerités van kicsit arrébb és mentem bontani.Na innentől már pill alatt nyitva volt a kocsi,csak látszódik a feszités nyoma kicsit és a gumikéder is megsinylette mire beerőszakoltam a drótot.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #4839 Dátum: 2011. Május 06. - 15:34:43 » |
|
A mai napom egy rémálom volt.Egy defektel indítottam,majd mentem puceválni az autót.Kikapom a szönyeget elől hátul a sofőr oldalon ajtó becsap,majd a másik oldalról akartam volna de a kocsi bezárt. Kulcs benne+a telefon is.Faca gondoltam.Hogy nyissam ki? Nagynehezen szereztem egy csavarhuzót feszitőnek,de drótot az istenért se tudtak adni.Majd észreveszem drótkerités van kicsit arrébb és mentem bontani.Na innentől már pill alatt nyitva volt a kocsi,csak látszódik a feszités nyoma kicsit és a gumikéder is megsinylette mire beerőszakoltam a drótot. Haza kellett volna menned a pótkulcsért (és imádkozni, hogy addig ne vigye el más az autót).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Május 08. - 12:22:06 írta Döme »
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #4840 Dátum: 2011. Május 06. - 15:36:26 » |
|
A mai napom egy rémálom volt.Egy defektel indítottam,majd mentem puceválni az autót.Kikapom a szönyeget elől hátul a sofőr oldalon ajtó becsap,majd a másik oldalról akartam volna de a kocsi bezárt. Kulcs benne+a telefon is.Faca gondoltam.Hogy nyissam ki? Nagynehezen szereztem egy csavarhuzót feszitőnek,de drótot az istenért se tudtak adni.Majd észreveszem drótkerités van kicsit arrébb és mentem bontani.Na innentől már pill alatt nyitva volt a kocsi,csak látszódik a feszités nyoma kicsit és a gumikéder is megsinylette mire beerőszakoltam a drótot. Haza kellett volna menned a pótkulcsért (és imádkozni, hogy addig nem vigye el más az autót). Lakáskulcs is benne volt meg az asszonyé is mert ő is velem volt.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #4841 Dátum: 2011. Május 06. - 21:13:16 » |
|
A mai napom egy rémálom volt.Egy defektel indítottam,majd mentem puceválni az autót.Kikapom a szönyeget elől hátul a sofőr oldalon ajtó becsap,majd a másik oldalról akartam volna de a kocsi bezárt. Kulcs benne+a telefon is.Faca gondoltam.Hogy nyissam ki? Nagynehezen szereztem egy csavarhuzót feszitőnek,de drótot az istenért se tudtak adni.Majd észreveszem drótkerités van kicsit arrébb és mentem bontani.Na innentől már pill alatt nyitva volt a kocsi,csak látszódik a feszités nyoma kicsit és a gumikéder is megsinylette mire beerőszakoltam a drótot. Haza kellett volna menned a pótkulcsért (és imádkozni, hogy addig nem vigye el más az autót). Lakáskulcs is benne volt meg az asszonyé is mert ő is velem volt. HB-t hogy a búbánatban tudtad bezárni?
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #4842 Dátum: 2011. Május 08. - 07:11:15 » |
|
A mai napom egy rémálom volt.Egy defektel indítottam,majd mentem puceválni az autót.Kikapom a szönyeget elől hátul a sofőr oldalon ajtó becsap,majd a másik oldalról akartam volna de a kocsi bezárt. Kulcs benne+a telefon is.Faca gondoltam.Hogy nyissam ki? Nagynehezen szereztem egy csavarhuzót feszitőnek,de drótot az istenért se tudtak adni.Majd észreveszem drótkerités van kicsit arrébb és mentem bontani.Na innentől már pill alatt nyitva volt a kocsi,csak látszódik a feszités nyoma kicsit és a gumikéder is megsinylette mire beerőszakoltam a drótot. Haza kellett volna menned a pótkulcsért (és imádkozni, hogy addig nem vigye el más az autót). Lakáskulcs is benne volt meg az asszonyé is mert ő is velem volt. HB-t hogy a búbánatban tudtad bezárni? Nem tudom.Soha nem zárt még be.De Sebikével tegnap a talin beszéltük ezt a dolgot és lehet hogy az ajtó villamos vezetékénél lehetett zárlat ami bezárta.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #4843 Dátum: 2011. Május 08. - 12:26:06 » |
|
A mai napom egy rémálom volt.Egy defektel indítottam,majd mentem puceválni az autót.Kikapom a szönyeget elől hátul a sofőr oldalon ajtó becsap,majd a másik oldalról akartam volna de a kocsi bezárt. Kulcs benne+a telefon is.Faca gondoltam.Hogy nyissam ki? Nagynehezen szereztem egy csavarhuzót feszitőnek,de drótot az istenért se tudtak adni.Majd észreveszem drótkerités van kicsit arrébb és mentem bontani.Na innentől már pill alatt nyitva volt a kocsi,csak látszódik a feszités nyoma kicsit és a gumikéder is megsinylette mire beerőszakoltam a drótot. Haza kellett volna menned a pótkulcsért (és imádkozni, hogy addig nem vigye el más az autót). Lakáskulcs is benne volt meg az asszonyé is mert ő is velem volt. HB-t hogy a búbánatban tudtad bezárni? Nem tudom.Soha nem zárt még be.De Sebikével tegnap a talin beszéltük ezt a dolgot és lehet hogy az ajtó villamos vezetékénél lehetett zárlat ami bezárta. Aha.... Akkor mindenképpen a végére kell járni, nem ám a puszta közepén maradsz ott minden nélkül, drót nélkül, tégla nélkül
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #4844 Dátum: 2011. Május 09. - 13:05:04 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
|