hawer
|
|
« Hozzászólás #4695 Dátum: 2011. Március 17. - 14:41:15 » |
|
Az enyém egyikre se hasonlít, sajna nem tudok segíteni.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #4696 Dátum: 2011. Március 17. - 17:33:40 » |
|
Szervizmenübe a gyári távokkal is be lehet lépni. Azokkal leginkább. Csak aztán tudd, hogy mit és mire (miért ) állítasz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #4697 Dátum: 2011. Március 17. - 19:40:40 » |
|
Szervizmenübe a gyári távokkal is be lehet lépni. Azokkal leginkább. Csak aztán tudd, hogy mit és mire (miért ) állítasz. Épp ez az, hogy a gyárival nem megy. Vagy a kétféle univerzális távval, vagy pedig a szoftvert kell régebbire cserélni. Aktiválni akarom az USB-n történő videó, mp3 és jpg lejátszást. Máshoz nem akarok nyúlni.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #4698 Dátum: 2011. Március 17. - 20:34:40 » |
|
Tegnap sikeresen letörtem a bal1 belső kilincset de ma az Ecser táblánál lévő bontóból 1000.-ért pótoltam is .
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #4699 Dátum: 2011. Március 18. - 16:51:04 » |
|
Szervizmenübe a gyári távokkal is be lehet lépni. Azokkal leginkább. Csak aztán tudd, hogy mit és mire (miért ) állítasz. Épp ez az, hogy a gyárival nem megy. Vagy a kétféle univerzális távval, vagy pedig a szoftvert kell régebbire cserélni. Aktiválni akarom az USB-n történő videó, mp3 és jpg lejátszást. Máshoz nem akarok nyúlni. Megy pü.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #4700 Dátum: 2011. Március 18. - 16:53:00 » |
|
Az enyém egyikre se hasonlít, sajna nem tudok segíteni. Anyám TV-jének behalt a távja, így volt indok, miért kell vennem univerzálisat. Ma meg is vettem a MM-ban 3300Ft-ért. Most már tudom nézni a DivX-es filmeket a tv-n, nem kell hozzá dvdlejátszó.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #4701 Dátum: 2011. Március 18. - 19:15:20 » |
|
Az enyém egyikre se hasonlít, sajna nem tudok segíteni. Anyám TV-jének behalt a távja, így volt indok, miért kell vennem univerzálisat. Ma meg is vettem a MM-ban 3300Ft-ért. Most már tudom nézni a DivX-es filmeket a tv-n, nem kell hozzá dvdlejátszó. Jani ezt orion tv-is meg lehet oldani?
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #4702 Dátum: 2011. Március 18. - 19:40:58 » |
|
Jani ezt orion tv-is meg lehet oldani? Fogalmam sincs, én csak LG-s fórumot nézegettem.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #4703 Dátum: 2011. Március 19. - 10:53:10 » |
|
Az enyém egyikre se hasonlít, sajna nem tudok segíteni. Anyám TV-jének behalt a távja, így volt indok, miért kell vennem univerzálisat. Ma meg is vettem a MM-ban 3300Ft-ért. Most már tudom nézni a DivX-es filmeket a tv-n, nem kell hozzá dvdlejátszó. És ilyenkor a gari nem ugrik?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #4704 Dátum: 2011. Március 19. - 13:43:08 » |
|
És ilyenkor a gari nem ugrik?
Elméletileg nem, gyakorlatilag meg nem szeretném megtudni. Annyit csináltam, hogy DivX opciót OFF-ról ON-ra állítottam.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #4705 Dátum: 2011. Március 19. - 14:57:21 » |
|
Elméletileg nem, gyakorlatilag meg nem szeretném megtudni. Annyit csináltam, hogy DivX opciót OFF-ról ON-ra állítottam. Egyszer mintha azt olvastam volna, hogy ha belépsz a szervíz menübe, akkor ugrik a gari. Nem mondom biztosra, de mintha egy fórumban az lett volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #4706 Dátum: 2011. Március 19. - 17:17:11 » |
|
Elméletileg nem, gyakorlatilag meg nem szeretném megtudni. Annyit csináltam, hogy DivX opciót OFF-ról ON-ra állítottam. Egyszer mintha azt olvastam volna, hogy ha belépsz a szervíz menübe, akkor ugrik a gari. Nem mondom biztosra, de mintha egy fórumban az lett volna. És honnan tudják, hogy én léptem be? Én így vettem.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #4707 Dátum: 2011. Március 19. - 19:05:29 » |
|
Elméletileg nem, gyakorlatilag meg nem szeretném megtudni. Annyit csináltam, hogy DivX opciót OFF-ról ON-ra állítottam. Egyszer mintha azt olvastam volna, hogy ha belépsz a szervíz menübe, akkor ugrik a gari. Nem mondom biztosra, de mintha egy fórumban az lett volna. És honnan tudják, hogy én léptem be? Én így vettem. Na orion lcd szerviz menü kód : Menü 4-7-2-5 ,de én nem lelem a divx opciót benne.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #4708 Dátum: 2011. Március 20. - 11:28:59 » |
|
Elméletileg nem, gyakorlatilag meg nem szeretném megtudni. Annyit csináltam, hogy DivX opciót OFF-ról ON-ra állítottam. Egyszer mintha azt olvastam volna, hogy ha belépsz a szervíz menübe, akkor ugrik a gari. Nem mondom biztosra, de mintha egy fórumban az lett volna. És honnan tudják, hogy én léptem be? Én így vettem. Mert úgy nem vehetted. Ha egyszer (nem szervízben) beleléptek a szervízmenübe, látni fogja a szervíz és ezt a szoftverfrissítés sem tünteti el. Egyébként csak DivX-et játszik le vagy minden formátumot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #4709 Dátum: 2011. Március 20. - 11:42:01 » |
|
Örömmel jelentem, hogy a sokak által már ismert Gábor megkérte Kata lányom kezét, amire Kata is, meg mi is Ilussal igent mondtunk. Így újabb Lacetti klubtag lett előjegyezve esküvőre, de csak a másik kettő után történik meg, mert nem vagyok olajsejk. De nagyon boldogok vagyunk mindnyájan így is. (A családban 4-en vagyunk klubtagok!) Hiába, ez az élet, felnőnek a gyerekek. Pedig nemrég adták a kezembe a kórházban, hogy: "fogja a magáé!". Repül az idő!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|