Komis
|
|
« Hozzászólás #4725 Dátum: 2011. Március 25. - 08:14:29 » |
|
Amúgy mi volt a kocsiddal?
belém jöttek hátulról és beletoltak az előttem állóbaÉn is egy ilyet szeretnék... (meg új lökösöket) DÖME!! Ez nem az a gruppen.... (amire Te gondoltál.... )
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #4726 Dátum: 2011. Március 25. - 16:11:13 » |
|
Jopek, kitörölted a viccesnek szánt hozzászólásomat? Ki bizony. Szerintem egyértelmű volt a figyelmeztetés. Viccelődni a moderátor "kérésén" nem jó ómen. Ha a továbbiakban kérdésed van ezzel kapcsolatban, azt légyszíves ne ide írd. Jó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #4727 Dátum: 2011. Március 25. - 19:30:43 » |
|
Jopek, kitörölted a viccesnek szánt hozzászólásomat? Ki bizony. Szerintem egyértelmű volt a figyelmeztetés. Viccelődni a moderátor "kérésén" nem jó ómen. Ha a továbbiakban kérdésed van ezzel kapcsolatban, azt légyszíves ne ide írd. Jó O.K. Részemről lezárva az ügy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #4728 Dátum: 2011. Március 26. - 21:27:26 » |
|
Amúgy mi volt a kocsiddal?
belém jöttek hátulról és beletoltak az előttem állóba Én is egy ilyet szeretnék... (meg új lökösöket) Ne hívd ki a sorsot!!! Ne gyere a hátam mögött! Hát igen, ez eléggé félreérthetőre sikeredett! Illetve nem is, értem hogyan szeretnéd! Nem lehet az olyan rossz!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #4729 Dátum: 2011. Március 26. - 21:37:46 » |
|
Cartársak! Ma éjjel egy órával rövidebb lesz az éjszaka. Ne felejtsétek az órátokat előre állítani, mert holnaptól már a nyári időszámításban lesz részünk. Tovább lesz világos, jaj, de jó lesz!
Rájöttem a lángeszemmel, hogy most szerdán mégiscsak olcsóbb lett az üzemanyag, mert most nem emelték, tehát 5 Ft-ot nyertünk! Igaz, hogy kivételesen jól erősödött a forint, esett az olaj ára, ha ez fordítva lett volna, plusz 10 forintot ránk vertek volna, de így is örülnünk kell, mert legalább maradt a csillagok között, de nem ment át a sztratoszférába.
Azért én nem rakom ki az "I LOVE MOL" matricát, mint sok mazohista barom. Nem is tankolok soha náluk.
Aki szereti az Agip kutakat, azoknak ajánlom a Forensis Autóklub tagságát, ami ingyenes, és a kártyájukkal mindig 5 Ft-tal olcsóbb az üzemanyag literje. A Googlében megtaláljátok, keressétek meg, lépjetek be! Nekem bevált. Uff!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #4730 Dátum: 2011. Március 27. - 13:31:19 » |
|
Mivel nincs a karosszériás topikban megfelelő téma, ide írom:
Tegnap beszéltem Évivel telefonon és mesélte, hogy nem tudta kinyitni a csomagtartót. Elindult otthonról, elvitte a szelektívhulladékot a gyűjtőhelyre és ott nehezen tudta kinyitni a csomagtartót. Majd elment bevásárolni és annak végeztével egyáltalán nem tudta kinyitni. Hiába rángatta. Azt mondja olyan, mintha rozsdás (?!) lenne a kilincs körül. A többi ajtót nyitotta centrál.
De mikor hazaért és megpróbálta kinyitni, akkor minden további nélkül sikerült. Szerintetek mi történt?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #4731 Dátum: 2011. Március 27. - 14:07:06 » |
|
Tegnap beszéltem Évivel telefonon és mesélte, hogy nem tudta kinyitni a csomagtartót. Elindult otthonról, elvitte a szelektívhulladékot a gyűjtőhelyre és ott nehezen tudta kinyitni a csomagtartót. Majd elment bevásárolni és annak végeztével egyáltalán nem tudta kinyitni. Hiába rángatta. Azt mondja olyan, mintha rozsdás (?!) lenne a kilincs körül. A többi ajtót nyitotta centrál.
De mikor hazaért és megpróbálta kinyitni, akkor minden további nélkül sikerült. Szerintetek mi történt?
A nyitó fül van megszorulva.(lacetti betegség)Ha benyul és nem nyilik akkor a fület vissza kell tolni a helyére majd ujra rányitni.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #4732 Dátum: 2011. Március 27. - 14:28:23 » |
|
A nyitó fül van megszorulva.(lacetti betegség)Ha benyul és nem nyilik akkor a fület vissza kell tolni a helyére majd ujra rányitni. Nyitó fül alatt a kilincset érted, vagy a csomagtartó zárját? De minden további beavatkozás nélkül kinyílt neki, mikor hazaért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #4733 Dátum: 2011. Március 27. - 15:49:52 » |
|
A nyitó fül van megszorulva.(lacetti betegség)Ha benyul és nem nyilik akkor a fület vissza kell tolni a helyére majd ujra rányitni. Nyitó fül alatt a kilincset érted, vagy a csomagtartó zárját? De minden további beavatkozás nélkül kinyílt neki, mikor hazaért. A kilincs részét értem az szokott beragadni,nem visszaugrani a helyére.Hazafelé menet pedig a rázkódástól ugorhatott vissza.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #4734 Dátum: 2011. Március 27. - 19:38:08 » |
|
Ne tessék nevetni, de pénteken sikeresen bezártam a kulcsot a csomagtartóba Persze mindez Tatabányán történt. Szerencsére nem egyedül voltam, a kollégám visszajött Esztergomba pótkulcsért (nagy szerencse, hogy voltak itthon), így sikeresen megoldódott a történet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #4735 Dátum: 2011. Március 27. - 19:48:50 » |
|
Ne tessék nevetni, de pénteken sikeresen bezártam a kulcsot a csomagtartóba Persze mindez Tatabányán történt. Szerencsére nem egyedül voltam, a kollégám visszajött Esztergomba pótkulcsért (nagy szerencse, hogy voltak itthon), így sikeresen megoldódott a történet.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #4737 Dátum: 2011. Március 27. - 20:07:28 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #4738 Dátum: 2011. Március 27. - 20:08:40 » |
|
Ne tessék nevetni, de pénteken sikeresen bezártam a kulcsot a csomagtartóba Persze mindez Tatabányán történt. Szerencsére nem egyedül voltam, a kollégám visszajött Esztergomba pótkulcsért (nagy szerencse, hogy voltak itthon), így sikeresen megoldódott a történet. Ilyen problémád kombival nem lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #4739 Dátum: 2011. Március 27. - 22:21:21 » |
|
Ne tessék nevetni, de pénteken sikeresen bezártam a kulcsot a csomagtartóba Persze mindez Tatabányán történt. Szerencsére nem egyedül voltam, a kollégám visszajött Esztergomba pótkulcsért (nagy szerencse, hogy voltak itthon), így sikeresen megoldódott a történet. Ilyen problémád kombival nem lenne. Na és persze HB-val sem
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
|